Zaloguj się

View Full Version : KaeN - Mów mi D.ave

Zdzisiu Motyka
13-09-2013, 13:33
eWNd4BzxY9U&feature=c4-overview&list=UUQuSMKcwirmoLvzR4qlKjoQ

Dawka przejebanego humoru, refren ¶rednio mi podszedł bo ¶piewany, ale ogólnie oceniam na +.

lekka copy Eminema : [

#Dimon
Nie chciałem wyolbrzymiać, bo KaeN jest z mojego miasta :D

Demon
13-09-2013, 13:45
lekka copy Eminema : [
?! LEKKA?XD

typ ma bardziej przejeban± barwe głosu od piha, zawsze mnie męczył (tak jestem jebanym hejterem i propsuje tylko swoje rapy, a kaen to szczyt mozliwosci rapu w polszy D::D:D:D)

Tumanbuga
13-09-2013, 15:08
?! LEKKA?XD

typ ma bardziej przejeban± barwe głosu od piha, zawsze mnie męczył (tak jestem jebanym hejterem i propsuje tylko swoje rapy, a kaen to szczyt mozliwosci rapu w polszy D::D:D:D)

by było na tyle :D
@edit
W tej masce i pod krawatem :o:o:o.

Zarexoholik?
13-09-2013, 18:16
http://i39.tinypic.com/4kz1wy.jpg

Bez kitu Eminema xeruje. Klip zmontowany elegancko, utwór bekowy, po¶miałem się.

Styl
15-09-2013, 16:14
A ja mam wyjebane w to czy KaeN kopiuje Eminema czy nie. Jak dla mnie to robi zajebist± muzę i chuj. Chcecie przekazu to sobie słuchajcie hg i reszty.

Demon
16-09-2013, 12:37
Chcecie przekazu to sobie słuchajcie hg i reszty.
o *****, hahahah

Jak dla mnie to robi zajebist± muzę i chuj.
to by było na tyle. napisałbym, że mi Cie szkoda, ale jaki raper taki odbiorca

@down
proste, że lepszy jest kaen i jego wygórowane i strasznie dojrzałe teksty + głos jakby mu co¶ w gardło przez rok pchali XD ale kup płyte, pokaż na podwórku będziesz król, a on sobie wypije za ciebie w barze

Styl
16-09-2013, 14:17
wiedziałem, że będ± hejty XD to wypie*dalaj słuchać sobie zapowiedĽ pszczółki mai albo czerwone korale, bo pewnie Ci matka kiedy¶ w dzieciństwie puszczała XD tak jak mówiłe¶, dodam jedynie tyle... jaki raper taki odbiorca <można warnować>

Refresh
16-09-2013, 16:08
a tak serio - po co mam słuchać jakiej¶ kopii, która robi to co Eminem?
Ciekawe czy Kaen mieszka w ditrojt!?!?

Gretisch
17-09-2013, 10:55
zaje...... :D jak zreszta jego wszystkie utworki