Zaloguj się

View Full Version : Miuosh x Onar - Kilka s?ów

niewidomy
05-09-2013, 17:04
http://www.youtube.com/watch?v=ETMZ_e2nxpI

Wreszcie te mocne koloboro ^_^ mamy na naszych słuchawkach :D

Demon
05-09-2013, 17:14
mocne kolabo <ziewa>

w czym jest mocne? napisz mi jeszcze, że to nie jest wtórne klejenie wersów i napierdalanie w kółko o tym samym. ile można :(

Ryśku xD
05-09-2013, 21:34
Mioush i Onar zawsze na proposie :)

Czekam na płytkę na pewno będzie warto! :)

Kaziu Extreme
06-09-2013, 17:31
Prosto przed siebie i przemytnik emocji polaczony w jeden album. Serio, jest na co czekac!

@down
ale ja zartowalem z tym czekaniem :confused:

ByOuTrietyloamina
06-09-2013, 17:43
Prosto przed siebie i przemytnik emocji polaczony w jeden album. Serio, jest na co czekac!

Nie pierdol koleżko. Onar grubasek, który był słuchalny w Płomieniu, nowe kawałkii, które są dobre można policzyć na palcach jednej ręki. Niech lepiej robi z Pezetem kolejny projekt jako Płomień, do Miuosha nie pasuje. Co do Miuosha, Piąta strona świata > PPS. Aczkolwiek nic do człowieka nie mam, bo imo zajebiście płynie, ma dobry głos aczkolwiek widać, niestety widać iż hajs, wyścig po plny robi swoje. To nie jest ten sam Miuosh co na pogrzebie.

Mikiel SZN
06-09-2013, 18:42
Nie pierdol koleżko. Onar grubasek, który był słuchalny w Płomieniu, nowe kawałkii, które są dobre można policzyć na palcach jednej ręki. Niech lepiej robi z Pezetem kolejny projekt jako Płomień, do Miuosha nie pasuje. Co do Miuosha, Piąta strona świata > PPS. Aczkolwiek nic do człowieka nie mam, bo imo zajebiście płynie, ma dobry głos aczkolwiek widać, niestety widać iż hajs, wyścig po plny robi swoje. To nie jest ten sam Miuosh co na pogrzebie.

trudno żeby był taki sam jak na pogrzebie, jak ktoś umiera to zawsze jest smutno itp a teraz jest szczesliwy bo o tym zapomnial :):):)

Tumanbuga
06-09-2013, 23:21
Ja tam z chęcią sprawdzę, Onar solo ładnie mi się wkręcał w jesienne/zimowe dni, PPS też niewątpliwie dobra płyta, mam tylko nadzieję, że to połączenie nie ograniczy ich możliwości, wiadomo - kompromisy, te sprawy. Co do tego wałka to nie sprawdzam narazie, wolę do premiery zaczekać.