View Full Version : CAPSLOCK - wpisywanie komend nim
Azbestowy Człowiek
04-09-2013, 13:17
Ja, jako Azbest, cierpię na uzależnienie od capslocka. Używam go kiedy mogę, bo inaczej czuję się niezauważany. Czasem chcę sobie użyć !EXP, ale wpisany capsem nie działa. I tu jest moja jakże ważna propozycja dotycząca wpisywania komend za pomocą capsa.
Czemu capslock jest tak poniewierany i niedoceniany? Pora to zmienić i umożliwić wprowadzanie komend właśnie !W TEN SPOSÓB.
Tak se myślę, że pora na jakiś temat w którym nie pada nazwa pewnej broni o kontrowersyjnym zasięgu.
EKI TO PODLUDZIE XD
nie wiedziałem, że komendy pisane wielkimi literami nie działają
proste działanie, a chociażby jeden azbest będzie szczęśliwszy. jestem na tak!
SONDA XD
MorgiBack
04-09-2013, 13:21
nie(bo jestem ek i boje sie osłabienia pvp)
Hahahah :D
#może to i dobre rozwiązanie też często podczas wpisywania komendy !frags, bądz !online miałem na ciśnięty Caps.
My jako dobrzy ludzie, powinniśmy Cię wyleczyć z tego uzależnienia, jakim jest nadużywanie CAPSLOCKA a nie wspierać Cię w tym, ale.. jako Twoje 'forumkowe ziomki' pomożemy Ci 'udoskonalać nałóg'.
#Jestem elitarnym rycerzem i jestem na tak.
#Lordzik#
04-09-2013, 13:26
Osobom kochającym Caps locka to z pewnością pomoże, więc czemu czegoś takiego nie wprowadzić? Jest to pewnie chwila roboty.
Ofc., że TAK.
Mopsu_Lechista
04-09-2013, 13:28
To była zniewaga dla caps locka! zmieńmy to! XD
Palldino
04-09-2013, 14:46
CAPSLOCK to najlepszy 'pszyjacjel w tipi' bez niego nie ma gry.
Jestem za dodaniem takowej opcji. Pomozmy Agrezdowi w potrzebie!
gwnstopro
04-09-2013, 15:13
sam lubie pisac w tibi na capskoloku, ale tych koment to nie używam , jestem na tak bo jak bym był na nie to byś mnie dojchał ,azbescie mordobicielu
Kochani szanujmy się i pomozmy koledze dopiąć swego! TAK
Logan711
05-09-2013, 18:26
Kochani szanujmy się i pomozmy koledze dopiąć swego! TAK
zgadzam sie z Nullo :)
hahah zdarza się;P Lecz można sobie ustawić na guziczka ;d...
TAK/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.