PDA

View Full Version : 2 nowe outfity u Doctora

Pikej v69
27-09-2013, 12:47
Cze, sprawa prosta - można by dodać do Doctor'a 2 outfity:

Necromancer
Priestless

Dlaczego akurat te?

To proste, wygladają w miarę porządnie (nie to, co np. dragon, demon). Skoro jest elf, drwarf, to czemu nie można by kupić "stroju" czarnoksiężnika?
Ubyłoby pieniędzy na serverze
Pasowałbyby do profesji sorca :D

Cena zależałaby od sił wyższych, wg. gracza Pagon mogłaby wynieść 100kcc

12:36 Pagon: szczerze wzorowalem je an Necromancerze bo mi sie wyglad tego mobka niezwykle podoba, jakby szlo kupic jego wyglad bylbym w stanie nawet dac 100kcc xD

Peace.

@edit

Wadą jest tylko brak możliwości zmiany kolorów i to, że na innym serwerze już co takiego jest
Kolory nimfy/dwarfa można zmieniać :>

No nimfy i dwarfa a i owszem bo jest to uwarunkowane w grafikach tibii 7.6 (mają takie outfity), jednakże priestess czy necromancer już takiej możliwości nie mają...
O, tego nie wiedziałem, thx XD

Pagon
27-09-2013, 12:51
Podpisuje się pod tym obiema rękami i nogami. Jednak głosy sprzeciwu głównie ze strony administracji będą poparte tym, że w tych Outfitach nie da się zmienić kolorów i dlatego pewnie będą się sprzeciwiać, ale kto wie...

P.S Tak, jestem w stanie dać 100kcc za Necro =]

Faworyt
27-09-2013, 13:06
Jeszcze można by dorzucić skin monka:D

Oczywiście te stroje by odpowiednio dużo kosztowały.

Wadą jest tylko brak możliwości zmiany kolorów i to, że na innym serwerze już co takiego jest

Doktor Watson
27-09-2013, 13:24
Kolory nimfy/dwarfa można zmieniać :>
No nimfy i dwarfa a i owszem bo jest to uwarunkowane w grafikach tibii 7.6 (mają takie outfity), jednakże priestess czy necromancer już takiej możliwości nie mają...

Być może kiedyś się doczekacie ;)

First Sasha Rookslayer
27-09-2013, 13:39
Nie róbmy OrshOtsa z APO. 2 są outfity i niech tak zostanie.
Nie potrzebne są kolejne outy... Każdy będzie biegał w wyglądzie potwora, bez sens, nie.

Zarexoholik?
27-09-2013, 13:40
Tylko tutaj by nie było możliwości zmiany kolorów. Ogólnie to powinni wprowadzić NPC, który by nas za opłatą zmieniał w jakiegoś moba. Opłaty by się ustawiło odpowiednio i by było elegancko.

TAK

Kovalchuk
27-09-2013, 14:15
Co Wy pierdolicie, ze nie sa w stanie ?? wtf??
Pomyslcie logicznie, jesli karzel (dwarf) ma mozliwosc zamiany kolorow, to czemu postura np. necro nie mogla by tego miec?
To jest tylko myslenie logiczne, a w praktyce jak najbardziej jest to mozliwe po napisaniu odpowiednich kodow,
pozdro.

Salik
27-09-2013, 14:24
Co Wy pierdolicie, ze nie sa w stanie ?? wtf??
Pomyslcie logicznie, jesli karzel (dwarf) ma mozliwosc zamiany kolorow, to czemu postura np. necro nie mogla by tego miec?
To jest tylko myslenie logiczne, a w praktyce jak najbardziej jest to mozliwe po napisaniu odpowiednich kodow,
pozdro.

jezeli gowno wieszna ten temat to sie nie wypowiadaj. w grafikach 7.6 dwarf moze zmieniac kolor poniewaz jest zbudowany tak samo jak normalne outfity. necro jest tylko zwykla grafika bez mozliwosci zmiany koloru. jezeli chcieliby zrobic aby mozna bylo zmieniac kolory w necro musieliby edytowac tibia.dat oraz tibia.spr i do tego zrobic samemu taka grafike '-'

ogolnie jestem na tak ;)

Mohito
27-09-2013, 16:27
Konkretny pomysł , bardzo mi się podoba ale cena 100kcc jest za duża. 10 max 20 kcc i fajna sprawa :> NA TAK

Domcio Old
27-09-2013, 16:45
Pomysł mi się jak najbardziej podoba. Te outfity powinny być troszkę droższe niż dwarf/nimfa.
Jestem na tak.

