PDA

View Full Version : Zmniejszenie krytycznego hita z uw

'Boonek'
05-09-2013, 20:58
Siema, proponuje zmniejszyc cios krytyczny zadawany z uw z 40% na 10% lub 15 max
^wystarczy do tego spy report i juz mamy tak czy siak bite 30%...

Dlaczego? Dlatego ze ek/rp bija wiecej krytycznym ciosem z uw niz z czaru co jest raczej smieszne

ja majac 40k hp musze sie liczyc z tym ze rowny poziom u ek/rp moze odebrac mi az 36k hp w ciagu zaledwie jednej sekundy!

Smiech [5 literowy wyraz na k] smiech..

Demon
05-09-2013, 21:34
to jest racja, imo bez sensu ten crit. może w końcu ludzie używaliby s reportów

Miffek
05-09-2013, 21:35
Uw knighta jest poprawiane aczkolwiek bedzie pod uwage twoja propozycja

Mamed first
05-09-2013, 21:37
Specjalnie kupować spy za 150+kcc, żeby mieć critica? zauważ, że nie zawsze wejdzie crit nawet ze spy.

rómón
05-09-2013, 21:45
Jasne, że tak, beka jak taki ek więcej walnie na krytyku niż z czaru.

BAŁT
06-09-2013, 09:00
Bije wiecej z uw niż czaru bo popatrz na to ze nie ważne czy ma ktoś eq czy nie hity z uw bije w niego takie same a z czarem tak nie jest ?

Zdejmij eq to zobaczymy czy mam wiekszy crit... czy maxa .

Możecie ujebac ek całkiem ale kogo bedziesz bił ? Bo juz teraz przy 2 sqm nie chce mi sie bić z ed poza daszkiem czy innym pomieszczeniem bo to tylko zabawa w kotka i myszke . Chyba nie sadzisz że to cos zmieni w sile ... dalej bedziesz padał tylko to bedzie monotonne i trwało wiecej albo zakonczy sie znudzeniem i zaprzestaniem pvp ...

a o typach "wardach" możesz zapomnieć oni nie bili nawet normalnie a teraz juz wcale nie chca chodzić na pvp ... Nie myslisz chyba ze np Dark M... bedzie chodził z toba dach i padal zebys mial beke . Prosze Cie

Pisałes o zmniejszenie sqm i ze ci wystarczy by ubijac ek , dostaleś wczoraj pokaz że to tylko wydłuża czas ... Dalej by ubic ek to on sam po czasci tego musi chcieć i ryzykować żeby np szybko cie zabić ale jak nie bedzie chcial i uh na yellow zawsze to możesz ....

Wasze propozycje jedyne co zmienia to to ze co bogatszy ek zmieni chara a co wiekszy nie ogar przestanie grać.

Jestem Na nie bo gram ek i juz trzeba biegac za boonkiem 2 min a nie minute jak wczesniej XD Teraz 3 k ek ma problemy zeby zabić 1.5 + ek jak ten biega po mapie i to wszystko .

'Boonek'
06-09-2013, 12:53
Bije wiecej z uw niż czaru bo popatrz na to ze nie ważne czy ma ktoś eq czy nie hity z uw bije w niego takie same a z czarem tak nie jest ?

Zdejmij eq to zobaczymy czy mam wiekszy crit... czy maxa .

Możecie ujebac ek całkiem ale kogo bedziesz bił ? Bo juz teraz przy 2 sqm nie chce mi sie bić z ed poza daszkiem czy innym pomieszczeniem bo to tylko zabawa w kotka i myszke . Chyba nie sadzisz że to cos zmieni w sile ... dalej bedziesz padał tylko to bedzie monotonne i trwało wiecej albo zakonczy sie znudzeniem i zaprzestaniem pvp ...

a o typach "wardach" możesz zapomnieć oni nie bili nawet normalnie a teraz juz wcale nie chca chodzić na pvp ... Nie myslisz chyba ze np Dark M... bedzie chodził z toba dach i padal zebys mial beke . Prosze Cie

Pisałes o zmniejszenie sqm i ze ci wystarczy by ubijac ek , dostaleś wczoraj pokaz że to tylko wydłuża czas ... Dalej by ubic ek to on sam po czasci tego musi chcieć i ryzykować żeby np szybko cie zabić ale jak nie bedzie chcial i uh na yellow zawsze to możesz ....

Wasze propozycje jedyne co zmienia to to ze co bogatszy ek zmieni chara a co wiekszy nie ogar przestanie grać.

Jestem Na nie bo gram ek i juz trzeba biegac za boonkiem 2 min a nie minute jak wczesniej XD Teraz 3 k ek ma problemy zeby zabić 1.5 + ek jak ten biega po mapie i to wszystko .

