View Full Version : !speed
Bonus dla graczy często odwiedzających nasz serwer, którego użycie może zostać uruchomione poprzez komendę !speed. Działa on na zasadzie nieco zbliżonej do tzw. staminy, pozwalając codziennie, przez określony czas cieszyć się zwiększonym mnożnikiem punktów doświadczenia. Bonus zwiększa się każdego dnia, dopóki nie zostanie naruszona ciągłość logowań i brak korzystania z bonusu.
Jeśli ma to działać tak jak stamina to zróbcie tak, aby ten speed był aktywny tylko jak jesteśmy online? Bo trochę to dziwne, że włączam speeda, daje loga na xx czasu i jak wracam to juz go nie mam xd
W skrócie; Speed aktywny tylko gdy jesteśmy online ;D
nie nie nie!
po to jest komenda, żebyś mogl włączyc kiedy chcesz, jak idziesz expic na dłuższy czas, wlaczasz, jak nie to wlaczasz po to żeby zachować "ciągłość logowania". Cieszcie Się że nie zrobili tak że logasz na serwa i od razu Ci się włącza.
Chodzi o to, że np. czasem musisz odejść od kompa. I wtedy ten cały speed traci swą wartość...
ruschoffy
10-09-2013, 22:13
doładnie, skoro juz cos zgapiacie z rl to przynajmniej róbcie to porzadnie!! i mozna by jeszcze pomyslec nad tym w jaki sposob mozna by sprawdzic ile czasu zostalo nam tego bonusa
Xayn : )
10-09-2013, 22:15
nie nie nie!
po to jest komenda, żebyś mogl włączyc kiedy chcesz, jak idziesz expic na dłuższy czas, wlaczasz, jak nie to wlaczasz po to żeby zachować "ciągłość logowania". Cieszcie Się że nie zrobili tak że logasz na serwa i od razu Ci się włącza.
Idziesz expić to włączasz speeda, chyba nie robisz wypadu na spawn na 20 minut? Jestem na nie.
Jeśli ma to działać tak jak stamina
Bonus dla graczy często odwiedzających nasz serwer, którego użycie może zostać uruchomione poprzez komendę !speed. Działa on na zasadzie nieco zbliżonej do tzw. staminy,
Działa on na zasadzie nieco zbliżonej do tzw. staminy,
MorgiBack
10-09-2013, 22:19
W skrócie; Speed aktywny tylko gdy jesteśmy online ;D
I tak to jest bez sensu zrobione. Mimo, że jesteś online to i tak MUSISZ tą komendę wpisać bo jeśli tego nie zrobisz to !speed przepadnie nawet jak będziesz online. Powinni coś z tym zrobić..
Wbijasz na resp 30 min expisz na !speed dajesz loga i za jakiś czas wbijasz i znów expisz sobie na !speed?
Jestem na nie
Jeśli ma to działać tak jak stamina to zróbcie tak, aby ten speed był aktywny tylko jak jesteśmy online? Bo trochę to dziwne, że włączam speeda, daje loga na xx czasu i jak wracam to juz go nie mam xd
Prosta metoda na twoj problem nie wylogowywuj sie jak masz !speed i tyle, proste? proste.
Zbedna propozycja
Turoczeek
10-09-2013, 23:14
Jestem na nie. Ciesz się, że dodali tego speeda, bo mogli nic nie dodać :]
Dać noobom palca będą chcieli rękę.
Zarexoholik?
11-09-2013, 00:10
Jak nie masz czasu to go nie odpalaj. Jeśli masz ochotę poexpić to go włączasz, wszystko musi być ułatwiane?
Może i było by przydatne ale jestem na nie coś za coś , i tak powinni sie wszyscy cieszyć że jest to nawet pare min ...
bardziej ułatwiać tego nie trzeba , z tym jest jak z maratonem albo trafisz i go wykorzystasz albo nie a tu masz wybór kiedy go odpalić wiec jest ok ;]
Moim zdaniem jest to i tak bardzo duże ułatwienie gry masz czas włączasz lub gdy chcesz zachować ciągłość logowań a jak nie to nie :D
Wasik che che
11-09-2013, 16:53
i tak przesadzili z tym speedem, no ale kto co woli;]
to co jest wystarcza zupełnie :<
chcesz expic? wpisuj, nie, to logaj:>
BonuzRPK
11-09-2013, 22:56
I dobrze, że speed działa, gdy jesteś wylogowany. Jak się nie podoba to wypierniczaj :)
Kimus The Master
12-09-2013, 15:57
Włączając speeda planuje tak czas żeby go wykorzystać na maxa..
NIE
Mi taka propozycja się podoba. Powiedzmy muszę wyjść do sklepu do piwnicy czy coś to fajnie gdyby to się zachowało na później :P
gwnstopro
12-09-2013, 16:21
I kolejne ułatwienie, jestem na nie, bierz speeda w tedy kiedy wiesz że możesz pograć to 1h i nie sraj tak, sam musiałem odejść od kompa w trakcie speeda i jakoś nie wpadłem by pisać od razu propozycje o tym. Także niech zostanie jak jest- Nie.
Mi taka propozycja się podoba. Powiedzmy muszę wyjść do sklepu do piwnicy czy coś to fajnie gdyby to się zachowało na później :P
i gogoo 7k lvl. co jest ***** fajnego w JESZCZE szybszym expieniu
!speed, HOTA, maratony - mało? czego jeszcze potrzebujecie? :|
!speed, HOTA, maratony - mało? czego jeszcze potrzebujecie? :|
Mobków, które nie biją, loocą uw i shaman sety i dają expa 10x tyle co ward :D
@top
Prawidłowo, że speed ubywa gdy się jest wylogowanym ;)
Sir Krystian
13-09-2013, 22:21
Jezu ludzie dać wam palec to całą rekę bierzecie.... Ogarnijcie się na tym łatwym otsie już łatwiej być nie może....
Jakieś exp x+++++ I tak przy tym expie na obecny stan serwa powinien on byc x3? NIE !
Mamed first
14-09-2013, 01:38
To samo co reszta, zaplanuj sobie tak czas, żebyś później nie płakał.
Nie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.