View Full Version : Loot bananów.
Witam.
Sprawa przedstawia się następująco. Do wykonania misji potrzebuję 95 bananów. Na stronie sprawdziłem że wypadają `często` w ilości `max 9` z sibangów. Udałem się na respa tych małpiszonów aczkolwiek drop był słaby średnio wychodzi 1-2 banany na godzinę. Rozumiem że misję są zaprojektowane tak aby nie zrobić tego w ciągu minuty. Ale przy takiej częstotliwości musiałbym spędzić tam 1.5 dnia żeby wydropić te banany.
Co o tym sądzicie?
@Sasha
W takim razie zapraszam Cię na respa sibangów. Sprawdź sam i oceń :) Gwarantuję Ci że nie lootniesz w ciągu dnia ani razu tych 9 naraz.
Sasha Rookslayer
18-10-2013, 20:42
Po prostu nie miałeś szczęścia. Z jednego i drugiego poleci Ci po 9 banaów, a z 10 nie poleci Ci żaden. Już taki urok jest naszego loota na APO. Jest dobrze, jeżeli inni lootneli banany z małp, to Ty również to zrobisz.
Nines Ore
18-10-2013, 20:48
Po prostu nie miałeś szczęścia. Z jednego i drugiego poleci Ci po 9 banaów, a z 10 nie poleci Ci żaden. Już taki urok jest naszego loota na APO. Jest dobrze, jeżeli inni lootneli banany z małp, to Ty również to zrobisz.
Wez kyrwa przestan pisac glupoty. Gowno wiesz i gowno piszesz. Loot zostal zmniejszyony kilkaset razy. Kiedys 95 bananow to bylo 15 minut na Volcano, a teraz 10 bananow w 1 dzien nie zlocisz.
proponuje dodac banany do potwora ots kid zeby leciało po 5 max bananow i z czestotliwoscia jak broszka z apo?
Nines Ore
18-10-2013, 21:02
proponuje dodac banany do potwora ots kid zeby leciało po 5 max bananow i z czestotliwoscia jak broszka z apo?
Co wy odpierdalacie z tymi bannami? Banany losuje sie w przedziale 101-499 jak robi sie dostep do respow eventowych. Niektorzy musza dac mpa i itemki do 50cc. A wy chcecie utrudnic* gre nowym graczom.
^Demon
ułatwić*
Jak będą leciały z ots kidów to i tak będzie nijakie rozwiązanie dla niższych lvli, z tego względu że ja tą misję dostałem na 120 poziomie.
@up
Ja nie chcę dodać tego do loota kidów. Prosiłbym tylko o zwiększenia dropa z małpiszonów bo teraz to jak pisałem 1-2 banany na godzinę...
Moim zdaniem z tymi bananami jest dobrze, jakies utrudnienie musi byc, a nie na łatwizne. Sam zbierałem banany z 3-4h , wiec czemu inni nie mają tez tyle zbierać?
@up Idź na te małpy poświęć swoje 3-4h na lootnięcie tego gówna to odkupie je od Ciebie za 20kcc. Uświadomisz sobie po 1h jak bardzo jesteś w dupie mając w bp maximum 3-5 bananów.
Doktor Watson
18-10-2013, 22:12
Propozycja Tygrysa była taka aby dodać je również do innego potwora (np.hero).
Możliwe, że w najbliższym czasie zostanie nieco polepszona sytuacja z bananami.
@up Idź na te małpy poświęć swoje 3-4h na lootnięcie tego gówna to odkupie je od Ciebie za 20kcc. Uświadomisz sobie po 1h jak bardzo jesteś w dupie mając w bp maximum 3-5 bananów.
Szkoda mi czasu lootać dla kogoś innego. Ja musiałem lootać i nie płakałem :confused:
@down
Lotałem je jakies 2 miechy temu, więc ty skończ pierdolić. Poświęć trochę czasu, rozumiem jakby trzeba było robic misje co dany przedział lvl na tych respach, ale robisz misje i masz już te respy na stałe
Uświadomiłbym Cię że lootniesz maximum 10 bananów w 4h więc skończ pierdolić głupio psioczyć bo od czasu jak Ty je loociłeś widocznie sporo się zmieniło. Mam nadzieję że tak jak Up pisano Tygrys doda banany do loota innego potworka bo inaczej masakra..
@up
Ile wg Ciebie trwa pojęcie `troche czasu` ? Bo chyba nie zdajesz sobie gamoniu sprawy że obecnie wylootowanie 95 bananów to czas około 40 godzin. To jest ***** `troche czasu`?
Doktor Watson
18-10-2013, 22:39
Szkoda mi czasu lootać dla kogoś innego. Ja musiałem lootać i nie płakałem :confused:
@down
Lotałem je jakies 2 miechy temu, więc ty skończ pierdolić. Poświęć trochę czasu, rozumiem jakby trzeba było robic misje co dany przedział lvl na tych respach, ale robisz misje i masz już te respy na stałe
Ty też, bo Tygrys niedawno zmieniał loot.
Zamknijcie temat, zostanie to poprawione w najbliższym czasie.
Banany zostały dodane do lootu Elder Demona.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.