Wlasnie dlatego bede pisal kolejne propozycje ktore pomoga w ogarnieciu balanasu :[

i pamietaj ek jest od blokowania a nie od bicia

BAŁT
06-09-2013, 13:13
Wlasnie dlatego bede pisal kolejne propozycje ktore pomoga w ogarnieciu balanasu :[

Stary chyba naoglądaleś sie i zapomniałeś ze to nie jest rl ;]]] Niech zamorą jeszcze maxa całkiem bo ek ma tylko bloczyć , tylko powodzenia potem ze znajdziesz kogoś kto bedzie expił i grał takim ek ...

Ed/ ms w takim razie powinien czar zabierac wiecej many by zaczeli używać sd ....

Prosze Cie to co piszecie na ek jest juz załosne i w żadnym razie nie wyrównuje profesi tylko zamienia pozycjami ... wszyscy patrzycie na solo i ok ma ek przewage nad ed ale nie patrzysz na to ze ty kogoś kto spierdala przed toba karasz a taki ek nie ujebie 2 k rp jak biega mimo ze jest +/- 1 k lvl róznicy <coś za coś>

# Sami powinni wymyślić balans a nie polegać na graczach ... ek pisza na ed a ed na ek i tak bedzie zawsze . sorry ale to że teraz jojczysz to twoja sprawa bo sam chciałeś ed a jak miels ek to pisaleś jaki to zajebisty jest bo karasz nive i ze by uw mialo z 4 sqm to by bylo spoko ....

Sorki stary ale ty tez troche nie ogarniasz bo jstes typowym napalencem chcial bys kogos zabic w 5 sec ... z Grzelem jak gral Sarumarem szybciej ubijalem warda na skullach niż z tobą bo teraz wiecej patrze na cb niż na niego bo latasz jak poparzony ....

Bolesna ale prawda ...

Arab
06-09-2013, 13:22
Nie dosc ze byly spiny ' zmniejszyc zasieg uw dla ek ' teraz ' zmnieszyc cios krytyczny ' 'zmniejszyc exori maxa 'jutro bedzie ' usunac uha z hota (dla knighta) ' za 2 dni zmniejszyc hp bo nie mozna ubic ja p*** ogarnijcie.
Ofc jestem na Nie.

Anonimowy
06-09-2013, 13:38

To może jeszcze napisz, że ek powinien się exurować, przecież tak też jest na rl xD

@Topic
Nie no, te propozycje idą w złą stronę. Jak miałeś Lethorna to ek był do dupy, a ED był koksem, teraz masz ED to ek jest koksem a inne profy dno.

Nie to żebym coś do Ciebie miał, ale hamuj z tymi propozycjami bo próbujesz na siłę ustawić pvp pod siebie.

Dementor
06-09-2013, 14:10
Kolejna propozycja, która ma na celu osłabienie ek, a nie wyrównanie balansu. Administracja podała Wam palec zmniejszając sqm, Wy chcecie całą rękę... Założe się, że jeśli nie byłby obniżony zasięg uw to kolejnych tego typu tematów by nawet nie było... :/

Splaxor
06-09-2013, 15:35
pamietaj ek jest od blokowania a nie od bicia

W takim razie za kilka dni pojawi się moja propozycja, aby usunąć wszystkie czary ofensywne druida bo przecież on jest od leczenia, a nie od bicia.
Myślisz, że razem z Ekami, RPkami i MSami nie uda nam się przegłosować EDków?
Oczywiście jest to absurdalne, ale jak widzę takie argumenty to mnie krew zalewa.

@topic
Najzabawniejsze jest to, że gracze kupili chary (tak boonek piję do ciebie) i teraz za wszelką cenę chcą udupić profesję przeciwną. Widzę, że każdy się uczepił tego UW to może najlepiej je usunać całkowicie? Kij z tym, że gracze wydali setki kcc na misje. Dla mnie taki krytyk jaki proponujesz jest żałosny. Sov, sca i TH mają 5%, a ty chcesz, aby nejlepsza broń na serwerze warta 35.000 razy więcej niż sov miała tylko 10% cryta więcej?!

@edit
Dodam, że jak ekipa ma zamiar z najlepszej broni zrobić coś co będzie gówno warte to niech wymienią temu kto chce każde UW za 700 kcc.

Wasik che che
06-09-2013, 16:03
śmieszne, gdybyś kupił 3k eka i zmienił mu nick, to na pewno, pisałbyś, że ed ma Cie na spama, ze chcesz polepszyć eka lub osłabić profesje przeciwną.
kpina, nie

Rekrut
06-09-2013, 16:12
Wystarczająco że zmienili uw do 2sqm i już jest chujnia. Ek od bloczenia a ed od leczenia to usunąć mu czar exevo gran mas mort.

Jestem na nie

'Boonek'
06-09-2013, 16:28
W takim razie za kilka dni pojawi się moja propozycja, aby usunąć wszystkie czary ofensywne druida bo przecież on jest od leczenia, a nie od bicia.
Myślisz, że razem z Ekami, RPkami i MSami nie uda nam się przegłosować EDków?
Oczywiście jest to absurdalne, ale jak widzę takie argumenty to mnie krew zalewa.

