Zaloguj się

View Full Version : Poprawa expa/loota lizardow na rooku.

Vuck
17-09-2013, 15:30
Jestem za tym aby podnieść expa za lizardy oraz dodać do loota jakieś bohy,k armor itp. Administracja wymyśla nowe respy zamiast poprawić już gotowe na co znacznie mniej potrzeby pracy. One stoją puste bo są nieopłacalne, zero loota, exp niski. Exp za te 3 typy lizardów powinien być podniesiony o 100% min. Lizard Sentinel z 1250 expa na 2500, Lizard Snakecharmer z 2100 na 4200, Lizard Templar z 2500 na 5000. Dorzucić do loota jakieś bohy i k armor i powinno wystarczyć.

Turoczeek
17-09-2013, 15:42
Rzeczywiście grając na wyspie początkujących nikogo tam nie widziałem, respy poszły w zapomnienie...

Może nie podnosić expa x2, max x1,5 + jak napisałeś dodać k armor, boszki, może co jakiegoś lizarda 1cc : ]

Wasik che che
17-09-2013, 16:10
nie dość, że na lizardach kejw slicznie lata, to jeszcze loota?:D
co mi tam, na tak

Mopsu_Lechista
17-09-2013, 16:27
Moim zdaniem nie trzeba nic tam poprawiać exp jest super a loot nie wszędzie musi być ekstra tylko szkoda że ten resp poszedł w zapomnienie ;(

@edit
Nie zapomnij że to facc wiec dużego expa nie mogą dać, chcesz poexpić? kup pacc proste, na pacc masz wiekszy wybor np na fire, loot może i mogli by poprawić ale też zeby nie było za łatwo, szkoda ze ten resp juz zapomniany bo naprawde tam jest wielki teren tych lizzardów ;P

Vuck
17-09-2013, 16:49
Moim zdaniem nie trzeba nic tam poprawiać exp jest super a loot nie wszędzie musi być ekstra tylko szkoda że ten resp poszedł w zapomnienie ;(

No właśnie poszedł w zapomnienie przez brak loota i niski exp.... :| ludzie do 80 na slimach lecą potem na bk się przesiadają i biją do dark lordów...

First Sasha Rookslayer
18-09-2013, 14:50
Tygrys zmienił kilka dni temu exp za jaszczurki oraz poprawił loot z bossa. Więc pierw sprawdz, a następnie pisz tematy..

Do zamknięcia.

@down

Po co pisać takie błachostki? W Aktualizacji piszę się najwazniejsze rzeczy, a nie takie, które się poprawia 1-2 minuty ;)

Nines Ore
18-09-2013, 14:53
Tygrys zmienił kilka dni temu exp za jaszczurki oraz poprawił loot z bossa. Więc pierw sprawdz, a następnie pisz tematy..

Do zamknięcia.

Dlaczego nie mógł poinformować o tym wszystkich?

@down

Po co pisać takie błachostki? W Aktualizacji piszę się najwazniejsze rzeczy, a nie takie, które się poprawia 1-2 minuty ;)
1. Nikt na tym nie expi
2. Tygrys poprawia exp i loot
3. Nadal nikt na tym nie expi, bo skąd mają się ludzie dowiedzieć, że coś zmienili

Rekrut
18-09-2013, 15:24
Dodać do lota jakieś bohy, royal helmet, knight armor i powinno wystarczyć bez dodawania expa.

Jestem na tak

Mr Fsza
22-09-2013, 21:10
jestem za tym by podnieśli tam expa a zarazem dodali coś ciekawego bo tam nikt nie chodzi .

+ przy wejściu dodać tabliczkę ze strzałką " Droga na Lizardy" coś takiego .

" Królestwo Lizardów :)"

+ przydało by się też poprawić lot z tych nowych potworów LICHO.