View Full Version : Propozycja nowego respa,potworów na rooku. :)
Fir$t Norixuf
08-10-2013, 15:40
Witam, chciałbym zaproponować aby na wyspie początkujących [rooku] dodać resp z potworami podobnymi jak na mainie po wykonaniu 9 misji. tzn takie respy jak mają np. tiny :) Chodzi mi dokładnie o to aby na roku również były potwory na które jest dostęp po wykonaniu misji, fajnie gdyby te potwory były płatne i to nie mało, pozbylibyśmy się troszkę kasy, fajny resp zostałby dodany i aby z tych potworów nie wypadały itemy tylko np raz na jakiś czas item potrzebny do wykonania powiedźmy jakiegoś questa, bądź dodający jak na mainie { x % } do np skilla, lvla lub mlvl :eek:. Podsumowując, nowy Resp z nowymi potworami, płatny, dostępny po wykonaniu 9 misji, z którego lecą itemy potrzebne do wykonania jakiegoś dobrego questa :) Co o tym myślicie? Myślę że byłoby to fajne urozmaicenie. :) Wiadome iż im większy lvl tym potwory były by silniejsze oraz dostęp byłby droższy :)
Napisałem tą propozycje z myślą aby pozbyć się trochę kasy z rooka :)
Edit.
Świetna wiadomość Sasha :) Szykuję się coś fajnego ;)
Domcio Old
08-10-2013, 15:59
Jestem na nie. Na rooku masz bardzo dużo expowisk. Nie róbcie z rooka jeszcze wiekszego maina;)
Napisałem tą propozycje z myślą aby pozbyć się trochę kasy z rooka :)
zacznij edytować posty i w ogóle będziesz cool koleś
jeśli wstęp na potwory będzie kosztował 1000cc, a będą dawały powiedzmy 3x więcej expa niż obecny elf soldier/stony to jestem na tak. 1000cc jak na rook to nie mało, a za długo rookslayer na takim respie nie posiedzi (cap ogranicza ilość potów/ihów) i kogo będzie stać na expienie na takim respie to będzie stać i tyle
Turoczeek
08-10-2013, 16:49
zacznij edytować posty i w ogóle będziesz cool koleś
jeśli wstęp na potwory będzie kosztował 1000cc, a będą dawały powiedzmy 3x więcej expa niż obecny elf soldier/stony to jestem na tak. 1000cc jak na rook to nie mało, a za długo rookslayer na takim respie nie posiedzi (cap ogranicza ilość potów/ihów) i kogo będzie stać na expienie na takim respie to będzie stać i tyle
Jak napisał Demon, wejście musiałby "trochę" kosztować(max z 10sc), ale za to lepszy exp + loot: nowe itemy potrzebne do jakiegoś nowego questu(była propozycja nowych addonów to może do takiego :eek:)
Zarexoholik?
08-10-2013, 16:58
I co myślisz, że płatne respy zmniejszą ilość hajsu? To ile by kosztowało jednorazowe wejście? 10kcc? - Jeśli tak to się zgadzam. Zrobili z rooka drugiego maina tylko bez pvp, jest masa terenów i mobów, na których nikt nie expi, a mapka się tylko marnuje, także nie uważam, żeby brakował jakichś respów.
#Lordzik#
08-10-2013, 17:01
Tak jak napisał Zarex i Demon. Jeżeli byłby drogi wstęp na te respy, to można by nad nimi pomyśleć w przeciwnym razie mija się to z celem.
Jestem na TAK, tylko przy założeniu wysokiej opłaty przy wejściu.
Zrobić potworki których nie było by lota a więcej expa lub na odwrót i czywiście żeby były płatne.
First Sasha Rookslayer
09-10-2013, 12:19
"Na dniach" zostanie dodana nowa wyspa na Rookgardzie, Tropicano. W niej będzie zapewne dużo nowych potworów, jak i questów. Będzie to największa Aktualizacja jaka kiedykolwiek miała miejsce, więc warto poczekać. Bądźmy dobrej myśli, że owa Aktualizacja będzie w tym miesiącu. Wystarczy poczekać jeszcze "oby" ten miesiąc i Rookgard w końcu będzie zadowolony :)
Przystojniaczek
09-10-2013, 18:14
Wejście na resp 10sc czy was z deczka jebło w czerep ? oczywiście jestem za wprowadzeniem owej propozycji tyle że z małymi poprawkami można faktycznie zrobić paręnaście misji każda misja by była na odpowiedni lvl i po wykonaniu wszystkich misji a ostatnia powiedzmy by była na 500lvlu można by było expić tam za sume 1-2sc maks.
Trochę to niepoważne dodawać płatne respy, żeby pozbyć się kasy z serwera na rooku na których zarobisz x razy więcej niż za wejście zapłacisz.
logika?
"Na dniach" zostanie dodana nowa wyspa na Rookgardzie,
Możesz mi powiedzieć kto podał Ci takie info?
Wątpię, aby aktualizacja na rookgaardzie miała miejsce jeszcze w tym miesiącu.
Z tego co pamiętam miała być najpóźniej w marcu tego roku xD
#up
A z tego co ja pamiętam, to miała być ok rok temu :>
Ale tak, Sasha ma racje. Aktualizacja będzie na pewno. Nie wiem tylko, czy jeszcze w tym miesiącu, ale obiecuję, że się postaram, jednakże różnie to bywa...
Dlatego też nie będę obiecywał, że na pewno będzie w tym miesiącu, choć to możliwe, ponieważ wziąłem się do roboty i w tej chwili pracuje nad nią.
#temat
Co do samego pomysłu, to chyba raczej nic takiego na Rooku nie powstanie jak na Mainie z potworami eventowymi... Z tego co pamiętam było dużo pracy przy tym, a jednak chciałbym najpierw skończyć tropicano.
P.S
Jeśli ktoś ma jakieś inne (konkretne) pomysły na temat potworów/questów (na co?) na rooku, to chętnie wysłucham ;]
Ale to już w nowym temacie. Jeśli ktoś ma jakieś konkrety, to niech założy temat i wtedy zobaczymy. Lub też podeśle mi na PW jakieś stare dobre propozycje dla rooka. Warto może coś odświeżyć :P
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.