@topic
Najzabawniejsze jest to, że gracze kupili chary (tak boonek piję do ciebie) i teraz za wszelką cenę chcą udupić profesję przeciwną. Widzę, że każdy się uczepił tego UW to może najlepiej je usunać całkowicie? Kij z tym, że gracze wydali setki kcc na misje. Dla mnie taki krytyk jaki proponujesz jest żałosny. Sov, sca i TH mają 5%, a ty chcesz, aby nejlepsza broń na serwerze warta 35.000 razy więcej niż sov miała tylko 10% cryta więcej?!

Ziomek zobacz ze ek bije bez zadnych barier z uw ciagle tyle samo i to wiecej niz z broni typu sca :| druid czy sorc bija 2 razy mniej, a to niby czemu?:| To chyba wystarczajaca premia uw ... na chuj ten kosmiczny krytyk.. popatrz na 3k lvlu druid i sorc juz sa w dupie, przykladow masz w chuj eru pada od 2.7k i sie jeszcze do tego pucuje, nivelato to samo tylko ze to zero, mi sie czasem udaje zabic takie 2.7 ale tez padam a taki ek ci nie padnie i chuj nawet jak nim grac nie umiesz to koksisz ..XD

Usunac uw? no wlasnie dobrze by bylo, w zamian dac kase i chuj.. albo tak jak zajebiscie zarex wymyslil, zeby zrobic z uw tarcze :] to juz calkowicie wypierdolona opcja :] Na twoim lv profesje sa w miare wyrownane, ale powiedz mi splaxorze, masz 3k lv? No wlasnie nie.. a mi glownie chodzi o takie lvle, bo teraz jak jeszcze mnie nie zabijaja na 2 hity, to pomysl 4k lvle i kazdy ek bedzie na 2 hity zabijac rownego ms/ed XD

śmieszne, gdybyś kupił 3k eka i zmienił mu nick, to na pewno, pisałbyś, że ed ma Cie na spama, ze chcesz polepszyć eka lub osłabić profesje przeciwną.
kpina, nie

Wlasnie nie, bo balansu nie ma od dlugiego czasu i kazdy o tym wie :] Nudna jest gra ekiem .. :[

Wystarczająco że zmienili uw do 2sqm i już jest chujnia. Ek od bloczenia a ed od leczenia to usunąć mu czar exevo gran mas mort.
Jestem na nie

Na rl druid ma 2 rozne ue, wiec ogarnij typie..

Mamed first
06-09-2013, 16:32

Jestem na nie

Hahaha, Rekrut ty wiesz co piszesz? najpierw jestes za zmniejszeniem zasięgu uw dla knight, a teraz płaczesz, że jest ch*jnia. Zastanów się 5 razy zanim cokolwiek napiszesz, zagłosujesz, żebyś w niedalekiej przyszłości był świadom tego co piszesz.

#t

Splaxor wszystko dobrze ujął, jest to najlepsza broń na serwerze, więc po co zmieniać, żeby była bezwartościowa?

nie

Arek Of Lajsce
06-09-2013, 17:21
Nie dawno zmniejszyli zasięg teraz płaczesz, żeby krytyka osłabili, ogarnij cze....
Pierdzi Boonku wpierw ogarnij pvp a potem możesz pisać takie tematy:) Wczoraj dostałeś z 2.7k ek 6:5 ?? :o
Masakra...jejku... zrookuj postać i wróc na świeta.
Jestem na NIE.
:cool::cool::cool:

L@be
06-09-2013, 17:36
Na rl druid ma 2 rozne ue, wiec ogarnij typie..

To nie jest rl geniuszu i skończ płakać... To że dostajesz w pizde od mniejszych ek'ow nie znaczy że trzeba go osłabiać, radze poćwiczyć pvp i bedzie git :D

Wieczny Knightt
06-09-2013, 17:40
Aby płacz i tak już ek wali na 2 sqm możne w ogóle usunąć uw ek a rp niech wali na 1 sqm?

MrMagicBoy
06-09-2013, 18:52
Widzę, że każdy się uczepił tego UW to może najlepiej je usunać całkowicie?

Proste, tak byłoby najlepiej :cool:

ruschoffy
06-09-2013, 23:37
boonek dziecko neo, co ty bys zrobil jak bys przez 2 dni pradu nie mial... pewnie bys sie powiesil albo wlamal do sasiadki o.O placzesz o pvp na ed na ktorym zmieniles nick i pucujesz sie ze to twoja postac. moze jak bys wbil taki lvl od 0 to nie misl bys problemu z pvp eringowcu :*

#T
po co zmieniac kryt w tej broni, to i tak nic nie da bo zaraz zacznie sie placz ze ue ma za duzy zasieg... najlepiej tak jak napisal kama usunac to w pizdu i po problemie

ps. bonek przesciga sie z innymi w coraz to bardziej dennych propozycjach majac nadzieje ze jakas bedzie zaakceptowana lub ze z 7.6 zrobia rl d-.-b