Zaloguj się

View Full Version : Zwi?kszy? hity innym profesjom ni? ek

Pijacki Terror
02-09-2013, 20:21
Wsłuchując się w krzyki Apowiczów można usłyszeć "popraw balans", "zrób coś fajnego", "santano śmieciu nic nie robisz", jak i wiele innych ciekawych propozycji, które tak naprawdę nie niosą za sobą żadnych argumentów i treści. Bardzo chętnie zmienimy balans, jeśli pojawi się propozycja, poparta 65% głosów, która uwzględni W LICZBACH konkretne zmiany. Nie chcemy niczego narzucać.

30% z czarów dodać rp
20% ms/ed z czarów dodać
ekowi nic nie ruszać

i będzie dobrze

oczywiście zero pojęcia o pvp/balansie/grze więc a nie? c:

Skąd ty to niby możesz wiedzieć?

Jeżeli ktoś tutaj nabija to ty, ponieważ nic tutaj nie wniosłeś.

Wasik che che
02-09-2013, 20:24
Twoja setna denna propozycja, oczywiście już zgłosiłem Twoje nabijanie postów, pozdrawiam, oczywiście zero pojęcia o pvp/balansie/grze więc a nie? c:

@up zacytowałbym Ci Twoja prywatną wiadomość do mnie "jeszcze raz zbombarduj moją propozycję to Cie znajde i dojade" ale ją usunąłem :C

Turoczeek
02-09-2013, 20:28
Ziomek Ty z ziemi wyrosłeś?

Dziwie się czemu nie masz jeszcze bana za te wszystkie wyzwiska na priv : )

Proponuję dodać 99% większy hity rp, 60% ms/ed, a ek obniżyć o 50%.

Wyjdź z tego forum i nie pisz więcej durnych propozycji.

NIE.

Rekrut
02-09-2013, 20:33
Jest tak od dawna i jest dobrze i niech tak zostanie.

Jestem na nie

Kimus The Master
02-09-2013, 20:35
Teraz na siłę każdy będzie pisał swoje durne propozycje, żeby tylko osłabić EK
Jedyna opcja żeby knight był słabszy to zabranie mu UW ja innego rozwiązania nie widzę a to pierwsze raczej nie wchodzi w gre.

Mamed first
02-09-2013, 20:45
Teraz na siłę każdy będzie pisał swoje durne propozycje, żeby tylko osłabić EK
of kors

#t

Szukanie igły w stogu siana, żeby tylko osłabić knighta. Tyle czasu jest ten balans i nagle płaczecie, raczej ten balans nie jest od kilku godzin.
ek to czołg i tak zostanie.

Pijacki Terror
03-09-2013, 12:24
Boicie się zmian, tyle.

Tchórze.

Demon
03-09-2013, 12:28
ciężko będzie wybalansować profesje, ponieważ eq za dużo miesza. zwiększenie dmg np. msowi jest głupie, tak samo jak zmniejszenie mocy uha, bo taki 3k ms ma takie combo, że ek z słabszym uhem mógłby tylko spierdalać, a dodajmy do tego jeszcze mocniejsze vita vis to już w ogóle patos ema

zmiana tego jebanego UW to jedyne wyjście /eot/

#Lordzik#
03-09-2013, 13:25
Gdyby zwiększyć hity ms'owi o 20% to karał by on na spamie niesamowicie, więc jest to złe posunięcie.

Uważam, że na szybko na teraz można by zrobić 2 sqm'owe uw dla ek'a i obniżyć mu hity z exori maxa o jakieś 5-7%.

Dobrą opcją byłoby też zobaczyć jakie by było pvp gdyby na tydzień "usunięto" uw tak jak to w którymś temacie napisał Kazek.

Sokol from West
03-09-2013, 15:24
Dobrą opcją byłoby też zobaczyć jakie by było pvp gdyby na tydzień "usunięto" uw tak jak to w którymś temacie napisał Kazek.

Dobry pomysł, tylko pewnie to niewykonalne.

@t
Balans jest tyle czasu, ciągle jest płacz, że trzeba osłabić EK'a. Jedyną opcją chyba jest tylko to, żeby u ek'a zrobić uw 2 sqm, może wtedy było by mniej takich tematów czy postów.
Być może Twoje PvP jest słabe i stąd się bierze ten płacz?:confused: Jak ktoś ogarnia profę którą gra, to jakoś daje sobie rade z większym lvl'em.
Tak jak już nie jedna osoba pisała, jedyną opcją jest zmiana UW. Nic więcej nie pomoże.

Jestem na NIE.

Peps
03-09-2013, 15:35
Dobry pomysł, tylko pewnie to niewykonalne.

@t
Balans jest tyle czasu, ciągle jest płacz, że trzeba osłabić EK'a. Jedyną opcją chyba jest tylko to, żeby u ek'a zrobić uw 2 sqm, może wtedy było by mniej takich tematów czy postów.
Być może Twoje PvP jest słabe i stąd się bierze ten płacz?:confused: Jak ktoś ogarnia profę którą gra, to jakoś daje sobie rade z większym lvl'em.
Tak jak już nie jedna osoba pisała, jedyną opcją jest zmiana UW. Nic więcej nie pomoże.

Jestem na NIE.

uw na 2sqm to za mało :)

Z rozsądku zaznaczyłem na nie.