View Full Version : UW tylko dla Profesji magicznych.
Fir$t Norixuf
12-10-2013, 11:59
Witam, moja propozycja jest następująca: Aby Tylko profesje magiczne mogły używać UW, dlaczego? Cofnijcie się chwile wstecz gdy Pallek miał golden bolta a Knight magic axe, nikt nie płakał nie było wcale źle, teraz gdy dodali UW i knight bije z uw więcej niż profesje magiczne :confused: + doda swoje e maxy to gdzie tutaj sens bić się z takim ek? Wiadomo jaki balans jest ale nie o to chodzi, po prostu zablokujcie aby UW tylko mogły używać profesję magiczne i będzie bardziej wyrównanie.. :cool:
Czy myślicie że byłoby lepiej wtedy? Powrócił by lekki klimat dawny :)
Pomysł Demona jest świetny, najlepiej by wtedy było :/
Witam, moja propozycja jest następująca: Aby Tylko profesje magiczne mogły używać UW, dlaczego? Cofnijcie się chwile wstecz gdy Pallek miał golden bolta a Knight magic axe, nikt nie płakał nie było wcale źle, teraz gdy dodali UW i knight bije z uw tyle co profesje magiczne :confused: + doda swoje e maxy to gdzie tutaj sens bić się z takim ek? Wiadomo jaki balans jest ale nie o to chodzi, po prostu zablokujcie aby UW tylko mogły używać profesję magiczne i będzie bardziej wyrównanie.. :cool:
Czy myślicie że byłoby lepiej wtedy? Powrócił by lekki klimat dawny :)
ek z uw bije 2x więcej od profesji magicznych co jest w pizdu śmieszne, zrobić uw na 1sqm, osłabić maxy o 15% i wuala mamy balans na apo
Bo teraz ek ma takie samo combo jak magiczne, leczy się więcej niż ms/ed ciapią go z ue i ma 2.5x więcej hp
a i żeby nie było płaczu, że 15% to za dużo - to sobie policzcie ile to jest 15% z:
1kek 3.5k
2.5kek 10k
3kek 12k
wcale nie tak dużo, te 7% które czytam w tematach to o kant dupy można sobie wytrzeć hehs
ps.
sonda jest beznadziejna no ale jak kto woli
Wystarczająco już osłabili UW ek, mogliby jeszcze osłabić UE UW i byłoby po problemie.
Zaznaczam nie.
Z jakiej planety Ty się urwałeś ?
Na xxx tematów o eku i uw nikt nigdy nie napisał o ue uw, gdyż ono nie przeszkadza.
I bez niego magiczne lecą na spam.
gwnstopro
12-10-2013, 13:00
Jest to broń magiczna więc powinna być tylko dla postaci magicznych lub po prostu wyrównać balans. Jestem na tak a sondę to tak spierdoliłeś..
Szallony
12-10-2013, 13:02
Pomyslcie tez ile kazda profesja sie meczla aby te uw wykonac lub te osoby ktore to teraz kupuja bo cena za owy przedmiot nie jest wcale mala, wiem tez ze osoba magiczna miala wiecej trudnosci aby wykonac ten o to quest ale stwierdzam ze UW dla postaci tylko magicznych to przesada ;)
Zarexoholik?
12-10-2013, 13:05
Jeśli już to wyrzucić ten przedmit całkowicie z gry... W zamian każdemu kto posiada UW dać inny przedmiot, ze zmniejszymi parametrami i po problemie...
Wasik che che
12-10-2013, 13:10
bo co kur$a, gram ek/rp to nie mam prawa zrobic sobie uw i bic z niego?
kolejna z propozycji typi płacz...
po to dodali, żeby było :) myślę, że nie jest źle.
#Lordzik#
12-10-2013, 13:24
Wystarczyłoby, aby administracja poprosiła kilku graczy o pomoc w testowaniu i z pewnością do konsensusu by się doszło, no ale jak się nie chce nic zrobić to...
Tak jak wspomniał Zarex, jeżeli coś zrobić to uw wywalić i dać coś w zamian, albo nawet dać po te 800 kcc (cena uw). Ja bym się nie obraził.
UW polepszyło knighta, bo to u niego są największe rozbieżności z hitów z uw i magic axe.
Ed/Ms i Rp biją podobnie z silver wanda i z golden bolta tak jak z uw.
Logan711
12-10-2013, 13:33
no chyba cie powaliło :) jak cos ci nie pasuje to graj sobie ekiem a nie piszesz zeby uw nie bylo dla eka -.- nie
Turoczeek
12-10-2013, 14:12
Wystarczająco już osłabili UW ek, mogliby jeszcze osłabić UE UW i byłoby po problemie.
Zaznaczam nie.
