View Full Version : [Forum] Ankieta - Najbardziej denerwuj?cy moderator.
Turoczeek
30-08-2013, 00:33
Najbardziej denerwujący moderator, wybierajcie.
Wasik che che
30-08-2013, 01:01
oczywiście, że Splaxor, wjebau mi chyba z milion warnow! :D
Głos oddałem na złego Splaxora. Chyba tylko mu działa panel moderatora bo tylko od niego dostaje warny za nabijanie postów. Szkoda, że tylko nieliczni mają jaja, aby się wypowiedzieć.
@down
Wiem, że nie uwierzysz, ale nie jestem taki.
Zdzisiu Motyka
30-08-2013, 10:17
Nie powiem, że Splaxor najbardziej działa mi na nerwy, bo mam 4 warny i poleci ban, takze grzecznie wstrzymuje sie od głosu :)
#wyżej
Przecież zartuje, wszystkie które mam to słuszne ;]
Splaxor wypełnia swoje obowiązki a wy za to go nie lubicie? To samo jest z Rinsonem w grze bo dużo banuje, beka z was troche.
Ostatnio od bardzo dawna dostałem wara od Rinsona. Nikt za nic nic nie daje więc ogarnijcie :)
Zii Baba
30-08-2013, 10:41
Glos oddalem na Magika.
Nie trawie go, moim zdaniem zero kompetencji na pozycje modka. Koles potrafi wypowiadac sie w tematach wyuczonymi linijkami, lubi sie odgryzac i gowno robi.
#Lordzik#
30-08-2013, 11:30
Ogólnie od 07r. dostałem jednego warna a tak to parę ostrzeżeń.
Szkoda, że tylko nieliczni mają jaja, aby się wypowiedzieć.
Zaznaczyłem Splaxora, bo ostatnio od niego był właśnie ten warn i ogólne przywala się do dobrze napisanych postów, ale to jego "praca", więc nie mam mu tego za złe, heeh?
Elton Dżon.
MorgiBack
30-08-2013, 12:08
Głos oddałem na złego Splaxora. Chyba tylko mu działa panel moderatora bo tylko od niego dostaje warny za nabijanie postów. Szkoda, że tylko nieliczni mają jaja, aby się wypowiedzieć.
Walisz warnami za "Nabijanie postów" jak popadnie, a sam sobie nie dasz? Też widziałem kilka twoich bezsensownych postów. Dajesz warny jak leci... I to jest kompetencja z twojej strony ?! Beka...
Nie chciałem pisać bo znów bym dostał za nabijanie ! Haha
of course Splaxor...
Jeszcze zaznaczyłbym Magika i Rinsona. Ci dwaj wg nie wiedzą jak zarządzać forum...
E s t i l o n
30-08-2013, 13:47
Glos oddałem na Rinsona, ponieważ daje bany w grze a jak ktoś napisze odwołanie to nie odpowiada ;).
Zarexoholik?
30-08-2013, 17:43
Dexoti - najśmieszniejsze dziecko jakie tutaj miało pozycję.
"Inny, jaki?" mnie nieźle wkurza ostatnio. :mad:
Zauważ, że nie ma kogoś wypisanego :) / Splaxor
Oczywiście że Splaxor, on jest najbardziej aktywny dlatego go wybrałem. Eklerq też ale to Kalibob i nie jest z zły :P
#t
Sherlock, bezapelacyjnie :D
Lagga v3
30-08-2013, 18:36
Nie pamiętam czy Benn był moderatorem, jeśli tak to głos idzie na niego.
Azbestowy Człowiek
31-08-2013, 12:24
ja to nigdy Muflona nie lubiłem
kiedyś ktoś mi wysłał jego nk i wstawiłem to na czatboksa
nie nadążałem przez to z robieniem nowych kont xD
zwał się Albert Jakiśtam i był z Muszyny (no z gór w każdym bądź razie)
Głos oddałem na złego Splaxora.
no, on to dopiero jest
a teraz to mnie denerwuje każdy aktywny, wiadomo xD
chociaż tak naprawdę to po otrzymaniu tylu setek warnów i banów to już mi wszystko jedno czy dostaję za mundry temat w hejt parku czy za (w tym momencie sobie przypomniałem że dostaję tylko za hejtpark) czy w ogóle nie dostaję
enyłej, moje konto ściga się z czasem - mam 4 punkty z czego jeden z nich przedawni się jutro
czy wytrzymam?
jeśli chodzi o forum to Eklerq, bo miał troche swoich akcji i się do mnie przypierdolił, a nic mu nie zrobiłem (pozdrawiam Eklerq, na prawdę Cie lubie [/lizanie dupy]), a jeśli chodzi o całokształt to bezapelacyjnie Sherlock ejkejej Muflon!
tak czy siak wybieram opcje 'Inny, jaki?'
Dziękuje wszystkim za pamięć :*.
#top
Mc Maciek.
Mamed first
31-08-2013, 19:09
Splaxora trzeba wielbić ;o
Głos oddany na rinsona :)
Sorc Aka Siochacz
05-09-2013, 12:07
Rinson to chyba dzieciak w wieku gimbazy posada GM i moderatora chyba?? ;/ to nie powinien dostac
^Gpiotras~
05-09-2013, 18:16
Dexoti - najśmieszniejsze dziecko jakie tutaj miało pozycję.
Co fakt to fakt. #Dexoti.
Metaxa Grzesiek
05-09-2013, 21:38
Oczywiście największy lizus APO i popi*****ny Muflon aka :)
Vimpexx.
10-09-2013, 20:26
Głos oddaję na Pampaliniego, to co On odpierdolił odwalił na forum, to mi się mogło pomarzyć.
Ok. Myślę, że każdy kto chciał zagłosować i się wypowiedzieć zrobił to.
Dziękuję wszystkim za oddane na mnie głosy. Może zabrzmi to mało skromnie, ale spodziewałem się, że wygram. Dzięki Wam nabrałem jeszcze większej motywacji do "pracy" na tym forum.
Do zoboczaczenia w grudniu :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.