View Full Version : samsung galaxy ace 2 vs htc s8 vs nokia l720
Jak wyżej, który najlepszy? i jak z tym windows phone 8 w htc w porównaniu do androida ?
Techniks
11-09-2013, 16:57
Nie polecam windows phone. Mało aplikacji, dużo mniej developerów niż na andzie i ogólnie średnio rozwijany OS.
Nokie znane z dobrych kamer wiec jeśli to jest coś na czym zależy ci bardzo to weź nokie.
HTC fajnie wygląda, ale ga2 będziesz miał więcej zabawy z racji otwartego systemu, masy aplikacji i gier oraz wielu możliwości dostosowania urządzenia do twoich potrzeb/upodobań.
już miałem w łapie htc i zamieniłem na lg tylko inny model, można zamknąć xd
Windows ma potencjał, świetna synchronizacja z Windowsem 8, intuicyjny w obsłudze, ale faktem jest, że nie jest tak popularny jak Android i firmy, które zainwestowały w Microsoft na pewno tego żałują, a szczególnie na czele takich firm jest Nokia z Lumią 920 ten telefon to majstersztyk szkoda, że z uporem maniaka odrzucają Androida. Reasumując jak najbardziej polecam Androida.
Windows ma potencjał, świetna synchronizacja z Windowsem 8, intuicyjny w obsłudze, ale faktem jest, że nie jest tak popularny jak Android i firmy, które zainwestowały w Microsoft na pewno tego żałują, a szczególnie na czele takich firm jest Nokia z Lumią 920 ten telefon to majstersztyk szkoda, że z uporem maniaka odrzucają Androida. Reasumując jak najbardziej polecam Androida.
To samo mówili o badzie, że rozwojowe itp. nie chciałem się ponownie w błoto pakować xd
Ale tak jest... Bada, Symbian, Windows to są oprogramowania, których mi bardzo szkoda bo zostały wyparte przez Androida a były świetne i miały masę możliwości.
Windows nadal ma szanse bytu, jednakże tylko na polu tabletów.
Na smartfony tylko i wyłącznie Android.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.