PDA

View Full Version : [ROOK] Pierwszy hit w potwora

Azbestowy Człowiek
05-10-2013, 18:43
Witam serdecznie czytelników!

Przez ostatni tydzień nie grałem - brak internetu. Wróciłem i w drodze na respa odkryłem że masakrycznie wolno pada pierwsze uderzenie w potwora. Stawiam że ustawiono to na czas dwóch sekund.

*główna część mojego bólu dupy*

Ja wiem, że zrobiono to by pokombinować przy balansie, ale co z tym wspólnego ma rook? Nic.

Niech ktoś to ustawi tylko dla graczy z profesją, a nas zostawi w spokoju. Oprócz pojawienia się denerwującego złudzenia powolnego nabijania expa, nic się nie zmieniło.

*koniec głównej części*

Nie czekam na żadne opinie, bo wiem jakie będą:

1)każdy rooker przyzna mi rację

2)każdy gracz z maina będzie miał to w dupie i dla szeroko pojętej beki będzie się ze mną nie zgadzał xD

eh, i tak zrobię sondę :o

tylko przy odpowiednim skrypcie można było z melee bić 20-25% szybciej od innych.

Teraz tylko ciekawe czemu zwykły, szary gracz musi grać z takim jarzmem

Nines Ore
05-10-2013, 19:10
Ta zamiana nie jest po to, żeby udupić knighta, tylko przy odpowiednim skrypcie można było z melee bić 20-25% szybciej od innych. Teraz już nie można.

Demon
05-10-2013, 19:41
zauważyłem to opóźnienie na 15 sorku, którym dziś coś tam expiłem. zaznaczając moba z UW czekałem 2~ sekundy na uderzenie. jeśli to jest to, to jestem jak najbardziej na tak, bo wkurwiało przemocno : /

Mrunx
05-10-2013, 20:16
granie z takim opoznieniem na rooku jest wrecz irytujace, balans swoja droga, ale rook powinien byc od tego odizolowany

dziekuje, dobranoc ZMIENCIE TO JAK NAJSZYBCIEJ !!!!!

Wasik che che
05-10-2013, 20:44
jestem graczn majn, mam to w dupie ale mi zapłacił zebym dał tak, to jestem na tak

Sir Shayza
05-10-2013, 23:25
Również te opóźnienie z hitem mnie denerwuje Jestem na tak na rooku i tak jest ciężko to jeszcze dodawanie coś w stylu balansu z maina nie wiadomo po co było dobrze wcześniej a może to zagrywka ze strony administracji żeby zniechęcić graczy z rooka do gry i żeby grali na mainie przez to mieliby z głowy upa związanego z tropicano na rooku

Goatee
05-10-2013, 23:46
Ta, tylko to nie jest zależne od profesji tylko od broni. Każdy ma to zmienione więc po co ten płacz? Zbawią Was te 2 sekundy??

Dinnedhel
06-10-2013, 00:21
Jestem jak najbardziej na TAK :) Denerwuje i to strasznie :)

Rekrut
06-10-2013, 08:08
To prawda, że czeka się zbyt długo na pierwszego hita także jestem na tak

Sir Krystian
06-10-2013, 10:11
Tia zdecydowanie za długo się czeka to przesada na main ok. Ale na rooku?
TAG

Mortiis
07-10-2013, 14:15
Zostanie to poprawione na rooku, ale niekoniecznie bedzie tak jak wczesniej, trzeba bedzie czekac tyle samo jak pomiedzy kolejnymi uderzeniami.

silver ghostek
07-10-2013, 14:49
Zostanie to poprawione na rooku, ale niekoniecznie bedzie tak jak wczesniej, trzeba bedzie czekac tyle samo jak pomiedzy kolejnymi uderzeniami.

A nie możecie wszędzie tak ustawić? -.-

Logest♥
07-10-2013, 15:04
Jestem na Tak tylko i wyłącznie z tego powodu, że więcej osób będzie wbijać rsy na main :)

'Boonek'
07-10-2013, 17:55
#t przeciez zawsze tak bylo.. dajcie juz na looz tym rookiem powinniscie bic orki i minotaury :|

#gralem na rooku i jakos nie odczulem "bólu dupy"

Zarexoholik?
08-10-2013, 01:32
Od zawsze mnie to zastanawiało, ale jakoś nie czułem potrzeby wypłakania się na forum. Wypada poprawić, bo czasem jest to irytujące jak zaznaczam np. ducha, żeby go szybko zabić, on sie ruszy, a ja nie zdążę go "zdjąć".

Jaraoxx
08-10-2013, 08:31
Oczywiście na tak, niby to tylko 2 sekundy, ale naprawdę strasznie irytuje..

Zii Baba
08-10-2013, 08:38
Jest to troche drazniace, ale na dluzsza mete idzie sie przyzwyczaic i po dluzszym expieniu nawet tego sie nie odczuwa.

Zaznaczylem tak.

#Lordzik#
08-10-2013, 09:02
Jeżeli to ma coś wspólnego z przyszłą "poprawą" balansu to nie tędy droga dla mnie.
Żadna to poprawa czy osłabienie ek'a, który będzie z uw bił trochę później. Chyba, że o coś innego chodzi.

Na rooku powinno wrócić wszystko do poprzedniego stanu, także popieram temat Azbesta.
Jestem na TAK.

Fir$t Norixuf
08-10-2013, 09:34
Również to zauważyłem, dużo hp idzie stracić przez niby takie nic. Powinni to zmienić..

Przystojniaczek
09-10-2013, 07:40
Oczywiście jestem za poprawieniem uderzeń na rookgardzie nie dość że lvl masakrycznie długo wchodzi to jeszcze przedłużają nam expienie zmienić to szybko zaznaczam TAK !

Samuraj
09-10-2013, 12:55
również gram na rooku i też zauważyłem to opóźnienie po uderzeniu w potwora jak najbardziej jestem na TAK!