View Full Version : co dla kumpla na 18stk?
Siema. Za tydzień w piątek mam kumpla osiemnastkę i kompletnie nie wiem co mu kupić. Myślę, że prezent do max 100zł. Zastanawiałem się nad kopertą 100zł / 50zł + jakiś dobry trunek
Kimus The Master
03-10-2013, 17:47
Kup 0,7 Jack Daniels tak żeby w komplecie były 2 szklanki i styknie...
Ja bym sie ucieszyŁ
Tumanbuga
03-10-2013, 17:56
Najlepszy patent na prezent to robisz grupę na fejsiku i robicie sklepkę, można kupić na prawdę niezłe fanty jak sikor, dobre buty, perfumy czy coś, lepiej tak niż flaszkę czy inne gówno.
Dmuchaną lalę może i flachę ?????????????? :<
Najlepszy patent na prezent to robisz grupę na fejsiku i robicie sklepkę, można kupić na prawdę niezłe fanty jak sikor, dobre buty, perfumy czy coś, lepiej tak niż flaszkę czy inne gówno.
zegarek, buty czy ciuchy to on sporo ostatnio nakupował więc to odpada. I tu większy problem, bo może tylko jedną czy dwie osoby znam/wiem kto będzie na tej 18stce i trochę będzie problem się zgadać.
Kiedyś coś wspominał, że zbiera na laptopa na studia (jest w klasie maturalnej). Może pomóc mu w zbieraniu kasy?
dildo???
flache + cos zabawnego hehs
Wnorekkk
03-10-2013, 18:23
Może coś, co szybko mu sie nie skończy? Taka flaszka według mnie jest słabym pomysłem na 18-stke. Pochodź po galeriach, po sklepach i porozglądaj się nad jakimś ciekawym pomysłem. Jest wiele sklepów z takimi prezentami na urodziny itp, także na pewno coś znajdziesz.
Polimiks14
03-10-2013, 18:31
"SpaceRail" będzie idealny na prezent. Akurat zmieścisz się w budżecie kupując level 2 lub 3. Kolega na pewno będzie zadowolony, a prezent pozostanie mu na lata:)
dziq76PLx2
04-10-2013, 15:02
Jakąś dziwkę na jego imprezę i niech mu da, lepsze to niż dmuchana lala jak napisał rekrut
+1
albo flache, którą i tak wypierdolicie (chyba, że jesteście cipy), bo chyba nie kupisz mu klapek czy ***** czapki lawl
Jak pisał Kimus, Jack Daniels z 2 szklankami, taki zestaw to wydatek 80-90zł. W Tesco bodajże za 88zł jest ;s Chyba że coś takiego: http://podarunkowo.pl/54-kaski-helmy-piwne
Jak pali baty to bongo albo faje wodną ;p
dziq76PLx2
04-10-2013, 19:00
Pamiętam, że widziałem w internetach taką ciekawą grę w statki, tylko że w stylu alkoholowym czy jak to nazwać xDD Jest plansza, są takie pola żeby twój przeciwnik nie widział gdzie masz statki i jak on zatopi twój statek to chyba pije tyle kieliszków ile masz w tym statku (chyba tak działają te zasady w tą grę xDD)
http://img2.cda.pl/g/34057_e74bb6b71cb6a64937e3fd0e79a283a3.jpeg
O coś takiego :D Na allegro jednak nie ma tak ciekawego, jak będzie Ci się chciało ruszyć dupę to może znajdziesz gdzieś coś takiego, podobno dają 20 kieliszów gratis więc kupić coś takiego dla zabawy + kupić jakieś whiskey i wg. mnie to byłby bardzo ciekawy prezent :D
@edit
http://niecenzuralne.pl/product_info.php/products_id/1609/catId/10
Lub może być też coś takiego, wg mnie też ciekawe :D:D
Zarexoholik?
04-10-2013, 22:34
Interesuje się jakimś sportem? Może ma ulubiony klub? To byś mu kupił jakiś gadżet klubowy. Jak nie to kup mu np. beczkę heinekena, 5l bodajżę. Niby mało i się nie opłaca, ale taka beczka fajnie później na półce wygląda - sprawdzone.
N-series
04-10-2013, 22:35
http://allegro.pl/gra-ruletko-mania-alkoholowa-jak-alkochinczyk-i3583845236.html
nie wiem coś takiego np. i coś do tego , ogólnie ja bym nie kupowal jakiegoś alkoholu ,kup mu coś co przyda mu się : ) , whisky wypije i po prezencie xd.U nas we wrocławiu są takie sklepy z fajnymi gadżetami na 18stke ,generalnie napewno bym alko nie kupił.
Ja swojej dziewczynie kupilem poduszke +płyte i inne pierdoły ofc. z zespołu którego słucha , jej ulubionego , fajna sprawa.
jeśli lubi jakiś klub sportowy to kup mu kosztulkę tego klubu z jego nazwiskiem i numerem 18 na koszulce.
Blood Raven
05-10-2013, 17:05
Obciągnij mu laske heheehheczki
Obciągnij mu laske heheehheczki
Twoim kolegom podobał się taki prezent od Ciebie? ;)
Kovalchuk
06-10-2013, 18:53
idz do burdelu i go naucz co i jak xd
idz do burdelu i go naucz co i jak xd
NO masz rację. Fajnym prezentem była by godzina w "burdelu" :D
postaw mu XD
Prezerwatywa.
Ew. zaproś go do Sex Shopu i sobie niech coś wybierze polecam dilda lub sztuczne pochwy [lalki dmuchane] ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.