View Full Version : Zwi?kszy? hity innym profesjom ni? ek
Pijacki Terror
02-09-2013, 20:21
Wsłuchując się w krzyki Apowiczów można usłyszeć "popraw balans", "zrób coś fajnego", "santano śmieciu nic nie robisz", jak i wiele innych ciekawych propozycji, które tak naprawdę nie niosą za sobą żadnych argumentów i treści. Bardzo chętnie zmienimy balans, jeśli pojawi się propozycja, poparta 65% głosów, która uwzględni W LICZBACH konkretne zmiany. Nie chcemy niczego narzucać.
30% z czarów dodać rp
20% ms/ed z czarów dodać
ekowi nic nie ruszać
i będzie dobrze
oczywiście zero pojęcia o pvp/balansie/grze więc a nie? c:
Skąd ty to niby możesz wiedzieć?
Jeżeli ktoś tutaj nabija to ty, ponieważ nic tutaj nie wniosłeś.
Wasik che che
02-09-2013, 20:24
Twoja setna denna propozycja, oczywiście już zgłosiłem Twoje nabijanie postów, pozdrawiam, oczywiście zero pojęcia o pvp/balansie/grze więc a nie? c:
@up zacytowałbym Ci Twoja prywatną wiadomość do mnie "jeszcze raz zbombarduj moją propozycję to Cie znajde i dojade" ale ją usunąłem :C
Turoczeek
02-09-2013, 20:28
Ziomek Ty z ziemi wyrosłeś?
Dziwie się czemu nie masz jeszcze bana za te wszystkie wyzwiska na priv : )
Proponuję dodać 99% większy hity rp, 60% ms/ed, a ek obniżyć o 50%.
Wyjdź z tego forum i nie pisz więcej durnych propozycji.
NIE.
Jest tak od dawna i jest dobrze i niech tak zostanie.
Jestem na nie
Kimus The Master
02-09-2013, 20:35
Teraz na siłę każdy będzie pisał swoje durne propozycje, żeby tylko osłabić EK
Jedyna opcja żeby knight był słabszy to zabranie mu UW ja innego rozwiązania nie widzę a to pierwsze raczej nie wchodzi w gre.
Mamed first
02-09-2013, 20:45
Teraz na siłę każdy będzie pisał swoje durne propozycje, żeby tylko osłabić EK
of kors
#t
Szukanie igły w stogu siana, żeby tylko osłabić knighta. Tyle czasu jest ten balans i nagle płaczecie, raczej ten balans nie jest od kilku godzin.
ek to czołg i tak zostanie.
Pijacki Terror
03-09-2013, 12:24
Boicie się zmian, tyle.
Tchórze.
ciężko będzie wybalansować profesje, ponieważ eq za dużo miesza. zwiększenie dmg np. msowi jest głupie, tak samo jak zmniejszenie mocy uha, bo taki 3k ms ma takie combo, że ek z słabszym uhem mógłby tylko spierdalać, a dodajmy do tego jeszcze mocniejsze vita vis to już w ogóle patos ema
zmiana tego jebanego UW to jedyne wyjście /eot/
#Lordzik#
03-09-2013, 13:25
Gdyby zwiększyć hity ms'owi o 20% to karał by on na spamie niesamowicie, więc jest to złe posunięcie.
Uważam, że na szybko na teraz można by zrobić 2 sqm'owe uw dla ek'a i obniżyć mu hity z exori maxa o jakieś 5-7%.
Dobrą opcją byłoby też zobaczyć jakie by było pvp gdyby na tydzień "usunięto" uw tak jak to w którymś temacie napisał Kazek.
Sokol from West
03-09-2013, 15:24
Dobrą opcją byłoby też zobaczyć jakie by było pvp gdyby na tydzień "usunięto" uw tak jak to w którymś temacie napisał Kazek.
Dobry pomysł, tylko pewnie to niewykonalne.
@t
Balans jest tyle czasu, ciągle jest płacz, że trzeba osłabić EK'a. Jedyną opcją chyba jest tylko to, żeby u ek'a zrobić uw 2 sqm, może wtedy było by mniej takich tematów czy postów.
Być może Twoje PvP jest słabe i stąd się bierze ten płacz?:confused: Jak ktoś ogarnia profę którą gra, to jakoś daje sobie rade z większym lvl'em.
Tak jak już nie jedna osoba pisała, jedyną opcją jest zmiana UW. Nic więcej nie pomoże.
Jestem na NIE.
Dobry pomysł, tylko pewnie to niewykonalne.
@t
Balans jest tyle czasu, ciągle jest płacz, że trzeba osłabić EK'a. Jedyną opcją chyba jest tylko to, żeby u ek'a zrobić uw 2 sqm, może wtedy było by mniej takich tematów czy postów.
Być może Twoje PvP jest słabe i stąd się bierze ten płacz?:confused: Jak ktoś ogarnia profę którą gra, to jakoś daje sobie rade z większym lvl'em.
Tak jak już nie jedna osoba pisała, jedyną opcją jest zmiana UW. Nic więcej nie pomoże.
Jestem na NIE.
uw na 2sqm to za mało :)
Z rozsądku zaznaczyłem na nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.