View Full Version : Ca?e sety
Turoczeek
31-08-2013, 12:57
Proponuję dodać:
Demon set (shield,helmet,armor,legi) daje -3% obrażeń od ognia lub coś innego
Dragon scale set (helmet,legi + zmienić nazwe elven armor na dragon scale armor) daje +8% do szybkości lub coś innego
#Lordzik#
31-08-2013, 12:58
Już w rl tibie chcecie się bawić i magma, terra sety? -.-
Po co to jak i tak nikt nie będzie z tego korzystał...
Demon set już jest na roku no ale w jakimś nowym uptade mogli by zrobić quest na dragon scale seta.
jestem na tak
gwnstopro
31-08-2013, 13:15
Jestem na nie, to jest ots nie rl, zresztą bardzo mało osób zaczyna grać od nowa , kto by to używał ?
Domcio Old
31-08-2013, 13:27
Jestem na nie, dlaczego ?
po 1 nikt by z tego nie korzystal
po 2 takie cos mogli wprowadzac w 2006 roku
i po 3 Mortiis, Tygrys i Santano maja wazniejsze rzeczy do roboty :D
Sokol from West
31-08-2013, 13:52
Proponuję dodać:
Demon set (shield,helmet,armor,legi) daje -3% obrażeń od ognia lub coś innego
Powiedz mi, kto by w tym chodził? Nikt. Na dzisiejszym APO, te itemy są bezwartościowe, a zapewne po zmianie(nawet gdyby wprowadzili) to ich wartość i tak by pewnie nie wzrosła.
Dragon scale set (helmet,legi + zmienić nazwe elven armor na dragon scale armor) daje +8% do szybkości lub coś innego
Nie trzeba by było zmieniać nazwy Elven Armor, jest przecież DSM - Dragon Scail Mail, które wchodzi w skład Dragon Set'a.
Obie te sprawy, są bezsensowną propozycją. Nic by to nie wniosły do gry. To jest OTS, a nie RL Tibia ;).
NIE.
Zarexoholik?
31-08-2013, 14:00
Aha i tego seta na ogień byś nosił? To byłby płacz, że sorc jet udupiony, bo z UE musi klepać, a to od ognia. Daj spokój, nie ściągaj pomysłów z rl Tibii. Wymyśl coś swojego.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.