Zaloguj się

View Full Version : Thor: Mroczny ?wiat

dziq76PLx2
01-10-2013, 23:07
Thor próbuje zaprowadzić porządek w kosmosie, ale starożytna rasa, dowodzona przez mściwego Malekitha powraca, by zepchnąć wszechświat w ciemność.

Mija rok od wydarzeń, które miały miejsce w filmie Avengers. Światu znów zagraża wielkie niebezpieczeństwo – na Ziemię przybywa armia Czarnych Elfów z władcą ciemności Malekithem (Christopher Eccleston) na czele, który pragnie pogrążyć w mroku całą galaktykę. W tej kryzysowej sytuacji ludy Dziewięciu Światów muszą zjednoczyć się przeciwko najeźdźcy; Thor (Chris Hemsworth) przybywa na Ziemię i zabiera swą ukochaną, Jane Foster (Natalie Portman), do Asgardu, mając nadzieję że to pomoże we wspólnych zmaganiach obu planet z Ciemnością. Okazuje się jednak, że mieszkańcy Asgardu nie darzą przybyszki z Ziemi szczególną ufnością. Kiedy zło rośnie w siłę, bohaterowie są zmuszeni skorzystać z pomocy ostatniej osoby, jakiej by zaufali – Lokiego (Tom Hiddleston).

Trailer:

ePf6oQS0Jgg

premiera: 8 listopada 2013 (Polska) 30 października 2013 (świat)

KaZeK
02-10-2013, 00:46
Hah, ostatnia scena najlepsza. :D

Tutaj nie trzeba zbyt wiele - Marvel i wszystko jasne. Mam nadzieje że uda mi się wybrać do kina, ale zapewne skończy się na zalukaj :s

Zii Baba
02-10-2013, 11:57
ten duzy z kamienia sie pewnie skleja XDDDDDDDDDDDdd (taka rozkmina)

''struktura rzeczywistosci moze sie rozpasc'' obosze :O

jak bede mial czas to na necie obejrze na pewno, ale kino odpada :|

Zarexoholik?
02-10-2013, 23:31
Nie jestem fanem tego gatunku, ale w sumie jest troszkę humoru w tej zapowiedzi, więc może sprawdzę.

Oglądałem Thor z 2011 roku, właściwie to nie obejrzałem go całego - słabizna straszna.

Klimaksia
09-11-2013, 09:54
Oglądałam pierwszą część i jakos mnie nie porwało. Wczoraj z przymusu trochę poszłam na drugą i podobało mi się. Tym razem bardziej się postarali

Joniska
11-11-2013, 06:31
Najlepsze było na koniec. Jak tylko pojawiły się końcowe napist wszyscy uciekli. Jak sie okazało to jednak nie był koniec i była jeszcze jedna bardzo ciekawa scena.

KaZeK
11-11-2013, 13:41
Najlepsze było na koniec. Jak tylko pojawiły się końcowe napist wszyscy uciekli. Jak sie okazało to jednak nie był koniec i była jeszcze jedna bardzo ciekawa scena.

Przeważnie na każdym filmie ze stajni Marvela jest jakaś scenka po napisach.

#t
Ja dopiero 16 do kina, także ostro oczekuje 'premiery'.

Kamarta
11-11-2013, 15:49
Poszłam niestety na wersję z dubbingiem, bo tak znajomi kupowali bilety. Nie trawię dubbingu, ale jakoś to zniosłam bo film jest genialny. Humor, akcja i świetne efekty

Magik
13-11-2013, 09:02
Cały Marvel - nic dodać nic ująć. Więc jeśli ktoś lubi Marvel'a, to będzie zachwycony, a jeśli nie...to także będzie zachwycony. :D

Postać Loki'ego rozpierdala system jak dla mnie. XD

Mandera
18-11-2013, 16:36
Byłam w sobotę na drugiej części THORA i jestem zachwycona! Super było! I prawda, cały Marvel, a do tego to poczucie humoru. Płakałam ze śmiechu na niektórych momentach, a zdecydowanie lepsza była ta część od pierwszej.

Ernestus
24-01-2014, 00:05
Byłam w sobotę na drugiej części THORA i jestem zachwycona! Super było! I prawda, cały Marvel, a do tego to poczucie humoru. Płakałam ze śmiechu na niektórych momentach, a zdecydowanie lepsza była ta część od pierwszej.

ciekawe gdzie plakalas ze smiechu? hhee mozna obejrzec ale dupy nie urywa ; ) najlepsza Natalia .!