View Full Version : [Main] Undead Mastachy
Witam
Piszę odnośnie Undead Mastachów. Co Wy na to, aby undead mastachy tworzyły mniej summonów? Przeszkadzają one tylko w expieniu... Blokują cały czas i nie da się nic zrobić. Można by zrobić tak, żeby wytwarzały jednego mocniejszego potworka, np. dracule.
Co Wy na to?
#edit
Ile głosów musi być, aby pomysł został wprowadzony?
Jestem na tak ! Bardzo często chodzę na UMy gdy chce szybko zarobić jednak nie można normalnie expic bo summony zaraz Cie zblokują, a umy jak wiadomo, sa silne. Już parę razy przez to padłem ;//
Dracula to by była dobra opcja :)
Delorian17
29-10-2013, 17:18
Na umy nie chodzę jednak kiedyś bardzo mi to przeszkadzało.
Teraz jedynie przeszkadza mi w drodze na apo (labirynt), czasem biegnac na mapclicku gdy stworzą dużo summonów wyskakuje mi debug.
Oczywiście jestem na TAK
#Lordzik#
29-10-2013, 17:20
Nie głupie. Jako summon taka dracula mogłaby być. Byłoby bynajmniej luźniej i może ktoś zacząłby na nich expić.
Jestem na TAK.
Pikej v69
29-10-2013, 17:20
Jestem na tak, za dużo tego gunwa summonują i nie można manewrować z um na spawnie :[[
Jestem na nie, przecież tamte potwory są na hita. Nie wszystko musi być łatwe do zabicia.
W ogóle może umy przerobią po uptade.
Pamiętam jak dawniej tam expiłem i było fajnie tylko bardzo wolno szedł lvl. Mogli by powiększyć też ich resp i dodać po jednym na respa;)
Jestem na tak oczywiście;]
Jestem na nie, przecież tamte potwory są na hita. Nie wszystko musi być łatwe do zabicia.
Oczywiscie sa na hita ale bywa tak ze akurat zabraknie many i chcesz szybko uciec a przykladowo masz 3-4 umy na sobie, i gleba.
gwnstopro
29-10-2013, 17:37
Jestem na nie, i tak wszystkie summony bierzesz na strzała więc w czym problem?. Dużo wbiłem levelków na umach i nigdy mi to nie przeszkadzało.
Sorc Aka Siochacz
29-10-2013, 17:58
Dobra może tak bez summonów, ale zwiększony mu atak o 600-1000?
Tak czy tak z summonami 1 czy tam 4 będą blokować przejście same UM bez summonów najlepiej ale ze zwiększonym atk maksymalnie 1k ;)
Mi to różnicy nie robi zbytniej ale byłbym bardzo za poprawieniem w jakikolwiek sposób respu
#
Tak
Jestem na NIE. Od samego początku tak było i jakoś nikt nie narzekał i nie robił takich durnych tematów jak teraz .....
Te respy są w ogóle nie odwiedzane ,wiec nie wiem czemu zmiany nie są potrzebne.
Dinnedhel
29-10-2013, 18:10
Jestem na NIE. Od samego początku tak było i jakoś nikt nie narzekał i nie robił takich durnych tematów jak teraz .....
Zarexoholik?
29-10-2013, 18:51
Oczywiście, że jestem na tak. Zgłaszałem ten problem tego samego dnia kiedy Undeady zostały dodane na serwer, ale jak widać przez te kilka dobrych lat nic z tym nie zrobili. Lepiej w ogóle usunąć z nich summony i powiększyć respy.
Ero Senin
29-10-2013, 18:57
Dodano w ostatnim czasie wiele znacznie lepszych miejsc niż UMy i praktycznie nikt ich teraz nie odwiedza ;[
mam wrażenie, że próbujesz innym robić na złość poprzez głosowanie na nie
@top
Jeżeli ułatwi komuś to grę to jestem na TAK ;]
'Boonek'
29-10-2013, 19:39
Ja jestem na nie... wlasnie z tego powodu wprowadzili myk ze dedy summonow znikaja - tyle wystarczy
Ja jestem na nie... wlasnie z tego powodu wprowadzili myk ze dedy summonow znikaja - tyle wystarczy
Nie chodzi o deady summonów, tylko o to, że jest ich stanowczo za dużo. Wkurwiają jak się gra...
Turoczeek
29-10-2013, 20:28
Rzeczywiście jest to bardzo denerwujące i tylko przeszkadza...
Zdecydowane tak!
Sasha Rookslayer
29-10-2013, 22:54
Ile głosów musi być, aby pomysł został wprowadzony?
80% chyba :D Albo jeżeli Administracja stwierdzi, iż to potrzebne, to zmienią to.
#up
Pisząc posta, uzasadnij go. To sie nazywa nabijanie postów ;)
Sam nabijasz ;)
#topic
Jestem również na tak, był już kiedyś taki temat i większość była na tak, więc nie wiem dlaczego jeszcze to nie przeszło. Jeżeli dodacie do sumona Dracule, to ona wtedy nie sumonuje Vampirów? Chyba sumonuje? Dobrze nie wiem, więc dla mnie zbędny mob do poprawienia, iż wyjdzie na to samo. Jestem za tym, aby usunąć w ogóle z nich moby, aby nie sumonowały. Minuta roboty, a ucieszy dużo osób :)
@Squid
A to nie wiedziałem :P
Dzięki za info.
80% chyba :D Albo jeżeli Administracja stwierdzi, iż to potrzebne, to zmienią to.
