Zaloguj się

View Full Version : !speed, czyli tak naprawd? badziewna komenda.

Anonimowy
14-09-2013, 01:49
Cześć
Doceniam to, że wprowadziliście coś innego, teoretycznie nowego, ale moim zdaniem !speed jest gównianą, nieprzemyślaną komendą.
Utrzymać speeda nie jest problemem. Logujemy się, wpisujemy komendę i mamy przedłużony speed, ale dlaczego, jak i po co? Komenda ta powinna być CO NAJMNIEJ nagrodą z questa, do której aktywacji potrzeba minimum 30 min Online dziennie(nie będę się rozpędzał do przeliczników zdobytych pkt doświadczenia). Logujemy się parę dni pod rząd i mamy +50% exp, nie pomyśleliście, że to zbyt dużo? Przy +30% bodajże na 2,4k~ poziomie wbijałem lvl w 14minut. Robicie ze swojego serwera typowego "mazurka" gdzie zdobycie lvl'a nie sprawia żadnego kłopotu. Moim osobistym zdaniem ta dodatkowa komenda powinna mieć jakieś konkretne uwarunkowania, powinna być zależna od Eventa/Questu, na bank nie tak jak to jest teraz.

Refresh
14-09-2013, 08:28
np. ja ostatnio zdobyłem poziom w 10 minut przy speedzie 50% a innym razem w 7 minut 2180 ekiem :P
moim zdaniem ta komenda powinna byc z questa

Kimus The Master
14-09-2013, 08:33
Moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie.. Ma to na celu przyciągnąć graczy z niskimi lvlami tak żeby mogli szybciej wbijać lvle

Ryśku xD
14-09-2013, 08:35
Jak wprowadzili coś nowego to i tak wam nie można dogodzić , działa tylko przez godzinę a nie przez cały czas , a więc moim zdaniem jest dobrze i po co zmieniać ?! to jest bardziej motywacja do expienia :) jak już to można zmienić tylko czas działania komendy !speed. A tak to jest wszystko okeeej :)

#Lordzik#
14-09-2013, 08:53
Jak się to zmieni to znów będzie płacz, że od nowa i ginby powiedzą: "Nie gram w takim razie".

Cineq na sprzedaż, czyli pewnie nie grasz to innym trzeba "popsuć" zabawę ^^.

Przy +30% bodajże na 2,4k~ poziomie wbijałem lvl w 14minut.No a bez wbijałeś w 20 na nilach, to aż taka duża różnica?

Ogólnie jest mi to obojętne, ale żeby była "zabawa" niech zostanie tak jak jest. Dlatego, NIE.

BAŁT
14-09-2013, 08:56
Skoro jest niech sobie będzie

Mogli by jednak zrobić jak już aby skoro działa godzinę to by ja utrzymać postac powinna raz dziennie przynajmniej godzinę być online bo faktycznie wystarczy wbijać i utrzymywać bez problemu .

Doktor Watson
14-09-2013, 09:07
Jeśli już proponujesz quest to byłby to quest z górnym ograniczeniem lvl - np. do 1000 poziomu. Bo jeśli od jakiegoś lvl to byłoby to bez sensu gdyż 3k lvl odbiegałyby jeszcze bardziej od nowych.

Jest dobrze jak jest, nie narzekaj... To tylko godzina, nie cały dzień!!

Sorc Aka Siochacz
14-09-2013, 11:16
Do mazurka się nie porównuj bo tam to exp jest na stałe większy, a tutaj masz przez 1h codziennie, a 1h 20/30 min po wykonaniu questa 1h to nic co do exp na mazurskim ciągle x400?
Niestety ale dałem NIE.

Sokol from West
14-09-2013, 11:26
Logujemy się parę dni pod rząd i mamy +50% exp, nie pomyśleliście, że to zbyt dużo? Przy +30% bodajże na 2,4k~ poziomie wbijałem lvl w 14minut.

To nie jest dużo. Poza tym, to działa tylko godzinę, a nie cały dzień. Jest to tak jakby urozmaicenie, dodatek. Poza tym ja nie wiem jak Ty wbijasz tak wolno lvl XD.

@t

Jestem na Nie(A niech każdy wbija lvl w 5 minut, zróbmy drugiego mazura!). Nie porównuj APO do Mazurka, bo różnica jest ogromna. Pokaż mi kto wbija na 2,4k + level w 5 minut?

'Boonek'
14-09-2013, 11:31
Nie wiem.. ja tam mialem max 20% jak dla mnie moze byc .. wbijam lv w 3.5h wiec te 50% i tak mi tam chuj wielki daje xd

Mopsu_Lechista
14-09-2013, 12:24
Nie wiem o co ten spór przecież to działa tylko godz a nie cały dzień, dzięki temu więcej ludzi expi :) ale w sumie fakt że trochę do dupy jest to że można się zalogować i dać !speed i wylogować a na drugi dzień jest już większy % dobrym pomysłem było by to że właśnie trzeba być zalogowanym na speedzie minimum 30 min ale cóż to tylko szczegóły a tak to jest dobrze i raczej nie ma co tego zmieniać lepiej niech admini coś robią i dodają niż jak to miało jakiś czas temu gdzie na apo nic się nie działo :P

Avek II
14-09-2013, 14:45
Jestem na nie. Jedynie co mozna w tym zmienic to zeby przedluzyc speeda byc zalogowanym co najmniej 30 min/1h

Nines Ore
14-09-2013, 15:01
To jest dla osób, które mają mało czasu na grę. Zamiast 15minut wbijam lvl w 11. W miesiąc wbiję 160 poziomów, zamiast 120. Naprawdę wszyscy już zbliżają się do TOP1.

Gretisch
15-09-2013, 00:22
Speed działa przez godzinke tylko wiec o co ten płacz! ? Jak by trwał cały dzien to wiadomo ze bym byl za usunięciem ale skoro godzinke dziennie poexpie to w czym problem?

Noumenix
15-09-2013, 10:49
Skoro dopiero to dodali, to po co to zmieniać?
Na nie

Bern
15-09-2013, 14:35
Jeżeli ci sie nie podoba, nikt ci nie każe z tego korzystać :) Każdy gra jak chce :)