View Full Version : Znikaj?ca kasa.
#Lordzik#
01-10-2013, 11:49
Pewnie już był kiedyś poruszany taki temat, no ale.
Chodzi o znikającą kasę podczas sprzedawania itemów (np. u Sonii).
W sytuacji gdy w głównym backpacku nie mamy miejsca, kasa zamiast pojawić się w innym plecaku, w którym jest miejsce lub chociaż na ziemi, znika bezpowrotnie.
Uważam, że powinno zostać to naprawione.
U kazdego NPC, tak jest. Moim zdaniem tez powinno to byc naprawione, jezeli nie mamy miejsca w glownym plecaku, kasa powinna sie pojawiac w innych bacpackach, badz na ziemi.
No dokładnie czasami można się zapomnieć i nie mieć miejsca a znikanie nie powinno występować , ewentualnie nwm czy na 7.6 sie da bo nie zajmuje sie tym ale mogło by samo łaczyć kase i składać od gp po uc ;]
Generalnie trzeba coś by z tym zrobić .
taka już natura 7.6, naprawde ciężko przesunąć pasek plecaka w dół i widzieć ile zostało miejsca?
taka już natura 7.6, naprawde ciężko przesunąć pasek plecaka w dół i widzieć ile zostało miejsca?
x2
@topic
przestancie pierdolic. najzwyczajniej w swiecie to wasza wina jak nie potraficie zerknac do bp ile zostalo miejsca. 5 sekund wam to zajmie ;]
Dementor
01-10-2013, 14:36
Oczywiście jestem na tak. Możnaby to wprowadzić. :) Btw. jeśli chodzi o itemy z questów też się to odbywa w taki sposób? :/
Btw. jeśli chodzi o itemy z questów też się to odbywa w taki sposób? :/
tak, ale ***** co to komu przeszkadza? na APO macie plecaki, które mają aż 36 miejsca i nie widze problemu w trzymaniu porządku w głównym plecaku czy też na zerknięciu na ilość wolnego miejsca, bez przesady ludzie
Zarexoholik?
01-10-2013, 23:11
Jeżeli da się to naprawić to dlaczego nie! Jest to dosyć irytujący problem, ponieważ raczej sprzedaje się przedmioty masowo, a nie pojedynczo. Pieniądze się ze sobą nie łączą, więc mogliby chociaż poprawić tak by kasa trafiała do innych pojemników na charze.
Do poprawy jeśli tylko istnieje taka możliwość.
Tez jestem za poprawieniem tego, powniewaz tez zdarzyła mi sie taka sytuacja ze zniknela mi kasa myslalem ze mam w innym bp, ale jednak sie mylilem i jej wgl juz nie bylo, jak dla mnie trzeba to poprawic na pewno jeszcze nie 1 osoba sie na to nadzieje.
Turoczeek
03-10-2013, 21:38
Lordzik od tego jest taki magiczny program zaczynający się na "W".
A tak na serio to do poprawy, sam się nadziałem na rooku - all fire sword poszło się jeb:eek:ć :|
Sorc Aka Siochacz
03-10-2013, 23:09
Myślałem że to temat z bugiem z tymi nowymi walutami Ultimate Coins to nawet nie patrzyłem :D
Też tak się raz czy tam dwa razy nadziałem, najgorzej u Soni jak kupowałem od ludzi blessedki i g axe a następnie sprzedawałem je + swój loot.
Gdy posprzedawałem takie tam sov/warlord swordy/g shieldy i inne gufna to potem sprzedawałem te g axe blessedki jak już bp był pełny, kasa się nie chowała do innych bp ew. na ziemie pod postać to poszła się pieprzyć.
Do poprawy ew. niech NPC wywala pod postać gdy bp jest pełny.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.