Sam nabijasz ;)
#topic
Jestem również na tak, był już kiedyś taki temat i większość była na tak, więc nie wiem dlaczego jeszcze to nie przeszło. Jeżeli dodacie do sumona Dracule, to ona wtedy nie sumonuje Vampirów? Chyba sumonuje? Dobrze nie wiem, więc dla mnie zbędny mob do poprawienia, iż wyjdzie na to samo. Jestem za tym, aby usunąć w ogóle z nich moby, aby nie sumonowały.
Summony nie summonują summonów... Inaczej byłby niezły bałagan przy takim Master Atomie czy Perfect Apocalypto :D (Master Atom -> Apocalypto -> 3x Perfector -> OTS Queen -> 2x OTS King -> 3 Warlocki? -> 2 Stone Golemy)
Ogólnie jestem również na tak. Im mniej summonów tym mniej problemów ;)
Zii Baba
29-10-2013, 23:11
Jestem na nie, nigdy mi to za bardzo nie przeszkadzalo. Jak juz ktos napisal ''summony sa na hita''. Nie pomysleliscie o tym, ze moze chodzi wlasnie o to zeby summony nas bloczyly? ''PADLEM BO ZABRAKLO MI MANY'' ktos napisal - to tylko i wylacznie twoja wina.
cry off
Jestem na tak, ponieważ nikt nie korzysta teraz z umow mozliwe ze przez te sumony dlatego lepiej zrobic 1 ale jakiegos lepszego dobry pomysl np z tym dracula.
Po co to zmieniać?Te potworki każdy ma na hita więc nie wiem w czym problem. A nikt tam nie chodzi nie ze względu na summony tylko po prostu nie opłaca się tam expić. Jest wiele lepszych miejscówek niż UMy. Korzystniejszych w loocie i expie.
Także jestem na nie!
Jestem na tak, ponieważ nikt nie korzysta teraz z umow mozliwe ze przez te sumony dlatego lepiej zrobic 1 ale jakiegos lepszego dobry pomysl np z tym dracula.
tak, na 100% nikt nie expi na umach, bo robią dużo summonów. wy widzicie co piszecie?XD
jestem na nie, zbędna zmiana, która w niczym nie pomoże, a swoją drogą można napisać, że CZEMU NIKT NIE EXPI NA DEMON LORDACH CZY BEHEMOTACH?
odpowiedź jest prosta - były updaty i te potwory idą w zapomnienie, norma chyba, co?
Dobra propozycja , jestem na TAK ich jest za dużo a UMy są silne to raz pach i cie nie ma :P
scimex pallll
30-10-2013, 17:08
Nie masz many, użyj jajek...
@t
Nie
Baasteek
30-10-2013, 17:08
Jestem na tak!
Ile razy na nich bylem tyle zawsze te sumony doprowadzaly mnie do szalu:mad:
mi to nigdy nie przeszkadzało niech zostanie tak jak jest jedyne co można z nimi zrobić to poprawić respy na ank :)
Pomysł mi się zbytnio nie podoba, bo przecież on przywołuje potwory, ale jak bijesz z obszarowego czaru to zabijasz je na hita i tak na prawdę w niczym Ci nie pomagają, a co do tego ile głosów musi być na tak żeby wprowadzili zmiany, to pewnie z 85% oraz propozycja musi przypodobać się Administracji.
Jestem na tak, bo to wkurwia, gdy się expi i nie można biegać za bardzo
ps. tak samo jest z Tiny
Dementor
23-11-2013, 22:31
Nie ma to aż takiego znaczenia, ale jestem na tak. Expi się lepiej w szczególności, gdy bierze się więcej niż 1 na solo. :)
Kiedys juz dawo temu robilem taka sama propozycje;), podobno miala zostac wprowadzona lecz jak widac minal dobry rok ale dalej to samo:)
Jestem na tak!
Domcio Old
04-12-2013, 20:28
Jestem oczywiście na tak. Jak grałem to rzadko co na nich expiłem, właśnie przez to, że wytwarzają tyle summonów. Mam nadzieje, że administracja to w końcu zmieni :)
Ogólnie moby które summonują co chwila moby są uciążliwe, chociażby Tiny i wspomniane Undead Mastahy. Jestem za tym, aby zmniejszyć ilość summonów lub 'ogarniczyć' ich przywoływanie.
Kiedyś owszem przeszkadzały tylko na dzień dzisiejszy mniej osób expi na tym lecz oczywiście jestem na tak, ze względu na to, że czasami tyle ich jest ze przebiec sie nie da i to za bardzo denerwuje. Jestem na tak
Jestem na tak, za dużo tego gunwa summonują i nie można manewrować z um na spawnie :[[
Nałucz się pisać, serjo.
#Topic
Nie, zawsze tak było i nikomu nie przeszkadzało, nie wszystko musi być łatwe.
#Down
Nawet nie zauważyłeś prowokacji synu.
Nałucz się pisać, serjo.
Co za dekiel, internet od wczoraj? Chyba tak, skoro nie widziałeś słowa 'gunwo' na necie...
#Topic
Można zmienić, skoro na apo jest coraz łatwiej, to czemu nie? :cool:
Każdy pisze że idą na hita i owszem tylko jak zblokuję cię w kąt czy do ścianki to chociaż biłbyś najszybciej z czaru to i tak nie wyjdziesz bo non stop nowy mob ;]
Ogólnie moby które summonują co chwila moby są uciążliwe, chociażby Tiny i wspomniane Undead Mastahy. Jestem za tym, aby zmniejszyć ilość summonów lub 'ogarniczyć' ich przywoływanie.
Jak najbardziej jestem za wprowadzeniem KaZka opcji ;-) , poniewaz przy summonach np w Tinach robi sie lekki nieogar przy 10+ motylkach. ;-)
ja jestem za zeby dac 1 dracule bo z um teraz Ciezko biegac za tymi summonami
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.