View Full Version : [Rook] Skull Staff / Daramarian Waraxe
First Sasha Rookslayer
18-09-2013, 17:46
Witam, chciałbym, aby zostały zmienione ceny u NPC Dunia oraz NPC Spider, którzy skupują przedmioty. Chodzi szczególnie o bronie Daramarian Waraxe http://www.armia.toproste.pl/items/obrazki/dwa.gif oraz Skull Staff http://www.armia.toproste.pl/items/obrazki/ss.gif. Jak wiadomo, daramarian waraxe jest najlepszą bronią na wsypie początkujących (chodzi o Axe) i można ją sprzedać u NPC Dunia za 15cc, a skull staff jest drugą z najlepszych broni (chodzi o Club), a w ogóle nie da się go sprzedać u NPC.
Oczywiście można sprzedać Skulla oraz Daxe u ludzi, ale mało kto je skupuje i za śmieszną cenę... Więc chodzi mi o to, aby skull staff został dodany do NPC Spider za 40-60cc, a cena daxe u NPC Dunia uległa zmianie, z 15cc, na 50cc.
Proszę mi nie pisać postów, takich jak:
Po co, na co? Trzeba się pomęczyć ze sprzedażą.
Ludzie to skupują.
Nie wszystko trzeba dodać do NPC.
Masz tego dużo i chcesz zarobić.
Za dużo kasy będzie na Rookgardzie.
Itd.
Czekam na wasze opinie oraz sugestie w tej sprawie..
W szczególności czekam na ludzi z Mainlandu, którzy bez żadnego uzasadnienia zaznaczą nie.
Nines Ore
18-09-2013, 17:49
Można zmienić cenę Daramianwar Axe, ale nie więcej jak 40cc. Dużo respów jest tego potwora, a można go ubijać już na 100lvlu z profitem. Skill Staff też można dodać za 40cc.
Doktor Watson
18-09-2013, 18:01
Możliwe, że przy najbliższym (lub nieco dalszym) update dojdzie trochę inna opcja :)
Tak więc temat można uznać za nieaktualny :D.
KK, THX, BB :)
Jestem za, dzisiaj nam 2 skull stafy spadly i jestem zawiedziony ich ceną.
Wasik che che
18-09-2013, 18:18
Przecież jest na to zbyt.. ludzie kupuja po 50cc.
Jeżeli Ci nie pasuje to sellaj po 15cc u Dunii ;)
Skull Staff powinien być dodany do Duni po 15cc również.: D
"masz tego dużo" taka prawda, chciales mi wcisnac 40 tych daxe
Vimpexx.
18-09-2013, 18:30
Jeżeli nie chce Ci się czekać i sprzedać jakiemuś graczowi za te 40-50cc waraxe, to sprzedawaj u Duni za 15cc i po problemie.
Co do skull staff'a, to można go dodać do spidera, ale za maksymalną cenę 15cc.
Azbestowy Człowiek
18-09-2013, 18:39
można go ubijać już na 100lvlu z profitem
kpisz?
ostatnio 450 lvlem siedziałem przez 40 minut na c armie
zabijając około 240 skarabów lootnąłem tylko jedno d axe - to oznacza, że więcej przez ten czas zarobiłbym normalnie expiąc
dobry pomysł z tymi 50cc, chociaż nie jest wcale tak trudno znaleźć kupca za tą kwotę
Przystojniaczek
18-09-2013, 18:39
Jestem oczywiście za ale prawdopodobnie na wyspie tropikano będzie npc który te itemy będzie skupował :)
Tak.
Jeżeli nie chce Ci się czekać i sprzedać jakiemuś graczowi za te 40-50cc waraxe, to sprzedawaj u Duni za 15cc i po problemie.
Co do skull staff'a, to można go dodać do spidera, ale za maksymalną cenę 15cc.
nie no niech mają 30cc, bo skull staff był jako tako rarem i nie lootniesz go tak łatwo jak d axe
Turoczeek
18-09-2013, 20:25
D war axe mogą dodać do spidera za 25cc MAX.
Skull Staff jako rar do duni za 35-45cc.
Tyle wam wystarczy :]
Tak ale żeby dunia skupowała skull staffa i za taka samą cena jak Daramarian Waraxe
Jestem na tak
Zarexoholik?
19-09-2013, 02:01
Jak wszystko będzie można sprzedać u NPC to jaki gra będzie miała sens? Ludzie nie będą mogli nic kupić. Można ustawić ceny u NPC Spiderka, ale niskie, tak by tylko gdy zabraknie komuś kasy pójdzie do niego sprzedać.
Kumpel Armii
20-09-2013, 14:24
Ceny z kosmosu! Npc nie może skupować takich przedmiotów za tak wygórowane cene - bo inaczej ich nazwać nie można.
Oczywiście jestem za dodaniem Skull Staff'a do skupu u npc, ale nie za taką cenę.
Zii Baba
20-09-2013, 15:26
Npc nie może skupować takich przedmiotów za tak wygórowane cene - bo inaczej ich nazwać nie można..
wlasnie w tym rzecz, ze oni tego chca ;d
moim zdaniem cena nie powinna przekraczac 60% wartosci przedmiotu u gracza
D w axa jest ciężko zdobyć więc ta cena u tej duni no to naprawdę jest zbyt mała powinni zwiększyć
a jeśli chodzi o skul staff go idzie dość łatwiej zdobyć i powinien być na sella już za te symboliczne 25 cc .
;0
tal
Fir$t Norixuf
07-10-2013, 18:17
Propozycja dobra, niedawno miałem kilka dar.. axe i zanim je sprzedałem myślałem że mnie .... trafi :D a cena sklepowa jest śmieszna :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.