PDA

View Full Version : Prezent na urodziny.

Zdzisiu Motyka
15-09-2013, 12:58
Siema.
Zbliżają sie urodziny mojej drugiej połówki i myślę nad jakimś ciekawym prezentem, ale jakoś nic nie przychodzi mi do głowy. Chce żeby to było coś oryginalnego (nie jakieś ciuchy czy coś w tym stylu ), coś z czego po prostu się ucieszy i będzie zadowolona (a ja otrzymam nagrode, he).

Licze na waszą pomoc i czekam na jakieś ciekawe pomysły.

Pozdrowienia, 5!

właśnie! cena - prosze bez ofert typu kaszmirowe sandały ze złotymi podeszwami za 129481 $$ :D

liczy sie oryginalność i pomysłowość - wyjątkowo ciekawych moge nagrodzić repucikiem :D

#freakin
o dzieki, przemysle to z bluza :)

#edit v1

Nie napisałeś ile ze sobą jesteście, co lubi i

jesteśmy ze sobą półtora roku, zwyczajna dziewczyna, tanczy, lubi muzyke filmy, nic szczególnego

z tego co wiem przydalby sie jej srodek przeciwgrzybiczny, to moj typ

no tej panience co Ty tutaj miałeś to serio by się przydał XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gdybym takimi slowami opisywal swoja narzeczona, to z pewnoscia juz dawno by nia nie byla

ah ta milosc, co

mam sie na tibijski forum rozpisywać o mojej dziewczynie? takie info nie jest potrzebne do tego tematu, idz nabij posta gdzie indziej, beka

edit v2
Myśle, że jest możliwa pomoc bez uzyskania informacji o numerze jej buta itp, serio nie dacie rady? XD Chodzi o po prostu jakis kreatywny pomysł, pierwszych czterech/pieciu jakoś dało rade - ja pierdole

freakin
15-09-2013, 13:12
Kup rafaello i condomy :))))

A tak serio to kup płytę jakiegoś zespołu którego słucha lub zgraj jej na płytę utwory które lubi słuchać

Wiem że pisałeś, żeby to nie był jakiś ciuch, ale możesz załatwić jej przez allegro lub http://rockmetalshop.pl/ jakiś przedmiot z napisem zespołu którego słucha np. bluzę, koszulkę, jakąś torbę itp.

Cay
15-09-2013, 13:26
Może powiedz jej takie słowa, ale pierw jej daj pusta torebke ( na prezent) i ona powie dlaczego tu nic nie ma a ty na to ze nic nie jest warte tyle co ona :D

Kup bluze, nwm jakiś upominek z jej imieniem, pierścionek lub cus.

Lord Morgan.
15-09-2013, 13:39
Nie dłuugo czeka mnie też ten sam problem : / Ja mysłe swojej drugiej połówce kupić Bluze z Moim zdjeciem na bluzie :) i do tego jakies pierscionek złoty :) lepszego pomysłu nie mam :) i wiadomo jakies kwiatki do tego i styka.

KaZeK
15-09-2013, 14:13
Polecam przeglądnąć http://ememe.pl/, wybrać jakąś koszulkę ze śmiesznym nadrukiem i zapuszkować ją :D

http://ememe.pl/cat-pol-1214553898-Puszki.html

Zarexoholik?
15-09-2013, 18:00
Nie napisałeś ile ze sobą jesteście, co lubi i oczekujesz pomocy? Kup jej GTA 5 to może samemu skorzystasz albo kup jej jakieś śmieszne pluszowe klapki, takie do śmigania po chacie.

Vernereq
16-09-2013, 20:55
kup jej 840 riot pointsow albo pacca

'Boonek'
16-09-2013, 21:01
z tego co wiem przydalby sie jej srodek przeciwgrzybiczny, to moj typ

jesteśmy ze sobą półtora roku, zwyczajna dziewczyna, tanczy, lubi muzyke filmy, nic szczególnego

Gdybym takimi slowami opisywal swoja narzeczona, to z pewnoscia juz dawno by nia nie byla

ah ta milosc, co

Olszak
16-09-2013, 21:59
Ja kupiłem mojej dziewczynie pudełko o wyglądzie książki (bardzo dużej), a w środku 1l Jack'a Daniels'a, dwie szklanki, piersiówkę i list od serca xd Nie dość, że jest oryginalne to możesz się jeszcze napić xd

Azbestowy Człowiek
16-09-2013, 22:18
(nie jakieś ciuchy czy coś w tym stylu ),

przemyśl dokładnie, czy ma jakieś niespełnione marzenie

Misiak
24-09-2013, 10:35
Jakieś winko kup zrób romantyczną kolację, a potem do łóżeczka i bzyk bzyk :)

SedaN*
25-09-2013, 14:44
Jakieś winko kup zrób romantyczną kolację, a potem do łóżeczka i bzyk bzyk :)

hehe ty romantyku

#a nie myślałeś o waszym wspólnym zdjęciu z jakąś fajną ramką? :)