View Full Version : Nowa komenda.
Witam.
Jako iż czas mnie nagli przejdę od razu do sedna sprawy.
Mianowicie, proponuje wprowadzić nową komendę -/Onguild
Po jej użyciu na kanale default wyświetlałaby się lista obecnych w grze członków naszej gildii.
Czekam na wasze opinie.
bardziej byłbym za tym, że po wejściu na guild-chat będzie wyświetlała się ludzi, którzy są online
także jestem w pewnym sensie na tak, ale znowu nie do końca :D
Już chyba taka propozycja byłą;] Można było by np sprawdzić kto jest a się nie udziela na GC\
Oczywiście, że jestem na tak
Nines Ore
21-09-2013, 20:25
Jestem na tak, lecz powinny wyświetlać się też poziomy
/online
Osoby online: XXX [500 lvl], YYY [656 lvl] - osoby, które są online, ale nie mają otwartego czatu
Osoby na czacie: ZZZ [1545 lvl] - osoby, które są online i mają otwarty czat
Wasik che che
21-09-2013, 20:29
na pewno było by to ułatwienie przy wypadach gildii, questach etc.
na tak :)
Zarexoholik?
21-09-2013, 21:02
Nie prościej dodać sobie osoby z gildii do VIP listy? Nie przesadzajmy, że na APO grają setki ludzi...
Zbędne.
dziq76PLx2
21-09-2013, 21:19
Nie prościej dodać sobie osoby z gildii do VIP listy? Nie przesadzajmy, że na APO grają setki ludzi...
Zbędne.
No przepraszam Cie, ale ja należę do gildii "Ja" i mamy ponad 100 osób, na guild chat siedzi może 5-10% z całej guild, a reszta albo nie wchodzi, albo nie gra, naszemu liderowi nie chce się ruszyć dupy siedzenia żeby powypierdalać powywalać parę osób, dlatego ja jestem na Tak.
Komenda online guild powinna zostac wprowadzona ale tylko i wylacznie dla leadera oraz vice-leaderow. Jestem na tak.
Dementor
22-09-2013, 00:51
Oczywiście jestem na tak, może wreszcie ludzie częściej udzielaliby się na gc, a nie jak tylko coś potrzebują. :cool:
Niby jest VIP lista, ale jak gildia ma duza ilosc ludu, to trudno wszystkich w niej ogarnac.
#Lordzik#
22-09-2013, 12:39
No przepraszam Cie, ale ja należę do gildii "Ja" i mamy ponad 100 osóbOgarniętych może z 10, reszta to nie wiem kto kim jest, jakieś "noł nejmy".
Na APO nie ma takiej gildii, żeby to było aż tak potrzebne.
Jednak jest to raczej proste do wprowadzenia, więc zaznaczę TAK.
'Boonek'
22-09-2013, 13:19
dobre, bylem pare razy liderem w gildi i ciezko hejtowac tych co nie maja gc otwartego :[ taka komenda z pewnoscia ulatwilaby sprawe
Vimpexx.
22-09-2013, 13:46
Ciekawa propozycja, nie powiem :D
Przyda się przy wieloosobowych gildiach, chociaż wiele takich na APO nie ma.
Do VIP nie dodasz każdego, bo nie pomieścisz, a nie tylko osoby z gildii zapewne ma się w liście VIP'ów.
Na tak.
no i to jest dobra propozycja zawsze wszystko by to ułatwiło ;000000
aż dziwne, że tego jeszcze nie ma i szkoda
oczywiste TAK
Fir$t Norixuf
06-10-2013, 00:28
Przydatna propozycja, gramy otwieramy Guild chat i piszemy sami do siebie i nie wiemy czy ktoś z gildii jest online. Według mnie jedna z najważniejszych propozycji jakie powinny zostać dodane. Reput !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.