View Full Version : Loot z Minosa
Uważam że powinien być skromnie poprawiony bo bicie go stało sie przymusem podczas misji nic poza tym .
Dawniej opłacało sie iść zabić choć by dla motylków czy hammera , teraz hammer nic nie warta praktycznie a motylki sa kpina bo to co mi wypadnie bijac go 20 min z sio to 1k + lvl ma w chwile na Tinach nie liczac ze on ma goldeny .
Myślę że gdyby z każdego lecial 1 golden albo jakis skromny loot do wartosci 10 k cc powiedzmy np E shield było by ok i wartało by czasami skoczyć bo przy obecnym loot niema sie czym podzielić z sio a samemu lać przez tp to strata czasu .
Szkoda by taki mobek po wykonaniu misji był praktycznie bez użyteczny , nie chodzi mi aby kosić na nim kolejne klapy czy pandy ale myśle ze 1 złoty motylek z minosa był by spoko czy do wymiany czy poprostu do wejscia na creatora zwłaszcza patrzac na fakt ze respi sie on co 1 h i na zabicie schodzi troche czasu .
powinien z każdego leciec zloty motyl + smiecie typu dsl,mls wh softy + do 25 sc + hammer lub cos innego
Jestem za minimalnym* poprawieniem loota.
*dodać golden butterfly, pharao sword, crystal wand, ripper lance. Oczywiście nie z każdego :}
Nines Ore
03-09-2013, 12:44
Moim zdaniem niektóre bossy powinny zostać bez zajebistego lootu. Zabicie Minosa jest częścią niektórych misji i gdy team będzie miał parę kcc na minusie to nic się nie stanie.
Tak jak napisał kazek. Pharo Sword, Crystal Wand, Ripper Lance
Jestem za poprawieniem lota z Minosa
szczerze mówiąc to fajnie by było odświeżyć kazdego bossa z APO, takie lekkie urozmaicenie, ale dzięki temu znowu ludzie by się o nie bili, bo byliby ciekawi loota/dodatków
ciekaw jestem czy dałoby rade zrobić inteligentne bossy na zasadzie takiej, że przykładowo 3k ek stoi z bossem, a summony, które się pojawiają automatyczne targetują siocherów/shoterów
#Lordzik#
03-09-2013, 13:20
Podbijam itemy Kazka.
Nie można znów dać nie wiadomo czego w loocie, ale itemy typu pharao sword jak najbardziej pasują i nie da na nich zarobić się aż tak wiele.
Jestem za odświeżeniem loota Minosa. TAK.
Dementor
05-09-2013, 22:07
Oczywiście jestem na tak. Taki loot jak napisał Kazek byłby naprawdę ok, patrząc na siłe potwora to w tym momencie nie opłaca się na niego chodzić... Będzie naprawdę fajnie jeśli loot zostanie poprawiony. :)
..:Too Get:..
21-09-2013, 12:47
Ponad 80% głosów na tak, może wypowie się ktoś z ekipy?
@top
Jestem na tak, można dodać też itemy typu softy/wh/sapp armor.
Na TAK dla mnie powinna leciec jakas czesc sapphire seta na zmiane raz msh raz s legi a jeszcze pozniej s armor:)
Jestem za , bart dobrze opisał po za questem jest on niczym ten minos
Jestem na nie, nie musicie zarabiać na każdym bossie, po uj wam tyle kasy, której macie na pęczki? Eloo,
Sorc Aka Siochacz
21-09-2013, 15:12
Lekkie poprawienie loota nic nie zawadzi.
Jestem na TAK.
Minos - motylki, hefajstos hammer, scarab coinsy.
A co wy na to żeby dodać coś ala Perfect Minos jak Apocalypto i Perfect Apocalypto tylko z różnym lootem, a tej samej mocy?
A do Perfect Minosa dodać jeszcze jakieś wh, ripper lance, c wandy, pharo swordy ?
'Neroox'
21-09-2013, 15:15
Czy wy chcecie na wszystkim zarabiać jak najwięcej ? Boże polotaliście 1029310293 broszek z APO na tym even respie i co mało wam ? Nie na wszystkim trzeba zarabic...
niE
Domcio Old
21-09-2013, 15:44
Ja jestem na tak, potwor ma bardzo duzo hp a loot z niego slaby. Mozna dodac do lootu motylki i podwyzszyc wypadanie scarabs coinsow.
Ja jestem na tak, potwor ma bardzo duzo hp a loot z niego slaby. Mozna dodac do lootu motylki i podwyzszyc wypadanie scarabs coinsow.
Z minosa lecą motyli wszystkie oprócz złotego;]
Do lotu pasowało by dodać np ripperke, pharo sworda, crystal wanda np
Trzeba podwiekszyć lota:D
Zarexoholik?
21-09-2013, 15:52
Loot z Minosa powinien zostać poprawiony już na samym początku jak go wprowadzano. Szło się na niego w kilka osób i ciężko było loota podzielić. Czasem więcej loota mieliśmy z mobów po drodze na Minosa niż z samego Minosa, także? Powinny z niego lecieć częściej przedmioty typu: softy, winged helmet, magic sapphire helmet, sapphire legs, sapphire armor, eagle shield - wysatrczy ustawić odpowiednią częstotliwość.
Turoczeek
21-09-2013, 21:42
Eagle shielda nie, niech zostanie tak jak jest.
Sc może być + dodać s seta i może c wanda?:]
Polepszyć!
Jestem za dodaniem, c wanda,eagle shield, ripper lance,softy,wh i golden motyle.
Przydałoby sie poprawic locika z minosa :).
Ok, loot poprawiony. Zmiany widoczne po najbliższym upie.
Co konkretnie? Nie napiszę wprost, ale wziąłem pod uwagę Wasze propozycje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.