View Full Version : Powrót Demona na pozycje moderatora
Przystojniaczek
11-10-2013, 07:22
Witam zakładam ten temat bo jestem Ciekaw skąd Demon ma znowu moderatora było głosowanie w którym gracze wyraźnie określili się że nie chcą go na tej pozycji więc dlaczego ma ją z powrotem ? Czekam na odpowiedź od głownej Administracji tego serwera pozdrawiam.
Programista Paul Dirac
11-10-2013, 08:11
Nie skąd tylko od kogo?
najwyraźniej Ktoś wybaczył mu i dał mu kolejną szansę - jak w rodzinie, kara i wybaczenie :).
E tam ważne jest to, że apo idzie w zapomnienie.
Ero Senin
11-10-2013, 08:24
Witam zakładam ten temat bo jestem Ciekaw skąd Demon ma znowu moderatora było głosowanie w którym gracze wyraźnie określili się że nie chcą go na tej pozycji więc dlaczego ma ją z powrotem ? Czekam na odpowiedź od głownej Administracji tego serwera pozdrawiam.
Zdaje się, że braliśmy udział w dwóch różnych głosowaniach.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=117833
3/4 osób głosujących było za przywróceniem go na pozycje
Ale miało być 80% na tak chyba?
Trudno. Tak postanowił Santano a my nie mamy nic do tego. Niech sobie ma tego moderatra
Wasik che che
11-10-2013, 09:11
demon był dobrym moderatorem, ciesze się że ma go znowu
Pewniacha
11-10-2013, 09:40
Tym głosowaniem można było sobie podetrzeć odbyt, większośc osób głosowała z kilku kont na forum (jedni na tak drudzy na nie).
Turoczeek
11-10-2013, 12:50
I bardzo dobrze, że Demon odzyskał moderatora : )
W głosowaniu było jak w polityce, same przekręty.
Santano pewnie stwierdził iż postąpił zbyt pochopnie usuwając go ze stanowiska i postanowił dać mu drugą szanse. Filipo dobrze wywiązywał się ze swoich obowiązków więc nie widzę przeszkód aby ponownie zasiadł na stołku.
Płaczecie o to, że ma moda na forum, gdzie dziennie jest max 50 osób? Proszę was... Dajcie sobie spokój, te tematy nic nie zmienia, skoro ja miałem moda w czasach kiedy forum i serwery były oblegane przez ludzi i żaden wasz protest nic nie zmienił to teraz tym bardziej nic nie zdziałacie. Dajcie chłopaczkowi spokojnie się bawić na forum zawistnicy.
Fir$t Norixuf
12-10-2013, 10:37
Moderatorem jest dobrym, po co się czepiacie że ma moderatora znowu, to sprawa jego i Admina tak naprawdę, bo to Admin wybiera kogo chce mieć za moderatora, skoro przywrócił go to chyba nie bez powodu ;)
Przystojniaczek
13-10-2013, 05:20
I bardzo dobrze, że Demon odzyskał moderatora : )
W głosowaniu było jak w polityce, same przekręty.
Żeby demon został moderatorem powinien dostac 75% głosów ? a tyle nie było jestem za tym żeby mu tą funkcję zabrali..! to nie zazdrość ale okradł serwer na dobre pieniądze. Bym się smiał jeszcze jakby Łik (Week , Vimpexx ) był nadal w ekipie APO śmiech na sali.
[Rinson] Weź pod uwagę fakt, że Demon stracił przedmioty + domek na Rooku więc poniósł karę ;)
To prawda, nie było w sondzie 80%. Niemniej jednak jeżeli pomimo tego zwrócono mu pozycje, to na jakichś warunkach. Kieruje wami zwykła zawiść i zazdrość, bo gdyby to było dobro serwera na pewno nikt by nie protestował. Jak każdy wie Demon jest bardzo dobrym moderatorem który poświęca każdą wolną chwilę na przeglądanie waszych durnych postów, więc jedyne co możecie zrobić w tej sytuacji, to strzec się i przestrzegać regulaminu (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=82656).
Pozdrawiam, wasz Ok, ej!
Zarexoholik?
13-10-2013, 12:16
Skoro był jednym z najaktywniejszych (jeśli nie aktywniejszym) moderatorów to dlaczego nie miałby znowu mieć moderatora? Dobre posunięcie.
*Demon kupił mi pacca na rl, żebym się tutaj ładnie o nim wypowiedział.
#Lordzik#
13-10-2013, 12:59
Płacz, ponieważ dobrze wywiązywał się ze swojej roli?...
Bardzo dobrze, że przywrócono mu tę pozycję. Z pewnością przypilnuje porządku ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.