View Full Version : Air Max'y.
Zdzisiu Motyka
30-08-2013, 22:17
Siemanko.
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć czym się różnią oryginalne Air Max'y z oficjalnego sklepu za +/- 700 zł od tych kupionych za 200zł w sklepie, lub sprowadzonych zza granicy za 100zł,(domyslam sie, ze materiały) ale czy jest to jaka bardzo duża różnica w wygladzie, czy też nie?
I czy Air Max'y tez dziela sie tak jak inne buty, ze oryginalne/ 'trzy czwarte' / polowki / jedna trzecia (najnizsze)
Nie pisze tego złosliwie, tylko z ciekawosci.
Czekam na odp :)
#Wasik
W tamtym roku na wiosne kupiłem sobie infraredy za 6 baniek i wytrzymały do sierpnia, wtedy kupiłem fejki i mam je do teraz...
Wasik che che
31-08-2013, 01:50
Między butami za 700zl a za 200zl jest sporo różnic.
jeden, te za 200 rozpierdolą się po 3 miesiącach, a te za 700 po 3 latach,
dwa, te za 200 wyglądają dużo gorzej, niż te za 700zl,
trzy, warto zainwestować w droższe buty i pochodzić duzej:)
co do materiałów to nie ma porównania
:* MaGiC :*
31-08-2013, 21:26
Ja raz miałem Air Maxy z Angli to półroku wytrzymały ale grałem w piłkę i wszystko co sie dało także wytrzymałe :)
Zii Baba
07-09-2013, 23:24
Mi maxy juz ponad rok trzymaja i sa w dobrym stanie w porownaniu z butami innych slabszych marek XD tylko ujebane sa, ale nawet nie chce mi sie ich prac wiec...
*maxy kupione z jd sports wiec orginalne, a nie szajs z allegro czy galerii
znawcy :D, buty za 200zł sie rozpieprzą po 3 miesiącach? :D chyba masz wodogłowie ziomek, mogę Ci pokazać 300 par butów które za 200zł wytrzymają 3 lata przy czym air maxy nie sa wcale tak wytrzymałe.
Jakbyście nie spinali dupe i popatrzyli na stronach zagranicznych waszych wielkich marek to buty supry po 20-25$ chodza a u nas za 250-400zł :).
marża 1000% na dzieciach i myślą, że chodzą w super materiałach zbieranych pewnie przez specjalistów.
Bambucha Rook
08-09-2013, 16:00
znawcy :D, buty za 200zł sie rozpieprzą po 3 miesiącach? :D chyba masz wodogłowie ziomek, mogę Ci pokazać 300 par butów które za 200zł wytrzymają 3 lata przy czym air maxy nie sa wcale tak wytrzymałe.
Jakbyście nie spinali dupe i popatrzyli na stronach zagranicznych waszych wielkich marek to buty supry po 20-25$ chodza a u nas za 250-400zł :).
marża 1000% na dzieciach i myślą, że chodzą w super materiałach zbieranych pewnie przez specjalistów.
podaj stronke z butami po 20-25$ to chetnie kupie byle orginalne
#T
Cena maxow czy za 700 czy za 200 to sie i tak rozjebia ja swoje kupilem na allegro za 340zl i po 4 msc byly po rozklejane cale mowie tutaj o 90 wiec nie ktorym wytrzymuja po rok dwa ( nie wiem jakim cudem) a nie ktorym po 2-3 msc
BonuzRPK
10-09-2013, 20:29
jak można wydawać krocie na jakieś gówniane air maxy?? za mało fejmu macie czy ki huj???????????????
podaj stronke z butami po 20-25$ to chetnie kupie byle orginalne
#T
Cena maxow czy za 700 czy za 200 to sie i tak rozjebia ja swoje kupilem na allegro za 340zl i po 4 msc byly po rozklejane cale mowie tutaj o 90 wiec nie ktorym wytrzymuja po rok dwa ( nie wiem jakim cudem) a nie ktorym po 2-3 msc
http://www.plndr.com/
pozdrówka.
bo kupiłeś jakiś szajs nie maxy, ja mam swoje maxy 1,5 roku nie czyscilem ich nigdy, nie pucowalem a sa w bardzo dobrym stanie.
albo zapominasz ich do kąpieli zdjąć to może Ci się rozklejają.
#btw BonuzRPK, nie masz prawa głosu, zobacz swoje posty, mało to Ty masz centralnej części układu nerwowego
Bambucha Rook
12-09-2013, 10:35
mozesz podac stronke z samymi maxami bo nie moge znalesc sa supry nb itp ale maxow nie ma
Anonimowy
12-09-2013, 11:13
Jak patrzę jak niektórzy "dbają" o maxy to mi się płakać chce.. Na deszcz w nich nie wyjdą etc bo się pobrudzą, rozkleją i takie tam.. Kumpel kupił maxy i zrobił solidny test żywotności polegający na normalnym użytkowaniu. Po 3-4 miechach buty wyglądały jak szmaty :D
przelatałem w swoich maxach kupe czasu (+/- 10 miesięcy) nie patrząc na śnieg, deszcz, słońce czy błoto
na dzień dzisiejszy wyglądają tak x D!
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/e8/3h/4p/ryxguo.jpg
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/v8/4g/hm/hy3kk9.jpg
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/gw/pz/za/z3fkyh.jpg
Bambucha Rook
12-09-2013, 15:28
Dejmon podobnie mam z maxami tylko nie mam tak czubkow rozklejonych i z tylu mi amorki pekly
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.