View Full Version : Exp x10 (?le mnie zrozumieli?cie).
Wszystko
06-10-2013, 13:32
Nie zamykajcie tematu, sonda jest nowa, bowiem źle mnie zrozumieliscie.
Dla mnie jedyny sposób, by było więcej graczy, to exp x10. Maraton przyciaga graczy, ale nie do końca o to tu chodzi.
exp x10 stopniowo by sie zmniejszał, powiedzmy od 500-550 lvla byłby już normalny exp x5. Chodzi o urozmaicenie gry i łatwiejsza mozliwosc wbicia jakiegos zadowalającego lvla dla nowych, przy takim expie odczuwałoby sie, że gra jest przyjemna (z początku) i zdecydowanie o to tu chodzi.
bez hejtowania, już tak nie żałujcie tych lvli... bo nie w tym rzecz, tylko w tym, że na x5 obecnie gdy nic sie nie dzieje jest cieżko expić, na exp x10 lub nawet wyższym troche, nowy gracz zostanie dłużej.
Nines Ore
06-10-2013, 13:38
I tak już jest do dupy, więc jeszcze jedna zła propozycja nie będzie zła.
Turoczeek
06-10-2013, 13:40
I każdy od nowa będzie zaczynał kilkanaście razy, aby się dorobić tzn wbijasz 700lvl ek klapy/panda/bh.
Nie.
gwnstopro
06-10-2013, 13:41
Jesteś żałosny, expi się dla mnie na tym ots i tak za szybko a ty chcesz jeszcze szybciej... Masz jeszcze speeda, przy 50% dużo szybciej się wbija ten lvl.. Może od razu mazurka zróbmy? x500
Propozycja do dupy, jak wszystkie twoje.
#edit
Ale spójrz, cywilizacja idzie do przodu =]
#Topic
Może być
Ty niekoniecznie razem z nią.
o co Ci ***** chodzi?
na lvlach 1-100 lvl się wbija w 30 sekund/1min, a na 300+ po 4minuty. to jest dużo czasu? to nie jest przyjemny exp? ludzie
no na początku jest chujowa gra bardzo na mainie zaraz taki 3k który ma inną postać będzie się bił z każdym i nie idzie pograć i zaraz się odechciewa xd
Jestem jak najbardziej za tym by do 500 lvl był exp 10 lecz tylko na main po wyjściu z rooka na rook exp 10 do 250 :D
Jestem na nie, większośc z nas wbijała na expie x5 i jakoś wbili. Także jak sie chce to mozna
Zarexoholik?
06-10-2013, 14:26
Jak zna się respy i swoje możliwości to można bardzo szybko wbić ten 500 poziom. Ja sie trudziłem z wbijaniem poziomów to i byle newbie może.
NIE
Domcio Old
06-10-2013, 14:50
Od zawsze na servie jest exp x5, kiedyś kiedy nie było tak dużo respów ludzie nie narzekali, że gra jest nieprzyjemna. Na servie co okolo 2 miechy masz maratony, gdzie właczają exp x50. Teraz masz taski, misje na klikanie, NPC i areny gdzie zdobywasz doświadczenie, więc w tych czasach na apo wbicie takiego 500 lvl to jest kwestia dwóch tygodni( nawet niecałych). Jestem na nie.
Sorc Aka Siochacz
06-10-2013, 14:56
Ahm to wy chcecie wbić 1,5k lvl w 7 dni ?
Nie, dobrze jest i niech tak zostanie ;)
Chociaż !speed to i tak już jak na orsh otsie 50% potworka dostaje, powinno być jak kiedyś a nie jak teraz, mi się już odechciewa grać na tym syfie podkarpackim bo same allegro kidy biegają. 10% osób gra od 1 lvl i osiągneło coś tutaj a inni najprościej allegro->podkarpacki ots>kcc/full eq/postacie i już PLN lecą a klienci zadowoleni z kupna.
Logan711
06-10-2013, 15:00
Krótko i na temat jestem na nie :)
Expienie nie ma najmniejszego sensu, więc x10 jest do dupy, nie.
Fir$t Norixuf
06-10-2013, 15:17
NIE NIE i jeszcze raz NIE. Każdy zaczynał tak samo czemu oni mają mieć łatwiej? Skoro odchodzą to znaczy że szukają drugiego mazurskiego otsa że tak powiem. Tutaj trzeba zapracować sobie na lvl :)
Maraton to za dużo expa a ciągle x10 to też źle.
Jestem na nie
Maraton to za dużo expa a ciągle x10 to też źle.
Jestem na nie
Wg. mnie jest mała możliwość, że jak nowy gracz zacznie grać to trafi na maraton wiec wtf i jakie ciągle x10 on tam napisał ? Ja widzę że tylko do 500-550lvla
#t
Jestem na nie, to nie ma sensu szybko się expi do 500
Kolego Cb to naprawde posralo juz calkowiciem exp 10 .... daj sb czlowieku spokoj.
NIE !
Zii Baba
06-10-2013, 18:56
Jestem na nie.
Patrz, masz komende !speed (do 50% wiecej expa) wychodzi exp x7.5. Ja sam wbilem 666 w 5 dni na starym expie bez zadnego maratonu, da sie? Da sie, wystarczy expic, a nie sie opierdalac. Kolejny temat z twojej strony dotyczacy zwiekszenia expa jezeli nie podoba ci sie obecny stan nie musisz expic, mozesz kupic postac. Nie widze sensu zeby znow zwiekszac exp bo w chwili aktualnej i tak masz polowe roboty mniej.
Krystian'ek
07-10-2013, 12:59
Posralo Cie kompletnie juz ??? Jezeli tak zle Ci sie expi to dowidzenia idz na mazurka, a nie spamujesz bez sensownymi propozycjami....
Każy przez to przechodził to dlaczego chcesz to ominąć? Aby ci było łatwiej? Pomysł do dupy, expa daja po crashash itp
Do tego 500 lvl expi sie bardzo łatwo i szybko :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.