PDA

View Full Version : Loot z Minosa

BAŁT
03-09-2013, 07:23
Uważam że powinien być skromnie poprawiony bo bicie go stało sie przymusem podczas misji nic poza tym .

Dawniej opłacało sie iść zabić choć by dla motylków czy hammera , teraz hammer nic nie warta praktycznie a motylki sa kpina bo to co mi wypadnie bijac go 20 min z sio to 1k + lvl ma w chwile na Tinach nie liczac ze on ma goldeny .

Myślę że gdyby z każdego lecial 1 golden albo jakis skromny loot do wartosci 10 k cc powiedzmy np E shield było by ok i wartało by czasami skoczyć bo przy obecnym loot niema sie czym podzielić z sio a samemu lać przez tp to strata czasu .

Szkoda by taki mobek po wykonaniu misji był praktycznie bez użyteczny , nie chodzi mi aby kosić na nim kolejne klapy czy pandy ale myśle ze 1 złoty motylek z minosa był by spoko czy do wymiany czy poprostu do wejscia na creatora zwłaszcza patrzac na fakt ze respi sie on co 1 h i na zabicie schodzi troche czasu .

Refresh
03-09-2013, 08:31
powinien z każdego leciec zloty motyl + smiecie typu dsl,mls wh softy + do 25 sc + hammer lub cos innego

KaZeK
03-09-2013, 08:38
Jestem za minimalnym* poprawieniem loota.

*dodać golden butterfly, pharao sword, crystal wand, ripper lance. Oczywiście nie z każdego :}

Nines Ore
03-09-2013, 12:44
Moim zdaniem niektóre bossy powinny zostać bez zajebistego lootu. Zabicie Minosa jest częścią niektórych misji i gdy team będzie miał parę kcc na minusie to nic się nie stanie.

Rekrut
03-09-2013, 13:01
Tak jak napisał kazek. Pharo Sword, Crystal Wand, Ripper Lance

Jestem za poprawieniem lota z Minosa

Demon
03-09-2013, 13:08
szczerze mówiąc to fajnie by było odświeżyć kazdego bossa z APO, takie lekkie urozmaicenie, ale dzięki temu znowu ludzie by się o nie bili, bo byliby ciekawi loota/dodatków

ciekaw jestem czy dałoby rade zrobić inteligentne bossy na zasadzie takiej, że przykładowo 3k ek stoi z bossem, a summony, które się pojawiają automatyczne targetują siocherów/shoterów

#Lordzik#
03-09-2013, 13:20
Podbijam itemy Kazka.
Nie można znów dać nie wiadomo czego w loocie, ale itemy typu pharao sword jak najbardziej pasują i nie da na nich zarobić się aż tak wiele.

Jestem za odświeżeniem loota Minosa. TAK.

Dementor
05-09-2013, 22:07
Oczywiście jestem na tak. Taki loot jak napisał Kazek byłby naprawdę ok, patrząc na siłe potwora to w tym momencie nie opłaca się na niego chodzić... Będzie naprawdę fajnie jeśli loot zostanie poprawiony. :)

..:Too Get:..
21-09-2013, 12:47
Ponad 80% głosów na tak, może wypowie się ktoś z ekipy?

@top
Jestem na tak, można dodać też itemy typu softy/wh/sapp armor.

Nullo
21-09-2013, 12:52
Na TAK dla mnie powinna leciec jakas czesc sapphire seta na zmiane raz msh raz s legi a jeszcze pozniej s armor:)

Mohito
21-09-2013, 12:52
Jestem za , bart dobrze opisał po za questem jest on niczym ten minos

Shillen
21-09-2013, 15:10
Jestem na nie, nie musicie zarabiać na każdym bossie, po uj wam tyle kasy, której macie na pęczki? Eloo,

Sorc Aka Siochacz
21-09-2013, 15:12
Lekkie poprawienie loota nic nie zawadzi.
Jestem na TAK.
Minos - motylki, hefajstos hammer, scarab coinsy.
A co wy na to żeby dodać coś ala Perfect Minos jak Apocalypto i Perfect Apocalypto tylko z różnym lootem, a tej samej mocy?
A do Perfect Minosa dodać jeszcze jakieś wh, ripper lance, c wandy, pharo swordy ?

'Neroox'
21-09-2013, 15:15
Czy wy chcecie na wszystkim zarabiać jak najwięcej ? Boże polotaliście 1029310293 broszek z APO na tym even respie i co mało wam ? Nie na wszystkim trzeba zarabic...

niE

Domcio Old
21-09-2013, 15:44
Ja jestem na tak, potwor ma bardzo duzo hp a loot z niego slaby. Mozna dodac do lootu motylki i podwyzszyc wypadanie scarabs coinsow.

Rekrut
21-09-2013, 15:48
Ja jestem na tak, potwor ma bardzo duzo hp a loot z niego slaby. Mozna dodac do lootu motylki i podwyzszyc wypadanie scarabs coinsow.

Z minosa lecą motyli wszystkie oprócz złotego;]

Do lotu pasowało by dodać np ripperke, pharo sworda, crystal wanda np
Trzeba podwiekszyć lota:D

Zarexoholik?
21-09-2013, 15:52
Loot z Minosa powinien zostać poprawiony już na samym początku jak go wprowadzano. Szło się na niego w kilka osób i ciężko było loota podzielić. Czasem więcej loota mieliśmy z mobów po drodze na Minosa niż z samego Minosa, także? Powinny z niego lecieć częściej przedmioty typu: softy, winged helmet, magic sapphire helmet, sapphire legs, sapphire armor, eagle shield - wysatrczy ustawić odpowiednią częstotliwość.

Turoczeek
21-09-2013, 21:42
Eagle shielda nie, niech zostanie tak jak jest.

Sc może być + dodać s seta i może c wanda?:]

Polepszyć!

Grzelo
21-09-2013, 23:50
Jestem za dodaniem, c wanda,eagle shield, ripper lance,softy,wh i golden motyle.
Przydałoby sie poprawic locika z minosa :).

Tygrys
28-09-2013, 12:03
Ok, loot poprawiony. Zmiany widoczne po najbliższym upie.

Co konkretnie? Nie napiszę wprost, ale wziąłem pod uwagę Wasze propozycje.