Jak zawsze placze od stron magicznych ;/
Tylko Wy mozecie uzywac Uw Wy powinniscie bic wiecej leczyc sie wiecej a ek do piachu XD
Juz mnie zaczynaja bawic te wasze marne placze.
Ofc. NIE
Fir$t Norixuf
12-10-2013, 15:19
Jak zawsze placze od stron magicznych ;/
Tylko Wy mozecie uzywac Uw Wy powinniscie bic wiecej leczyc sie wiecej a ek do piachu XD
Juz mnie zaczynaja bawic te wasze marne placze.
Ofc. NIE
To lepiej grać ek bo najłatwiej co nie? Zagraj ed/ms to zobaczysz jak fajnie się bije pvp z ek...
Najlepiej by było jakby UW dla wszystkich profesji szło u jakiegoś NPC czy gdziekolwiek? wymienić na jakąś nową broń, zależną od profesji.
Paladyn wymieniałby UW na jakąś broń jednoręczną dla paladyna (grafika Throwing Knife jest dostępna). Broń nazywałaby się wtedy Ultimate Knife (trochę beznadziejna, lepiej by brzmiało Ultimate Spear/Bow/Crossbow, ale dzidy są używane, to samo łuk/kusza).
Knight miałby możliwość zamiany na jedną z trzech broni (zależne od tego jaki chciałby aby mu skill się polepszał) Byłoby to Ultimate Sword (wygląd Ice Rapiera), Ultimate Axe (wygląd Twin Axe), Ultimate Club/Mace? (wygląd Morning Star).
Sorc wymieniałby broń na Ultimate Wand (wygląd Wand of Inferno).
Druid wymieniałby broń na Ultimate Rod (wygląd Tempest Rod).
Wtedy każda profesja miałaby broń pod swoją profesję i jeżeli wystąpiłaby taka potrzeba to broń można by było lekko modyfikować na korzyść/niekorzyść danej profesji (regulowanie balansu).
W sondzie zaznaczyłem 'Absolutnie Nie' bo wolałbym to co ja napisałem niż to, że Sorc/Druid mieliby mieć broń z 100 atk. 100 def. 40% crit a knight i palek zostaliby z broniami z QOD? "Nie sondze"
Jeśli już to wyrzucić ten przedmit całkowicie z gry... W zamian każdemu kto posiada UW dać inny przedmiot, ze zmniejszymi parametrami i po problemie...
albo wrócić do systemu m axe/g bolt/s wand, a 'UW' jako wolne miejsce w spr użyć do całkiem nowego questu
Domcio Old
12-10-2013, 16:33
Najlepiej by było gdyby zrobili jakąś broń tylko dla knighta, troszkę słabsza od UW, zasięg 2 sqm. UW by mogli zostawić takie jakie jest tylko, że knight by nie mógł tej broni używać.
Logan711
12-10-2013, 18:22
Najlepiej by było gdyby zrobili jakąś broń tylko dla knighta, troszkę słabsza od UW, zasięg 2 sqm. UW by mogli zostawić takie jakie jest tylko, że knight by nie mógł tej broni używać.
Chcialbym ci powiedziec ze uw u eka jest na 2 sqm :) nie
no chyba cie powaliło :) jak cos ci nie pasuje to graj sobie ekiem a nie piszesz zeby uw nie bylo dla eka -.- nie
Aha czyli wszyscy maja grać ekiami? róbta co chceta ???????????
Balans powinien być w miarę równy,bo teraz to jest porażka
#t
Ogólnie jestem na tak, ale wolałbym aby usunęli ten szajs ;O
Elo.Norix
14-10-2013, 12:16
A mi ta propozycja się bardzo podoba, ek jest strasznie silne, idąc pvp z ek jest naprawdę trudno, według mnie balans jest niepoprawny+ ek ma największe hity z uw. Ja powróciłbym do czasów m axe/bolt/silver wand. Elo.
A nie lepiej zmniejszyc moc uw u knightow? Po co im zabierac uw, skoro tak bardzo meczyli sie z questem.
Krystian'ek
14-10-2013, 13:20
A mi ta propozycja się bardzo podoba, ek jest strasznie silne, idąc pvp z ek jest naprawdę trudno, według mnie balans jest niepoprawny+ ek ma największe hity z uw. Ja powróciłbym do czasów m axe/bolt/silver wand. Elo.
Z tym, ze pvp z ek'iem sie nie zgodze... Jak gralem edem to 250 edem 300 eka kladlem solo bez eq, wiec nie placzcie, ze ek jest taki dobry ... co do uw to zgodze sie, ze wolal bym powrocic do dawnych czasow (m axe, g bolt, s wand).
^Demon
chciałbym dodać, że chodzi o hlvle, low ed/ms niszczy low ek, to wiadome od zawsze :p
No i jeszcze co? Chyba jesteś nie poważny ;] Jak już to całkiem zabrać ale to też była by lipa.
Jestem na nie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.