PDA

View Full Version : Licytacje domków

Rinson
29-09-2013, 17:23
W dniu dzisiejszym wystawiliśmy na licytację 49 domków! Zapraszamy graczy, którzy nie posiadają jeszcze domku do składania ofert.
Aby licytować domek należy zalogować się na swoje konto na stronie serwera a następnie przejść do zakładki Domki (http://www.armia.toproste.pl/domki/). Klikamy na interesujący nas domek oraz wpisujemy kwotę, którą chcemy dać. Aby licytować domek na Main potrzebna jest postać z minimum 100 poziomem, natomiast na Rooku z minimum 70 poziomem doświadczenia.
Prosimy pamiętać aby w momencie pierwszego restartu po zakończeniu licytacji na postaci (w plecaku) znajdowała się kwota pieniędzy, którą wpisaliście na licytację.
Pozdrawiamy i życzymy udanych zakupów!

#Aktualizacja
Dnia dzisiejszego (30.09.2013) dodane do licytacji zostały kolejne 24 domki.

Mamy również smutną nowinę... Jak wiecie Update miał być we wrześniu, jednakże z powodu problemów z komputerem w ostatnim tygodniu Santano, update zostaje przełożony na ten wtorek lub tą środę. Postaramy się dołożyć wszelkich starań, aby w przyszłości nie miało to więcej miejsca. Przepraszamy Was, ale co poradzić - siła wyższa...

Ekipa APO

First Sasha Rookslayer
29-09-2013, 17:28
Aby licytować domek na Main potrzebna jest postać z minimum 100 poziomem, natomiast na Rooku z minimum 70 poziomem doświadczenia.

http://i43.tinypic.com/2wpjpzb.jpg

:confused::confused::confused::confused::confused:

Coś na pewno kupie :D

[Rinson] 70 poziom potrzebny jest aby kupić domek w licytacji. Od gracza można kupić z poziomem takim, jaki jest podany na stronie.

Dzięki za informacje, bo nie wiedziałem :)

Zdzisiu Motyka
29-09-2013, 17:33
japa bo sie zleci wszystko i nic nie kupie ;/

Sorc Aka Siochacz
29-09-2013, 17:56
Fajnie :D
Spróbuje jakiś house wylicytować na Rookgardzie

Demon
29-09-2013, 18:05
czemu ludzie są na tyle puści, że przebijają się z kimś na zmiane tydzień przed końcem licytacji? :D

Rook Residence[?] godne uwagi

Chemik
29-09-2013, 18:20
Dam wam jedna rade. Jak u konkurencji jest zle (mazurski) to wy z pelna pompa. Uptadery, najazdy, maratony. Wszystko co mozna!

@t
Cos zalicytuje, fajnie :D

Peps
29-09-2013, 19:11
Fajna inicjatywa, ale domki które zostały wystawione są beznadziejne.
Nie dość, że małe to jeszcze sporo oddalone od głównego miasta, w którym to "tętni życiem"
Powinniście udostępnić te w city na powierzchni. Ludzie maja po kilka domków i nic sobie z tego nie robią.

Jedna osoba (człowiek) może posiadać tylko jeden domek!

Pierwszy przykład z brzegu - kicaii / reekrut, dwa domki w city.
Jeżeli uwzględnić Leonidaas'a (nie wiem czy shar czy new owner) to nawet 3.

Kolejna osoba - Mystic Soul, na samym bamboo ma 3 domki . . .

Mimo szczerych chęci nie skorzystam.

Turoczeek
29-09-2013, 20:10
Gdy ma się przy sobie UC to nie można zalicytować domku "Brak pieniędzy".
Jak rozmienimy na sc to działa normalnie.

[Rinson] Dzięki za informację, przekażę do odpowiednich osób.

KaZeK
29-09-2013, 23:12
Widzę w końcu wzięliście się za 'cleanowanie' domków ;) Brawo! Oby tak dalej!

dziq76PLx2
29-09-2013, 23:23
Jedna osoba (człowiek) może posiadać tylko jeden domek!

Pierwszy przykład z brzegu - kicaii / reekrut, dwa domki w city.
Jeżeli uwzględnić Leonidaas'a (nie wiem czy shar czy new owner) to nawet 3.

Kolejna osoba - Mystic Soul, na samym bamboo ma 3 domki . . .

Z tym chodzi o to, że ktoś może mieć 1 domek na acc, raczej nie jest zabronione jak ja np. będę mieć każdy w domek w city, tylko że każdy z innego acc, raczej administracja nic by mi za to nie zrobiła, no chyba, że nie logowałbym miesiąc na konto to wtedy inna gadka, ale tako to raczej jest dozwolone bo nie ma o tym w regulaminie

@t

Wreszcie się powolutku bierzecie do roboty, kto wie, może na zimę będzie 200 osób, chociaż, ja nie wierzę w cuda :D

Nines Ore
29-09-2013, 23:26
Z tym chodzi o to, że ktoś może mieć 1 domek na acc, raczej nie jest zabronione jak ja np. będę mieć każdy w domek w city, tylko że każdy z innego acc, raczej administracja nic by mi za to nie zrobiła, no chyba, że nie logowałbym miesiąc na konto to wtedy inna gadka, ale tako to raczej jest dozwolone bo nie ma o tym w regulaminie

@t

Wreszcie się powolutku bierzecie do roboty, kto wie, może na zimę będzie 200 osób, chociaż, ja nie wierzę w cuda :D

Jest napisane 1 CZŁOWIEK = 1 DOMEK, a nie 1 KONTO = 1 DOMEK.

