Zaloguj się

View Full Version : Propozycja nowego respa,potworów na rooku. :)

Fir$t Norixuf
08-10-2013, 15:40
Witam, chciałbym zaproponować aby na wyspie początkujących [rooku] dodać resp z potworami podobnymi jak na mainie po wykonaniu 9 misji. tzn takie respy jak mają np. tiny :) Chodzi mi dokładnie o to aby na roku również były potwory na które jest dostęp po wykonaniu misji, fajnie gdyby te potwory były płatne i to nie mało, pozbylibyśmy się troszkę kasy, fajny resp zostałby dodany i aby z tych potworów nie wypadały itemy tylko np raz na jakiś czas item potrzebny do wykonania powiedźmy jakiegoś questa, bądź dodający jak na mainie { x % } do np skilla, lvla lub mlvl :eek:. Podsumowując, nowy Resp z nowymi potworami, płatny, dostępny po wykonaniu 9 misji, z którego lecą itemy potrzebne do wykonania jakiegoś dobrego questa :) Co o tym myślicie? Myślę że byłoby to fajne urozmaicenie. :) Wiadome iż im większy lvl tym potwory były by silniejsze oraz dostęp byłby droższy :)

Napisałem tą propozycje z myślą aby pozbyć się trochę kasy z rooka :)

Edit.
Świetna wiadomość Sasha :) Szykuję się coś fajnego ;)

Domcio Old
08-10-2013, 15:59
Jestem na nie. Na rooku masz bardzo dużo expowisk. Nie róbcie z rooka jeszcze wiekszego maina;)

Demon
08-10-2013, 16:22
Napisałem tą propozycje z myślą aby pozbyć się trochę kasy z rooka :)
zacznij edytować posty i w ogóle będziesz cool koleś

jeśli wstęp na potwory będzie kosztował 1000cc, a będą dawały powiedzmy 3x więcej expa niż obecny elf soldier/stony to jestem na tak. 1000cc jak na rook to nie mało, a za długo rookslayer na takim respie nie posiedzi (cap ogranicza ilość potów/ihów) i kogo będzie stać na expienie na takim respie to będzie stać i tyle

Turoczeek
08-10-2013, 16:49
zacznij edytować posty i w ogóle będziesz cool koleś

jeśli wstęp na potwory będzie kosztował 1000cc, a będą dawały powiedzmy 3x więcej expa niż obecny elf soldier/stony to jestem na tak. 1000cc jak na rook to nie mało, a za długo rookslayer na takim respie nie posiedzi (cap ogranicza ilość potów/ihów) i kogo będzie stać na expienie na takim respie to będzie stać i tyle

Jak napisał Demon, wejście musiałby "trochę" kosztować(max z 10sc), ale za to lepszy exp + loot: nowe itemy potrzebne do jakiegoś nowego questu(była propozycja nowych addonów to może do takiego :eek:)

Zarexoholik?
08-10-2013, 16:58
I co myślisz, że płatne respy zmniejszą ilość hajsu? To ile by kosztowało jednorazowe wejście? 10kcc? - Jeśli tak to się zgadzam. Zrobili z rooka drugiego maina tylko bez pvp, jest masa terenów i mobów, na których nikt nie expi, a mapka się tylko marnuje, także nie uważam, żeby brakował jakichś respów.

#Lordzik#
08-10-2013, 17:01
Tak jak napisał Zarex i Demon. Jeżeli byłby drogi wstęp na te respy, to można by nad nimi pomyśleć w przeciwnym razie mija się to z celem.

Jestem na TAK, tylko przy założeniu wysokiej opłaty przy wejściu.

Rekrut
08-10-2013, 18:10
Zrobić potworki których nie było by lota a więcej expa lub na odwrót i czywiście żeby były płatne.

First Sasha Rookslayer
09-10-2013, 12:19
"Na dniach" zostanie dodana nowa wyspa na Rookgardzie, Tropicano. W niej będzie zapewne dużo nowych potworów, jak i questów. Będzie to największa Aktualizacja jaka kiedykolwiek miała miejsce, więc warto poczekać. Bądźmy dobrej myśli, że owa Aktualizacja będzie w tym miesiącu. Wystarczy poczekać jeszcze "oby" ten miesiąc i Rookgard w końcu będzie zadowolony :)

Przystojniaczek
09-10-2013, 18:14
Wejście na resp 10sc czy was z deczka jebło w czerep ? oczywiście jestem za wprowadzeniem owej propozycji tyle że z małymi poprawkami można faktycznie zrobić paręnaście misji każda misja by była na odpowiedni lvl i po wykonaniu wszystkich misji a ostatnia powiedzmy by była na 500lvlu można by było expić tam za sume 1-2sc maks.

Logest♥
09-10-2013, 18:23
Trochę to niepoważne dodawać płatne respy, żeby pozbyć się kasy z serwera na rooku na których zarobisz x razy więcej niż za wejście zapłacisz.
logika?

Andax
09-10-2013, 19:51
"Na dniach" zostanie dodana nowa wyspa na Rookgardzie,

Możesz mi powiedzieć kto podał Ci takie info?

Wątpię, aby aktualizacja na rookgaardzie miała miejsce jeszcze w tym miesiącu.
Z tego co pamiętam miała być najpóźniej w marcu tego roku xD

Tygrys
10-10-2013, 14:06
#up
A z tego co ja pamiętam, to miała być ok rok temu :>

Ale tak, Sasha ma racje. Aktualizacja będzie na pewno. Nie wiem tylko, czy jeszcze w tym miesiącu, ale obiecuję, że się postaram, jednakże różnie to bywa...
Dlatego też nie będę obiecywał, że na pewno będzie w tym miesiącu, choć to możliwe, ponieważ wziąłem się do roboty i w tej chwili pracuje nad nią.

#temat
Co do samego pomysłu, to chyba raczej nic takiego na Rooku nie powstanie jak na Mainie z potworami eventowymi... Z tego co pamiętam było dużo pracy przy tym, a jednak chciałbym najpierw skończyć tropicano.

P.S
Jeśli ktoś ma jakieś inne (konkretne) pomysły na temat potworów/questów (na co?) na rooku, to chętnie wysłucham ;]
Ale to już w nowym temacie. Jeśli ktoś ma jakieś konkrety, to niech założy temat i wtedy zobaczymy. Lub też podeśle mi na PW jakieś stare dobre propozycje dla rooka. Warto może coś odświeżyć :P