View Full Version : VIP Lista
Siemanko.
Zapewne niektórzy z was tego doświadczyli, niby to nic wielkiego no ale...
Zauważyłem że gdy mamy pacc i zapchamy full vip liste (albo więcej niż można na facc) to gdy skończy nam się premka - nie możemy już więcej nikogo dodać. Ale gdy znowu doładujemy pacc to większość nicków nam przepada.
Proponuje usunąć to ograniczenie dla max pojemności pacc i facc i wprowadzić na stałe takie jaie mają użytkownicy pacc.
Co o tym sądzicie?
Dodaje sonde.
Z poważaniem, Zark. (z tym poważaniem to zartowałem XD)
Też mnie to bardzo wkurza gdy się usuwa vip lista. Ja to bym ją jeszcze zwiększył :) Zajebista propozycja :)
Jestem na TAK
Zarexoholik?
09-10-2013, 06:51
Uważasz, że gra aż tyle osób, żebyś nie mógł ich dodać do VIP listy? Ja nie widzę sensu w dodawaniu wszystkich graczy, którzy sa online do VIP listy! VIP to VIP, a nie WSZYSCY. Na APO gra kilkadziesiąt osób maksymalnie, więc jak usuniesz noobchary z VIP listy będzie dobrze.
Mi więcej nie potrzeba, ale jeśli nie jest to jakimś problemem to jestem na TAK.
Mysle ze to nie jest konieczna opcja, ale jesli to pomoze graczom to oczywiscie ze jestem na Tak. :)
Fir$t Norixuf
09-10-2013, 11:07
Podoba mi się propozycja, wiele nicków mi przepadło znajomych których już nie przypomne sobie :/
Również mnie to denerwuję. Powinno być 50 miejsc dla FACC i PACC. Jestem na tak.
#Lordzik#
09-10-2013, 12:30
Jest to uciążliwe i powinno zostać zmienione.
Chyba, że to jest "niby" coś co daje posiadanie pacc'a, ale bez przesady.
Akurat VIP listę powinni wszyscy mieć taką samą.
Jestem na TAK.
Rozsądna propozycja, lista vip powinna być zarówno taka sama jak dla graczy pacc oraz facc.
Jestem na TAK.
Jest mi to obojętne ale zaznaczyłem tak wolałbym aby ADMINISTRACJA np. zajęła się balansem :)
Sir Krystian
09-10-2013, 15:45
ZARKUŚ NA PREZYDENTA! :D
Nie no poważnie dobrze by było to zmienić :D
Nie znam się na tym ale to chyba nie będzie problem :)
TAK
Ktoś w końcu dał z tym propozycje na forum
Jak najbardziej na tak ;P
Jak najbardziej TAK !
;-)
Ponieważ jest to bardzo przydatne .
Myślę że można by wprowadzić takie udogodnienie. Sam posiadam zapełnioną listę 'VIP' i często muszę usuwać kogoś by dodać nowego osobnika. Jestem na tak.
Przystojniaczek
09-10-2013, 18:11
Oczywiście jestem za wprowadzeniem owej propozycji ponieważ nie raz mam problem z tym kogo zostawić a kogo usunąć z vip...
Elo.Norix
15-10-2013, 00:41
Fajny pomysł, dziwie się że nie dodali tego wcześniej tyle osób z vip straciłem:/ Z propozycją jestem na tak.
ja jestem za tym aby po aktywowaniu pacc wracała 'pacc lista vip', musi być jakaś różnica między pacc, a facc
Kimus The Master
15-10-2013, 17:27
ja jestem za tym aby po aktywowaniu pacc wracała 'pacc lista vip', musi być jakaś różnica między pacc, a facc
Ja również jestem tego samego zdania co kolega...
Kiedyś też chciałem napisać podobną propozycje ale jeśli ty już napisałeś nie pozostaje mi nic innego jak oddanie głosu na TAK
Jestem za tym samym co kolega musi być różnica pacc/facc lecz teraźniejszy system mnie wku*wia :)
Baasteek
30-10-2013, 17:17
Tak, + chcialbym dodac od siebie ze oznaczenia np. jak dam sobie przy kims gwiazdke + dodam opis na ten nick zeby pamietac kto to jest to pozniej sie to kasuje lub ta gwiazdka i opis jest przy innym nicku, tez powinno to zostac naprawione.
Nie, można to jakoś inaczej rozegrać. Posiadasz pacc - masz więcej, posiadasz facc musisz liczyć się z tym że jesteś traktowany jak margines społecznościowy xd Niech zostanie tak jak jest, tylko ze przy ponownym doładowaniu pacc'a niech te nicki nie przepadają i tyle.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.