PDA

View Full Version : Odznaczanie

BAŁT
02-09-2013, 16:16
Propozycja jest taka by po opuszczeniu pietra na którym jest potworek w tym przypadku chodzi najbardziej o elfy ten sie odznaczał , albo by znikały co jakiś czas . Zapytacie dlaczego ?

Jakis czas temu chcąc walczyć o resp albo po prostu kogoś zabić nie jest to możliwe gdy ktoś ma zaznaczonego elfa pietro wyżej . Ani go nie bije ani my nie możemy tego zrobić bez ryzyka ze gość tego nie nagrywa i nie dostaniemy bana za wbicie na resp i lanie jego moba ... Czekanie nic nie da bo stać trzeba pietro niżej albo poza respem co zaraz po zabiciu jednego elfa klika na nastepnego na kolejnym z pieter .

Nwm jak inni czy juz też się z tym spotkali ale ja juz miałem tak 2x z tym samym typem "Akuzino" , ani nie mogłem zabić jego ani elfa a sam też tego zrobić nie chciał .

Pytalem i mówiłem Rinsonowi o tym ale nie znał odp ani rozwiązania problemu .

# \/ jak niemasz silverki czy g bolta to na jedno ci wyjdzie bo bijesz tylko 1 a 99% zbijasz z czaru . Czas bicia praktycznie ten sam chyba ze masz 3 k ek to mozesz zadac wiecej niż 1-2 hity nie schodząc ;] reszta klika up\down tak szybko ze z broni sie malo co bije tam .

Mamed first
02-09-2013, 16:22
W pvp to przeszkadza, ale z drugiej strony jest to przywilej do expienia w takich okolicznościach (drabinka) zatem jest plus i minus.
Jako, że nie expie to jestem za :)

Zarexoholik?
02-09-2013, 19:52
Taki urok obecnego systemu pvp. Można ustawić by elfy znikały co jakiś czas i to na krótki czas, tak jak np. wardy - nic więcej.

Rekrut
03-09-2013, 00:07
Tak. elfy mogą znikać co jakiś czas.

I tak mało kto je chyba zaznacza

MorgiBack
03-09-2013, 02:17
Tak. elfy mogą znikać co jakiś czas.
I tak mało kto je chyba zaznacza

To chyba Ty tylko nie zaznacz..:confused:(w sumie twoje pvp/pvm jest równe Ratowi)

#Jeśli już tak jedziemy po bandzie to przy okazji można by było zlikwidować buga
owego Silver Wanda i Golden Bolta, podczas PVP gdy się nie ma włączonego ataku. Jestem na tak, ale tylko odznaczenie, gdyż jest to wykorzystywanie błędów gry. :D

KaZeK
05-09-2013, 08:12
#bump

#t
Jestem za tym, aby po zejściu na niższy/wyższy poziom mob był odznaczany.

Logan711
05-09-2013, 18:24
jestem za tym zeby po zejsciu na nizszy / wyzszy poziom mob byl odznaczany