PDA

View Full Version : Zmiany w NPC Popi / hunter

Frugo
17-10-2013, 10:59
Witam! Mam propozycje żeby punkty zbierane u npc popi/hunter stały się użyteczne, mianowicie żebyśmy mogli zamieniać je na poziomy.

Myślałem o takim stosunku:
Main:
100 punktów - 1 lvl

Rook
200 punktów - 1 lvl

Wiadomo, że stu/dwustu punktów nie zbiera się 1 dzień tylko jakiś czas i trzeba wykonać parę tych tasków.

Aby uruchomić taką usługę można by zrobić mały quest typu:
- wykonaj dla mnie 5 dowolnych tasków (zależne od lvla)
- zdobądź x poziomów
- dostarcz coś
- itp..

Co wy na to?

Zii Baba
17-10-2013, 11:35
Jestem na nie. Doswiadczenie, ktore otrzymujemy za oddanie taska i tak jest wystarczajace(nie wspominam juz o hajsie). Punkty u Popiego sa potrzebne tylko do wykonania misji do uw, nie widze sensu tego zmieniac by po raz kolejny cos ulatwiculepszyc. W chwili obecnej jest dobrze, wystarczy tego mieszania z taskami.

Co do huntera urliha czy jak mu tam, ostatnio byla poruszana ta kwestia i zwiekszono zdobywane doswiadczenie i/lub otrzymywane wynagrodzenie pieniezne(nie jestem wtajemniczony). WYSTARCZY UDOGODNIEN Z TASKAMI

Demon
17-10-2013, 11:44
no way gościu, może raz w miesiącu dodadzą dodatykowy maraton, bo przecież na APO tak trudno się expi :(

KaZeK
17-10-2013, 12:20
Misje u Popiego są potrzebne tylko i wyłącznie do misji, po zdobyciu 100 punktów jest on tylko i wyłącznie dodatkiem, z którego możesz, ale nie musisz korzystać. A co do Huntera to był osobny temat i tam wyraziłem swoją opinie (zwiększyć trochę expa i kasę za taska - ale to inny temat). Także Twoja propozycja schodzi na nieużywany tor. Jestem na nie.

Zarexoholik?
17-10-2013, 15:18
Chyba sobie sprawy nie zdajesz ile poziomów bym dostał. :D Oczywiście jest to kolejny pomysł z serii: "nie chce mi się expić, ułatwijmy jeszcze bardziej grę". Jak zawsze jestem przeciwny ułatwianiu.

#Lordzik#
17-10-2013, 15:27
Nie ułatwiajmy zbytnio już tego serwera...
Przy tej twojej propozycji dostałbym 20 lvl'i czy tam nawet więcej na 3.1k lvl'u. Bez przesady XD.
Jestem na NIE.

Azielu$
17-10-2013, 15:28
Ale punkty u popiego/huntera są użyteczne. Zdobywasz je po to żeby wykonać quest. Za każdego taska oprócz punktów dostajesz expa oraz kasę i moim zdaniem jest to wystarczający bonus.

Wasik che che
17-10-2013, 16:48
nie chcemy orsza, po co Ci to? misje masz, zrobisz + kasa i exp z tasków, na apo lvl leci tak wolnoooo szkoda mi grac jak mam bić po 2min lvl...
ps. kiedy dodadzą tp na expa w temple?

Grzelo
17-10-2013, 16:55
Tak jak napisal wyzej aziel, nie potrzeba juz wiecej tego urozmaicac wystarczajace jest to ze daje nam expa + kase za taska, i to jest wystarczajace.
Na nie.

Rekrut
17-10-2013, 20:01
I tak za taska dostajemy ileś tam % lvl'a więc za dużo byo już to było.

Jestem na nie

Morlach
17-10-2013, 20:55
Rook
200 punktów - 1 lvl

Jestem na nie na rooku chyba powinno byc jak juz 100 punktów a nie na main :)