Zaloguj się

View Full Version : Jak zmieni? mac adress

Praven
30-08-2013, 22:36
Witam,
mam problem ponieważ zainstalowałem nowy system i jak wpisuję w google chrome numer telefonu który wpisywałem przed formatem wystarczy, że wpiszę tylko dwie cyferki i on się wyświetla że tego szukałem podświetlony, nie tylko o numer chodzi ale o wszystko co wyszukiwałem i powiem szczerze, że mnie to irytuje :D tak więc chcę zmienić również mac adress w routerze Cisco EPC 3925.
Proszę o odpowiedź na te dwa pytanka jak tego dokonać.

Vernereq
30-08-2013, 23:28
wylaczyc autouzupelnianie w przegladarce to do pierwszego a mac wystarczy odswiezyc i sie chyba zmienia z tego co wiem? moge sie mylic

Praven
30-08-2013, 23:30
wylaczyc autouzupelnianie w przegladarce to do pierwszego a mac wystarczy odswiezyc i sie chyba zmienia z tego co wiem? moge sie mylic

nie chce wylaczac autouzupelniania w przegladarce, robilem formata i to nie pomogło, więc gdzieś musi leżeć przyczyna.
co do maca to jak go odświeżyć ? skromnie powiem- że nie pomogłeś.

Vernereq
31-08-2013, 00:32
no przyczyna lezy w autouzupelnianiu ._.

Techniks
31-08-2013, 02:47
Wyloguj się z konta google/gmail/youtube/g+ lub usuń i wyłącz logowanie wyszukiwań lub/i usuń obecne w koncie google.
Zmiana adresu karty sieciowej nic nie da ci jak dalej na tym samym koncie będziesz.
Jeśli nadal upierasz się, że chcesz zmienić MAC to zapraszam : tutaj - krok po kroku. (http://www.hotfix.pl/zmiana-adresu-mac-karty-sieciowej-xp-vista-windows-7-a114.htm)