Zaloguj się

View Full Version : Santano

Cay
15-09-2013, 15:47
Witam, game master Santano oszukal mnie, poniewaz chcialem odzyskac itemki (nie wazne jakie) z kradziezy a on napisal ze "spoko" zajmie sie sprawa, wiec czekalem na niego Tutor Jokey napisal mi ze skierowal sprawe do niego a on zero odzewu no a jak... nie ma to jak oklamywanie gracza.

Dzieki Bleyn za pomoc tobie, i Jokeyowi tez dziekuje.

Demon
15-09-2013, 15:50
Skargi - Odwołania - Zgłoszenia (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49)

takie tematy napewno Ci nie pomogą, pokazujesz swoje 'ja' i osobiście bym Ci już tego nie oddał xd

Vimpexx.
15-09-2013, 15:51
Od zawsze wiedziałem, że coś mu leży na sercu :D

Shillen
15-09-2013, 16:03
Napisz kolejne pożegnanie, że zostałeś oszukany przez gm'a hhahahahahaha :D

@top
Masz pecha, trudno, kupisz kolejnego chara/itemy XD

Mamed first
15-09-2013, 16:04
Straszne, straciłeś fikcje. Nie wszystko idzie załatwić od ręki. Skoro Santano napisał, że się zajmie to należy czekać.

Turoczeek
15-09-2013, 16:06
Nie każdy poświęca 24/7 na Tibie : <

Santano ma swoje życie prywatne, napisał że się zajmie to tak zrobi.

Tylko się nie tnij plx!

KaZeK
15-09-2013, 16:12
Santano zawsze dotrzymuje obietnicy, ZAWSZE. Możesz chyba trochę poczekać co nie?

Santano
15-09-2013, 16:12
O sprawie byłem informowany na bieżąco. Itemy zostały zlokalizowane przez Bleyna, odzyskasz je w przypadku braku konstruktywnego odwołania za usunięcie postaci posiadającej Twoje przedmioty.
Przedmioty znajdujące się na tej postaci nie pasują jednak w 100% do rzeczy, które opisałes jako stracone, dlatego właśnie musimy czekać.

Przepraszam, że Cię "oszukałem". Było to spowodowane również tym, że nie dałem rady od razu namierzyć Twoich przedmiotów, głównie przez fakt, że byłem lekko zajęty trzema dość ważnymi dla mnie czynnościami: pisaniem Update, życiem prywatnym i spaniem (ale to tylko 4h dziennie).
Dodatkowo, nie widzę niestety swojej winy w rzeczonej sprawie, gdyż pomimo obecnego w regulaminie punktu "Game Master/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie transakcje dokonywane przez graczy. Gracz nie może prosić o pomoc w przypadku oszustwa.", obiecałem Ci pomóc. Nie podałem ostatecznego terminu tejże pomocy, jak i nie obiecałem informować Ciebie lub kogokolwiek o każdym kroku "postępowania" w sprawie Twoich przedmiotów. Co więcej, przedmioty najprawdopodobniej odzyskasz i najprawdopodobniej ja będę osobą, która Ci je wręczy. Więc jak widać, obietnice są dotrzymywane.

Kolejnym powodem był fakt, że nie udało mi się złapać Ciebie w grze w celu wyjaśnienia konkretnych informacji, a jak pewnie większość z Was wie, wolę załatwiać sprawy tego typu podczas regularnej rozmowy, aniżeli poprzez prywatne wiadomości/maile, itd (pochłania to zbyt dużo czasu, który może być spożytkowany w lepszy sposób).

Priorytetem dla mnie na serwerze jest wprowadzanie nowych aktualizacji i zazwyczaj po aktualizacjach zajmuję się wszystkimi zaległymi sprawami tego typu. Ten schemat działania wykonywany jest dlatego, że oskryptowywaniem nowych elementów update zajmuję się w 90% ja, podczas gdy oddawaniem przedmiotów i sprawami kradzieży mogą się zajmować również inni Gamemasterzy/Tutorzy.

Jako iż ja zajmuję się rozpatrywaniem skarg dotyczących ekipy serwera, a w tej sytuacji następuje konflikt interesów, gdyż musiałbym być upośledzony, aby sam na siebie nałożyć jakiegokolwiek rodzaju sankcje, proponuję skontaktować się z Mortiisem lub Tygrysem poprzez forum, adres e-mail bądź w grze. Ci będą mogli sprawdzić moje zaangażowanie w Twoją sprawę oraz w przypadku zauważenia jakichkolwiek nieprawidłowości ukarać mnie upomnieniem, degradacją bądź utratą pozycji. Sam niestety nie mogę Ci w tej kwestii pomóc.

W przypadku jakichkolwiek innych wątpliwości proszę o odpowiedź w tym temacie lub w przypadku braku chęci podjęcia dyskusji o skargę na moją osobę do pozostałych członków Administracji serwera. Na pewno zostanie ona obiektywnie rozpatrzona i jeśli zajdzie taka konieczność, wyrzucenie mojej osoby z Administracji serwera przyniesie Wam wiele korzyści.

