Zaloguj się

View Full Version : B??d!!

Gretisch
05-09-2013, 10:50
Better than before
Musisz pokazac, ze potrafisz wzmacniac siebie, bedac jednoczesnie bardzo opanowanym! Twoim zadaniem bedzie zdobycie pietnastu poziomow doswiadczenia, a nastepnie zabicieapocalypto! Nie probuj zabic tego stworzenia zbyt wczesnie!

Jak ja mam zabic Apocalypto skoro na senji i volcano jest Perfekt apokalypto???!!
I misji nie zalicza help ! ;DD

KaZeK
05-09-2013, 11:15
Nie nazwałbym tego błędem, lecz niedopatrzeniem ze strony Administracji.

Napisz na pw do Tygrysa (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=14)

Najlepiej bedzie jak wbijesz 5lvl i wpiszesz komende !anuluj i tak od update teraz co byl to zmienili Apocalypto na Perfect Apocalypto na Senji i Volcano bo w nim zwiekszyli loot broszki (czestosliwosc wypadania) a w zwyklych co wprowadzili resp dla 3k lvl to spadanie broszki jest zmniejszone.

Z tego co mi wiadomo broszka z Perfect Apocalypto leci tak samo jak ze zwykłego Apocalypto przed wprowadzeniem event island a z tego zwykłego broszka już nie spada.

Palldino
05-09-2013, 11:30
przeciez resp apocalypto jest nadal na tej nowej? wyspie eventowej? to jaki blad ;o

Nie gram na apo a wiem wiecej od was o korde xD

Sorc Aka Siochacz
05-09-2013, 12:02
Najlepiej bedzie jak wbijesz 5lvl i wpiszesz komende !anuluj i tak od update teraz co byl to zmienili Apocalypto na Perfect Apocalypto na Senji i Volcano bo w nim zwiekszyli loot broszki (czestosliwosc wypadania) a w zwyklych co wprowadzili resp dla 3k lvl to spadanie broszki jest zmniejszone.