Zaloguj się

View Full Version : Zaginiony item po restarcie

Sir Shayza
27-09-2013, 19:55
To jest po prostu brak słów na temat postępowania ekipy zakupiłem przed restarem ponad 5 min demon shielda za kasę main przez salę wymian którego ci±gle miałem następnie po restarcie się zalogowałem demon shield znikn± oraz kasa na mainie napisałem do rrv odpisał Santox że nic z tym nie mog± zrobić a słyszałem że wiele przypadków było że oddawali ludziom rzeczy po takim czym¶....

Peps
27-09-2013, 20:01
1. ¬le słyszałe¶
2. Trzeba było się przelogować po kupnie itemu.
3. Następnym razem będziesz bardziej ostrożny.

Domcio Old
27-09-2013, 20:03
Owszem, były takie przypadki, gdzie oddawali ludziom itemy, ale oni mieli na to dowody, Ty ich zapewne nie masz, więc shielda nie odzyskasz.

Satnox
27-09-2013, 20:05
Już Ci pisałem, przed rejestracj± swego konta zaznaczyłe¶ "Przeczytałem i akceptuję regulamin". A w nim zawarte GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialno¶ci za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera. Reasumuj±c: Itemy które straciłe¶ podczas crashu, niestety nie zostan± Ci zwrócone.

a słyszałem że wiele przypadków było że oddawali ludziom rzeczy po takim czym¶....

Takie rzeczy występuj± jedynie w przypadku oszustwa innego gracza. Itemy zostaj± zwrócone po okazaniu stu procentowych dowodów ekipie obarczaj±ce oszusta.