Zaloguj się

View Full Version : Nowy dzia? na forum

Turoczeek
21-09-2013, 00:53
Krótko, zwięĽle i na temat:

nowy dział "Handel - postacie"

Doktor Watson
21-09-2013, 00:56
1. Nie ten dział.
2. Jest mi to obojętne - i tak się handluje i tak...

Sokol from West
21-09-2013, 00:59
Nie.

Uzasadnienie? Jest strona intergaming.info, po co zakładać nowy dział. Nie potrzeba moim zdaniem czego¶ takiego na forum ;].

@edit

Na Tak, jednak ze Akynaoo nie zadbal o intergaming i rynek postaci upadl:(

Niektórzy, powinni się cieszyć, że kto¶ w ogóle stworzył tak± stronę, gdzie można wystawiać oferty. S±dzę, że banów za handel/wymiana postaciami byłoby zdecydowanie więcej, bez intergaming'u. Naprawi to i znów będzie wszystko okej.

Demon
21-09-2013, 01:10
Nie.

Uzasadnienie? Jest strona intergaming.info, po co zakładać nowy dział. Nie potrzeba moim zdaniem czego¶ takiego na forum ;].
podbijanko. forum to forum, a nie jaki¶ lewacki rynek

Gretisch
21-09-2013, 08:15
Jestem na tak :) z tego powodu ze na intergaming trzeba wystawiać postać bardzo czesto...

Peps
21-09-2013, 09:22
Jestem na tak :) z tego powodu ze na intergaming trzeba wystawiać postać bardzo czesto...
Na forum będzie to samo, nowe tematy - stare przemieszcz± się na starsze strony :confused:, będzie od¶wieżanie i zrobi się jeden wielki burdel

Topic.

Nie

Rekrut
21-09-2013, 10:05
I tak jak kto¶ sprzedaje postać to wszędzie spamuje;] A na forum każdy czę¶ciej zagl±da niż na intergaming.

Jestem na tak :)

Cay
21-09-2013, 11:53
Na Tak, jednak ze Akynaoo nie zadbal o intergaming i rynek postaci upadl:(

Dementor
21-09-2013, 12:25
Na t± chwile oczywi¶cie jestem na tak, gdyż ostatnio ze stron± intergaming s± jakie¶ problemy.

First Sasha Rookslayer
21-09-2013, 12:28
Możliwe, że w Aktualizacji, która wejdzie w życie na dniach, powstanie nowy kanał do ogłaszania kupna oraz sprzedaży postaci ;)

Jeżeli nie, trudno. Od tego jest w końcu http://intergaming.info/.

Wasik che che
21-09-2013, 13:02
powinno co¶ takiego powstać, sporo banów za handel jest..
tak xd

Zarexoholik?
21-09-2013, 21:25
Jest mi to obojętne - i tak się handluje i tak...

Jednak to by znacznie ułatwiło handel...

forum to forum, a nie jaki¶ lewacki rynek

Jednak to jest forum tego OTS'a, a intergaming to tylko fansite. Gdzie ogłaszać oferty jak nie na forum? Id±c Twoim tokiem rozumowania powinni usun±ć dział handel...

#topic

Oczywi¶cie jestem na TAK. To by znacznie ułatwiło wymiany, kilka dni temu typek pisał mi, że nie chce mu się bawić w jaki¶ intergaming. Z forum korzystaj± wszyscy [nie liczę uzależnionych, którzy nie maj± czasu na zrobienie sobie konta, bo expi±]. Powinni również zaprzestać banowania za ogłaszanie sprzedaży postaci. I tak wszystkie wymiany przeprowadzane s± przez wymienników.

dziq76PLx2
21-09-2013, 21:40
Oczywi¶cie jestem na TAK. To by znacznie ułatwiło wymiany, kilka dni temu typek pisał mi, że nie chce mu się bawić w jaki¶ intergaming. Z forum korzystaj± wszyscy [nie liczę uzależnionych, którzy nie maj± czasu na zrobienie sobie konta, bo expi±]. Powinni również zaprzestać banowania za ogłaszanie sprzedaży postaci. I tak wszystkie wymiany przeprowadzane s± przez wymienników.

To co zarex napisał to w 100% prawda, że ludzie czę¶ciej na forum wbijaj± etc.

No cóż, ja nie wiem co można by tu dodać

Jestem w 100% na tak.

'Neroox'
21-09-2013, 21:49
DZiku i new konto ! prospy ! :D

#topic
nie, co to allegro ? czy jaki chuj ?

Mr Fsza
22-09-2013, 21:01
na intergaming rzadko kto wchodzi i zreszt± wszystko wygasza po jakim¶ czasie na forum było by to dobrym rozwi±zaniem każdy by wiedział ile taka postać jest warta .

dlatego jestem na tak

KaZeK
22-09-2013, 21:25
Jestem na tak, oczywi¶cie proste zasady:

postać <-> postać
postać <-> kcc

nie ma mowy o jakich¶ wymianach postać/cc apo <-> postać/cc rl

Zii Baba
22-09-2013, 23:03
Możliwe, że w Aktualizacji, która wejdzie w życie na dniach, powstanie nowy kanał do ogłaszania kupna oraz sprzedaży postaci ;)

a ty jak zwykle w krainie ba¶ni zyjesz?

@top
W sumie to intergaming to tylko taka zajawka byla, teraz nawet nie ma po co tam wchodzic bo nikt juz z tego nie korzysta. Mozna by zrobic taki dzial.