#Lordzik#
30-09-2013, 07:37
Na mainie może ze 2/3 domki warte zachodu.
Jednak i tak nie skorzystam, ponieważ nie jest mi potrzebny domek.
Dobrze chociaż, że się za to wzięliście.

Zarexoholik?
30-09-2013, 10:05
Dobre posunięcie z waszej strony. Tyle tego stało na charach, na które nikt się nie logował. Aż dziwne, że tylko tyle. Może skorzystam. xd

Krystian'ek
30-09-2013, 13:28
No nareszcie ktos wzial sie do roboty jesli chodzi o domki.. Oby takich dobrym pomyslow wiecej ! :) Napewno skorzystam !

Demon
30-09-2013, 19:52
pojawiła się bardzo ciekawa pozycja, jeszcze cieplutki domek, bo Tygrys go zwolnił dosłownie 6 minut temu

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/kl/l3/p0/whe8eg.jpg

Palldino
30-09-2013, 20:03
pojawiła się bardzo ciekawa pozycja, jeszcze cieplutki domek, bo Tygrys go zwolnił dosłownie 6 minut temu

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/kl/l3/p0/whe8eg.jpg

DLACZEGO NIE PISALES ZE SSA ROBISZ .. chcialem byc slawny na forum ic ty :(:(:(:(:(:(

@T
KUPUJE go! macie nie licytowac kk

Tygrys
30-09-2013, 20:04
Jak wiecie Update miał być we wrześniu, jednakże z powodu problemów z komputerem w ostatnim tygodniu Santano, update zostaje przełożony na ten wtorek lub tą środę. Postaramy się dołożyć wszelkich starań, aby w przyszłości nie miało to więcej miejsca. Przepraszamy Was, ale co poradzić - siła wyższa...

Przystojniaczek
30-09-2013, 20:40
Jak wiecie Update miał być we wrześniu, jednakże z powodu problemów z komputerem w ostatnim tygodniu Santano, update zostaje przełożony na ten wtorek lub tą środę. Postaramy się dołożyć wszelkich starań, aby w przyszłości nie miało to więcej miejsca. Przepraszamy Was, ale co poradzić - siła wyższa...

Rozumiemy, czekamy na update :)

Refresh
30-09-2013, 20:47
jak wiecie update miał być we wrześniu, jednakże z powodu problemów z komputerem w ostatnim tygodniu santano, update zostaje przełożony na ten wtorek lub tą środę. Postaramy się dołożyć wszelkich starań, aby w przyszłości nie miało to więcej miejsca. Przepraszamy was, ale co poradzić - siła wyższa...

santano tak te skrypty i kody pisze ze az komputer sie psuje - taka wielka moc santano

First Sasha Rookslayer
30-09-2013, 21:37

Macie nauczkę, że nie wolno zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę i w ostatnim czasie dodawać nowości do gry, hah!

Tak na poważnie, spoko. Czekaliśmy miesiąc, poczekamy jeszcze trochę:)

Rekrut
01-10-2013, 21:48
Kilka dni nie robi różnicy więc spookojnie ;] Doczekamy się uptade:)

Kto ile daje max za domek Nura?:D

Kumpel Armii
02-10-2013, 23:21
[...]update zostaje przełożony na ten wtorek lub tą środę.
Rly? To nie wiem jaki dzień dzisiaj minął. W sumie nie podałeś daty mimo stwierdzenia "na ten" :mad: FAIL

Tygrys
02-10-2013, 23:30
Bardzo nam przykro, ale up'a dziś nie będzie :(
Wszystko jest już gotowe, jednakże potrzebuje testów. Dlatego update po raz kolejny przekładamy na dzień jutrzejszy, gdy już wszystko dokładnie przetestujemy.

Owszem, moglibyśmy dać jeszcze dziś Wam up'a, ale wolimy uniknąć błędów, które niewątpliwie by powstały podczas gry, gdyż większość z nowości nie jest do końca przetestowane.

Możecie zacząć bluzgać, jaka to ekipa jest FE itd.

Dziękuje

Demon
02-10-2013, 23:40
Wszystko jest już gotowe, jednakże potrzebuje testów. Dlatego update po raz kolejny przekładamy na dzień jutrzejszy, gdy już wszystko dokładnie przetestujemy.

Owszem, moglibyśmy dać jeszcze dziś Wam up'a, ale wolimy uniknąć błędów, które niewątpliwie by powstały podczas gry, gdyż większość z nowości nie jest do końca przetestowane.

Dziękuje
ekipa jest FE!

nie no, osobiście jak i chyba wielu innych graczy się tego spodziewałem, ale ludzie czy naprawde tak wiele tracicie przez to, że update będzie w czwartek, a nie w środe? no offence, ale ***** oni tego nie muszą robić, bo tak samo im się nie chce jak i chce ;)

Rekrut
03-10-2013, 00:10

Dziękuje

Wszystko ok. Jeden dzień w tą czy w tą nie robi różnicy tyko wyróbcie się w tym tygodniu :)

Grzelo
03-10-2013, 10:28
Jak juz tyle wyczekalismy to poczekamy ten 1 dzien ! :D