Zaloguj się

View Full Version : Poprawa respa Dwarf Executionerów i Gladiatorów.

#Lordzik#
19-09-2013, 17:23
Jak wszyscy wiedzą respy Dwarfów odwiedzane są wyłącznie podczas wykonywania misji na Shaman Armor - http://www.armia.toproste.pl/items/obrazki/shamanarmor.gif.
Gdy zrobi się te misje, człowiek o wyżej wymienionym respie zapomina.

Elfy głównie Executionery i Gladiatory są odwiedzane bardzo często. Spowodowane jest to wyglądem i kształtem respa.

Domek z Elfami Executionerami pozwala je bić także profesjom magicznym i mniejszym lvl'om.
Jak wiadomo z dwoma Elfami Exe jest bardzo ciężko wystać nawet hlvl'owi.

Ciasne "korytarze" na Canionie, uniemożliwiają bicie Dwarf Executionerów, ponieważ, gdy np. magiczna profesja będzie z nim biegać natrafi po drodze na następnego Exe i wiadomo jak to się skończy.
Respy te nie są "atrakcyjne", dlatego nikt z nich nie korzysta.

Dlatego wychodzę z dwiema połączonymi ze sobą propozycjami:

1. Dobudowanie respa Dwarf Executionerów na wzór tego domku z kilkoma piętrami jak na Elfach. (Po dwa potwory na piętrze). Wystarczy usunąć część korytarzy i w ich miejsce postawić domek lub też wstawić jakąś dziurę na respie i w niej domek, którego piętra "schodziłyby w dół". (Pomysł z dziurą by Kazek, który jest na nie XD)

2. Natomiast w miejscu dotychczasowego respa gdzie znajdowały się Dwarfy Exe i Gladiatory usunięcie z nich Exe a dodanie Gladiatorów, aby występowały trochę częściej.

Propozycja ma na celu uatrakcyjnienie tegoż respa, aby ktoś na nim zdobywał doświadczenie, ponieważ aktualnie resp stoi zapomniany niczym bally do niedawna :)

KaZeK
19-09-2013, 17:30
Najlepiej respy róbmy tak, że wystarczy bić góra/dół. Bez przesady :rolleyes:

Jedynie co można zrobić to 'poszerzyć' respawn, nic więcej. Jestem na nie.

#edit
Jeżeli ktoś, wymyśliłby coś konkretnego, jakieś 'pomieszczenie' gdzie znajdowałby się Dwarfy, to byłbym skłonny się zgodzić. Także mój głos można traktować 50/50.

rómón
19-09-2013, 17:32
Jasne, że tak. Skoro osoby które mogą dużo zarobić na elfach to na dwarfach inni też powinni zarbiać.

Mohito
19-09-2013, 18:25
Jasne, że tak. Skoro osoby które mogą dużo zarobić na elfach to na dwarfach inni też powinni zarbiać.

Dokładnie opisane. Na tak :)

Grzelo
19-09-2013, 19:36
Jestem na tak,przyda sie nowy resp exe i to jeszcze dwarfow ^^

Rekrut
19-09-2013, 19:54
Jedyne co to poszerzyć trochę korytarze i będzie wszystko ok..

Na nie

Turoczeek
19-09-2013, 20:15
Bardzo dobra propozycja, miejscówka prawie zapomniana : <

Każdy śmiga na elfy, bo bramki/drabinki i malina : ]

Dodać wieże dwarfów!

'Neroox'
20-09-2013, 00:10
Można dodać, że na Dwarfy nikt nie chodzi expic i wszyscy zaczynają od Shaman Mask Quest tylko po to aby później mieć szybszy dostęp do Exe...

Wiadomo jakby się tym zajęli byłoby super..
Dlatego jestem na TAK

'Boonek'
20-09-2013, 01:27
haha ja tam mam 3k ed a nie wiem jak te respy wygladaja [ebac allegro] XDD jak dla mnie to sama porazka jest polozenie respa na can XD

#tak? xd

Delorian17
20-09-2013, 13:25
Jestem na tak!
Ludzie zarabiają x kcc na elfach, a dwarfy stoją puste, a loot z nich jest całkiem niezły.
Gdyby zrobili drabinki jak z elfami więcej ludzi by siedziało.

Zii Baba
20-09-2013, 15:32
Jestem na nie, te dwarfy powinny wystepowac tylko w miejscach, ktore odkryjemy przy wykonywaniu s armoru.

Fir$t Norixuf
07-10-2013, 18:01
Jestem na tak, elfy mają swoją wieże i wszyscy tam śmigają dwarfy niestety nie :/

Demon
07-10-2013, 18:10
ta ***** dodajcie wierze w schodami tak jak na elfach i niech zarobek znowu się podniesie. nie oszukujmy się, ale na tych potworach idzie się dorobić gigantycznych sum. jestem w stanie przyjąć tylko minimalne zmiany aby ms/ed nie padał w sekunde, a 5 ;)

Zarexoholik?
07-10-2013, 18:46
Nikt na nich nie expi, ponieważ:

a) są daleko
b) respy elfów exe są lepsze - można góra/dół
c) respy są za ciasne - ms/ed biegając naluruje więcej mobów, więc nie ma tam szans, a w miejscu może bić max po 1
b) loot jest praktycznie identyczny jak ten z elfów exe, więc po co iść na dwarfy jak exe bliżej?

Jestem za poprawą.

Turoczeek
16-10-2013, 15:05
Przepraszam, że odświeżam, ale mógłby wypowiedzieć się ktoś z wyższej sfery?

70.21% osób jest na tak więc myślę, że zrobicie coś z tym...

Refresh
16-10-2013, 15:23
zrobić taki sam resp jak na elf exe i tyle.