Zaloguj się

View Full Version : Opuszczanie domków

Xalamer
01-09-2013, 11:57
Mam taką krótką propozycje aby można było po prostu opuszczać swoje domki.
Przykładowo czarem /leave czy coś...
Jeżeli posiadam domek na terenie PACC, ma on bardzo mała wartość i nikt go nie chce nawet za bezcen... to mimo wszystko nie mogę go opuścić aby sobie kupić inny do czasu kiedy go nie sprzedam, Bądz po prostu nie skończy mi się Pacc lub przestane się logować

Turoczeek
01-09-2013, 12:26
Bardzo dobry pomysł, sam ostatnio miałem sytuacje, że wcześniejszy owner zostawił mi domek w spadku na Darkness : )

Kupca szukałem kilka dni za marne grosze..

Rekrut
01-09-2013, 13:05
Kiedyś na cyc nie mogłem znaleźć nikogo kto by za darmo domek chciał.

Propozycja dobra, jestem na tak

Andax
01-09-2013, 13:18
Oczywiście jestem na tak, ostatnio miałem podobną sytuacje. Posiadałem domek na pacc'u,
premium się skończyło ,a jakimś dziwnym trafem nieruchomość nadal należała do mnie.
Ani sprzedać, ani zamieszkać. Dopiero po rozmowie z administratorem udało mi się go pozbyć.

scimex pallll
01-09-2013, 13:26
Mały poradnik - zrób nowe konto - wbij 100 lvl - wbij na mc - przepisz domek na noob hara - zostawiasz domek na pastwę losu

L@be
01-09-2013, 13:26
Jestem na tak. Przydałoby sie takie coś, dużo jest takich domków które trudno sprzedac itp...

gwnstopro
01-09-2013, 13:46
Mogłoby coś takiego być, osoby które mają domki na cyc/ank/dark mają bardzo ciężko sprzedać taki domek bo bardzo mało ludzi kupuje tam domek bo nikt tam nie chodzi. Jestem na tak.

Mamed first
01-09-2013, 14:50
Masz mózg to korzystaj z niego. Kupuj domek z przemyśleniem, żeby później nie oddawać go za darmo.
Mi to lotto

Pagon
01-09-2013, 15:16
Jak najbardziej na TAK. Też mi ta propozycja przyszła na myśl jak chciałem niedawno sprzedać mój domek za który dostałbym może 10kcc, jednak w ostateczności rozmyśliłem się i go nie sprzedaje ;D.

Wasik che che
01-09-2013, 15:35
Na pewno, bardzo przydatna opcja:)
oczywiscie na tak, sam mam domek na cyc i nikt go nie chce wziąć :C

#Lordzik#
01-09-2013, 16:29
Dużo domków i tak będzie pustych, bo co to mieć domek na cyc, który jest niewidoczny.
Jednak taka komenda mogłaby okazać się przydatna, ktoś z pewnością by z tego korzystał.
Głosuję na TAK.

BAŁT
01-09-2013, 17:00
Jestem na tak , mogli by to dodać

Xalamer
01-09-2013, 20:49
Mały poradnik - zrób nowe konto - wbij 100 lvl - wbij na mc - przepisz domek na noob hara - zostawiasz domek na pastwę losu

Mylisz się, tak można zrobić na facc... nikt nie bd się bawił w zakładanie konta, maila, i wbijał jeszcze 100 lv i dlatego kupował pacc na konto które mu nie jest potrzebne po to, żeby stracić nic nie warty domek.

Niech się wypowie ktoś z administracji na ten temat w temacie.

MorgiBack
01-09-2013, 20:53
Mylisz się, tak można zrobić na facc... nikt nie bd się bawił w zakładanie konta, maila, i wbijał jeszcze 100 lv i dlatego kupował pacc na konto które mu nie jest potrzebne po to, żeby stracić nic nie warty domek.

Przecież na starcie dostajesz 3 dni pacc'a za darmo ? To chyba nie problem wbić 100 lvl przez 3 dni ? XD

#Może i to potrzebne może i nie, ale jest za wprowadzeniem np. tej komendy + opłaty za opuszczenie danego domku(kaucja).

Zarexoholik?
01-09-2013, 21:19

Zacznijmy od tego co to znaczy "noob hara"? Od czego jest skrót "hara"? Od CHARACTER? - beka

Lepiej wprowadzić NPC, który zajmowałby się przejmowaniem domków, bo z komendą/czarem by były problemy.

Nullo
01-09-2013, 22:01
Czy ja wiem zeby to przeszlo, administracji by sie nie chcialo na licytacje dawac te opuszczone domki ;s ale jestem na tak

Tygrys
01-09-2013, 22:11
Całkiem dobra propozycja, dlatego jestem i ja na TAK ;)
Postaramy się coś takiego wprowadzić niebawem.

A jak na razie, możecie pisać do mnie (PW forum). Wtedy to ja się tym zajmę i "zabiorę" domek i zostanie dodany na licytacje.

#edit
Wow, mój 1k post ;]