Pozdrawiam. Miłej gry.

Cay
15-09-2013, 16:14
Nie myslalem o tym, mozesz usunac/zamknac ten temat tylko myslalem ze nie odzyskam itemow:). Sorry

@down
Ja nie kradlem, tylko ty wiec nie pisz bzdur.

Zamknijcie temat bo wytworzy sie spina..

Wasik che che
15-09-2013, 17:23
w dupie Ci sie poprzewracało Weezy.
tyle sie nakradłeś i teraz placzesz, ze sam nie odzyskales?

Younone
15-09-2013, 20:34
płacz o itemy w marnej tibii XDDDDDDDDDDDD idz dalej wstawiaj spłaszczone mordy w rl foto

Rekrut
16-09-2013, 08:50
Co do tego, że on Cie oszukał to się nigdy nie zgodzę.(kilka razy mi pomógł a nie musiał) Pomaga jak może i stara się o serwer a wy na niego pierdolicie jakieś bzdury -.-

\/ a dzięki komu to?:D

Sorc Aka Siochacz
16-09-2013, 11:51
Miałem podobną sytuację jak 'Rekrut', pisałem o undelete dla 1,2k druida który został zdeletowany za oszustwa i po sprzedaniu innej osobie ja odkupiłem go i napisałem kilka próśb o undelete dla postaci to Mortiis miał z Tygrysem to w pupie, a Santano jako iż go nie było zaufał Mi i odbanował postać ale nie wiedział za co ban, a Bleyn który nie chciał odbanować postaci i przed odbanowaniem zabrać itemków to przez 'Santano' został przekupiony co do odbanowania postaci ale przed tym to zabraniem itemków dla osób poszkodowanych przez ten incydent.
Gdy Santano zabierał itemki wraz z Bleynem to zabrał też moje itemy na jakieś 600kcc które sam dałem na postać gdy mi go odbanował bez wiedzy Bleyn'a który dostał info od jakiegoś dzieciaka że ten i ten co miał delete to teraz sobie biega po City to zbanował, ale gdy zauważyłem że zabrali z oszukiwań też moje eq szybko napisałem do Santano który na drugi dzień był na APO i zaraz oddał co do grosza.
Santano nie może być oszustem jeżeli jest przez tyle lat Administratorem w grze jak i na forum i nie było z nim problemów -.-
#UP
w 90+% Tobie bo zostałeś też oszukany + Twój znajomy :D

Lagga v3
16-09-2013, 14:05
Po takim temacie itemów nie powinieneś odzyskać w ogóle. dałeś się shackować / dałeś komuś itemy za coś - to świadczy jaki jesteś głupi i naiwny.

Cay
16-09-2013, 14:23
Wiem ze santano prawie kazdemu pomaga jak moze, ale nie piszcie juz pod tematem....

Santano
16-09-2013, 15:07
Myślę, że zamykanie tematu nie ma sensu. Jeśli znajdą się inne osoby, które "oszukałem", będą mogły tutaj napisać i dać to do wiadomości publicznej, zamiast pisać w Skargach i Odwołaniach.
Chętnie przyjmę krytykę.

Vimpexx.
16-09-2013, 15:08
Santano oszukał mnie na itemy rook, których już nigdy nie zobaczę. Uważajcie na niego :D

Demon
16-09-2013, 15:13
mnie też, a o domku już nie wspomne! ZŁY SANTANO

..:Too Get:..
16-09-2013, 17:04
Santano oszukał mnie na itemy rook, których już nigdy nie zobaczę. Uważajcie na niego :D

mnie też, a o domku już nie wspomne! ZŁY SANTANO

Ja straciłem hotę, dsm itp :<< ZŁY ZŁY Santano

Zarexoholik?
16-09-2013, 17:06
Mnie też oszukał! Miał wejść do gry i się do mnie odezwać, a tego nie zrobił... :(

Cay
23-09-2013, 15:02
Jak coś nowy 'nius'

Santano: Wszystkie sprawy kradziezy/przedmiotow, itd zostana rozwiazane po Update.

Santano: A nie dam rady teraz odpisac niestety, chce sie wyrobic z tym update we wrzesniu.

Santano: A zostalo bardzo duzo do zrobienia..

Logan711
23-09-2013, 15:23
o fajnie wiedziec bo czekam juz troche na odp :)

KaZeK
23-09-2013, 15:26
Ja na Twoim miejscu cieszyłbym się, gdybym odzyskał te itemy, nawet za miesiąc. Santano woli 'zadowolić' wszystkich* graczy, wyrabiając się na czas z update. Przestań robić z siebie niewolnika APO tylko poczekaj kilka dni aż up' wejdzie w życie.

*prócz Ciebie :mad:

#edit
Zaraz mi pociśniesz że nowy post to nie płacz, a tu się zdziwisz, to właśnie jest oznaka płaczu.

Rekrut
23-09-2013, 16:06
Hehe zapowiada się kolejny uptade :)

Nie ma co płakać tylko trzeba czekać. Może w końcu i ja dostanę odpowiedź :)