View Full Version : Restart o 11 to jaki? skandal!!
Witam!
Droga administracjo, czy długie restarty nie mogą odbywać się w nocy? Kiedy na serwerze praktycznie nikogo nie ma? A nie w blady dzień kiedy ludzie chcą pograć. Prosze zmieńcie to, bo to jest przegięcie... miałem aktywnego speeda i wszystko poszło;/
@EDIT
Ale dlaczego takie restarty nie mogą być w nocy? Ręke dam ze nie tylko ja sie wkurzyłem, a na forum każdy pokazuje że potrafi sobie poradzić bez tibii. wszyscy w tym siedzimy po uszy, skoro gramy już od rana..
Skończ płakać, ok? 10 minut bez Tibii i już panika w oczach! XDD Każdy restart powinien trwać 15 minut, tak jak jest napisane w komunikacie ;] A co do speeda, to jest tylko dodatek. Nikt nie każe Ci go używać. Zresztą, po restarcie dalej jest aktywny.
"Restarter się zawiesił i nie mógł 'podnieść' serwera". Poza tym, w komunikacie masz wyraźnie napisane ile może potrwać taki reset. Nie wiem w czym ból. Co to za różnica kiedy odbędzie się 'długi' restart? Jest to potrzebne serwerowi i nie ważnie czy jest dzień, czy noc.
Ale dlaczego takie restarty nie mogą być w nocy? Ręke dam ze nie tylko ja sie wkurzyłem, a na forum każdy pokazuje że potrafi sobie poradzić bez tibii. wszyscy w tym siedzimy po uszy, skoro gramy już od rana..
No tak, wbije na chwile rano, bo pracuje w południe, nie tak jak Ty, laba cały dzień napierdalając w klawiaturę expiąc w Tibi. Idź do pracy to nie będziesz siedział w tym gównie po uszy.
Sorc Aka Siochacz
16-10-2013, 11:32
Może wprowadzali poprawki z questu co dodali nie dawno.
Skończ płakać bo widzę, że jak zamkną serwer to pewnie się powiesisz lub żyły sobie podetniesz.
Restart to restart może trwać 30 sekund, a nawet 15-30 min ;]
Skoro nie możesz wytrzymać bez tibii nawet paru minut to proponuję żebyś w czasie restartu przeglądał sobie swoje ss'y z gry. Dziękuję, dobranoc.
Mopsu_Lechista
16-10-2013, 11:46
No bez przesady żeby resety przeszkadzały XD czego to ludzie już nie wymyślą.....
pierwszy reset z rana zawsze trwa dłużej
#Lordzik#
16-10-2013, 11:47
Data urodzenia
April 11, 1999 (14)To wszystko wyjaśnia.
Po co te bulwersy. Poczekaj spokojnie naśnie minut. Możesz w tym czasie iść umyć zęby, bo jak z ciebie taki maniak, to pewnie o tym zapomniałeś.
Też się wkurzyłem jak minos miał red hp i nagle restart. Restarty trwają max 5 minut? Da się przeżyć i wytrzymać tą chwilkę.
Domcio Old
16-10-2013, 13:40
Mortiis nie ustala restartów tylko restarter.... Jeśli Ci przeszkadzają resy rano to poprostu nie graj albo w czasie resa zrób coś pożytecznego np. wyjdź z psem lub pójdź wreszcie do szkoły ;D
Dawniej każdy restart trwał po 10-20 minut i nikt nie ubolewał aż tak z tego powodu. Wyobraź sobie sytuację, że coś poszło nie tak i Twoja postać (może nie tylko Twoja ale część postaci) zostały usunięte. Wolałbyś, żeby ten dłuższy restart był (na przekopiowanie danych) czy stracić postać?
Wole żeby taki długi restart był w nocy a nie w dzień.
A co do tych spin, co was obchodzi co robie. Płace za pacc i chce grać
@edit
Dobrze skoro tak musi być to trudno, ale to było dla mnie straszne doświadczenie. Może faktycznie przesadzam, ale lubie pograć sobie na apo
Wole żeby taki długi restart był w nocy a nie w dzień.
A co do tych spin, co was obchodzi co robie. Płace za pacc i chce grać
nie umiesz czytać?
Wolałbyś, żeby ten dłuższy restart był (na przekopiowanie danych) czy stracić postać?
nikt się nie pyta co Ty byś wolał, musisz się dostosować i tyle
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.