#Lordzik#
27-09-2013, 20:19
Zawsze jakieś urozmaicenie, opłaty do uzgodnienia.

Powinny być dodane outfity: Witcha, Monka, Prestiessa, Necromancera, Hero.

Jestem na TAK.

Azielu$
27-09-2013, 21:52
Jeśli już to nie u doktora tylko albo jako dodatkowa nagroda z jakiegoś questa [o ile możliwe jest dodanie nowego outfitu do podstawowych] albo u nowego NPC, który będzie oferował sprzedaż outfitu po wykonaniu questa.

Zii Baba
28-09-2013, 00:28
Nie jestem zbyt pozytywnie nastawiony do dodania mozliwosci kupna jakiegos chujowego outa mooba dla mnie to zbedne i takie o z ots exp x9999999999

KaZeK
28-09-2013, 02:03
Powinna być opcja zmiany w każdego moba, który zajmuje 1 kratkę, z chęcią polatałbym jak prosiaczek albo krab :D

Jestem na tak, aczkolwiek Necro i Priesta to zbyt mało, można wprowadzić dużo więcej, co równa się wiele dodatkowych misji na outfity ;)

Novi
28-09-2013, 02:34
Pomysł dobry ! :D Skopiowany z Mazurka troche ale dobry :)

Goldi
28-09-2013, 11:38
Powinna być opcja zmiany w każdego moba, który zajmuje 1 kratkę

Każdy mob na apo czy chociażby na RL tibii zajmuje jedną kratkę.

Osobiście jestem na tak na potwory podobno do czlowieka jak monk czy necro

`Rapi
28-09-2013, 12:08
Jestem na nie, a dlaczego? tak jak napisał zii... wyglądy potworków na outa = exp x9999999999999

no chyba że byłby to jakiś bonus - na jakiś czas za wykonanie misji, bądź zabicie odpowiedniej ilości graczy... a nie za kase na stałe :)

Demon
28-09-2013, 15:51
Jestem na nie, a dlaczego? tak jak napisał zii... wyglądy potworków na outa = exp x9999999999999

no chyba że byłby to jakiś bonus - na jakiś czas za wykonanie misji, bądź zabicie odpowiedniej ilości graczy... a nie za kase na stałe :)
ta *****, odrazu nowa komenda !outfit (patrz !speed) i kolejne +10% expa XD! wtedy będzie wszystko na swoim miejscu

nie musze chyba pisać, że jestem na nie nawet bez jakichkolwiek bonusów?

Franek Pall
28-09-2013, 19:26
Jestem jak najbardziej za jezeli mozliwosc kupna bylaby odblokowywana po wykonaniu odpowiednich misji dla kazdego outfitu osobne misje oraz cena tych wygladow bylaby odpowiednio wysoka :)

Turoczeek
29-09-2013, 12:29
Broń - UW - jest
Full set(buty,nogawice,armor,hełm) - shaman set - jest
Tarcza - ta co daje kilka bonusów - będzie
Amulety - perf - jest
Ringi - są gówniane - tu można dodać nowe

Co więcej z eq dodać prócz ringów lub nowych amuletów? :(

Jestem na tak.

Nonexistent
30-09-2013, 15:57
Powinny być dodane outfity: Witcha, Monka, Prestiessa, Necromancera, Hero.

No nie głupi taki zestawik - czemu nie. Ale dostępność z misji, nie kupno.

Fir$t Norixuf
05-10-2013, 23:38
Fajny pomysł, od dawna są tylko 2 outfity, znudziły się już troszkę, nowości nigdy za wiele tym bardziej teraz gdy ich naprawdę brakuje :)