View Full Version : Komenda /dp na rooku
Logan711
20-09-2013, 13:31
I]Witam co wy na to żeby wprowadzić komende /dp na rooku to ułatwi gre na rooku mniej dedów ale ta komenda bedzie dzialać np do 300lvla badz wiekszego na roku trudniej odrobić lvl niż na mainie [/I]
Może lepiej wprowadzić tp do każdego spawnu z temple + tp powrotne na respie? :D
1. jak miałaby ta komenda działać?
2. jeżeli dawałaby tp do dp to chyba ocipiałeś
No co Ty ziom :D Zawsze tak było i niech tak zostanie. Znów respy na roku nie są tak daleko od temple XD
Jestem na nie
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nie wiem jak to inaczej skomentować. ta propozycja tak na poważnie? nie ma takiej opcji
Turoczeek
20-09-2013, 14:08
Spadłem z krzesła jak to przeczytałem.
Proponuję dodać /a 5 dla każdego gracza na Apo :]
Masz red, red bez ihów/lf i piszesz /dp? Pompa XDDDD
Nie.
Zii Baba
20-09-2013, 15:21
Bez przesady ludzie, takie propozycje to juz ponizej krytyki... Jak juz idziemy w tym kierunku pomyslcie o czyms podobnym do scroll of escape z maina.
Zarexoholik?
21-09-2013, 15:58
To może jeszcze wprowadzić tego scroll of esc z możliwością używania go ile się tylko chce? To na mainie też by mogli to zmienić, beka. Wbij większy poziom to szybciej będziesz biegać.
'Neroox'
21-09-2013, 16:02
To może jeszcze wprowadzić tego scroll of esc z możliwością używania go ile się tylko chce? To na mainie też by mogli to zmienić, beka. Wbij większy poziom to szybciej będziesz biegać.
Ja bym wprowadził komende taką:
!dp - możliwość ucieczki z pk z dachu kiedy ma się black hp
!lvl - wbicie lvl gdy ma się więcej niż 300 soula
!idiota - zabicie siebie tako dla jaj
#topic.
ta propozycja jest niczym wszystkie propozycje użytkownika 'Wszystko' do dupy i beznadziejna...
Nie róbmy z APO większego orsh ots niż jest.. Załóż na siebie bohy, time ringa i bedziesz zasuwał jak mały motorek. Jestem na nie, szkoda czasu na takie pierdoły.
#Zarexoholik?
Gratuluję.
Wasik che che
21-09-2013, 16:22
w dupie się wam przewraca, zróbcie evo!
Tp na expa!
# zarex VIP
lans..:D
nie ;C
Azbestowy Człowiek
21-09-2013, 18:58
mi się ta propozycja podoba
po co mam zapieprzać 10 minut po ihy skoro mogę tylko 5? ułatwiłoby to wiele spraw ludziom, którzy chodzą wolniej
Vimpexx.
21-09-2013, 19:03
Dawno się tak nie uśmiałem czytając propozycję na tym dennym forum XD
Od razu dajcie aol/sl na komendę, bo jak będę miał red hp, to uratuję się od stracenia bp/lvli :D
I... i może jeszcze tp na respy w depo rook, nie chce mi się biegać w tą i w tą, bo po co? Mogą dać tp :P
NA NIE
Czlowieku ty juz nie wiesz co masz pisac widze na tym forum.
Na wielkie nie.
dziq76PLx2
21-09-2013, 19:19
Ja bym wprowadził komende taką:
!lvl - wbicie lvl gdy ma się więcej niż 300 soula
Z tego co się orientuję, to max souli to 255, więc chyba tylko Chuck Norris mógłby tego dokonać :(
@t
Logan, jak masz jarać zielsko z kolegami to powiedz komuś z rodziny żeby zabrał Ci modem czy coś, bo widzę bo zielsku nieźle ci odwala
na tym mały levelku jak padniesz to i tak nic nie tracisz bo on nie ma nic cennego a później już latasz z aolami czy dajmy na to z sl .
Zresztą no jak by to wyglądało gdybyś na respie otwierał sobie depozyt ?
chora propozycja.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.