View Full Version : Czy op?aca sie dalej gra? na apo
Shakur Shooter !!!
29-10-2013, 22:12
Siema mam teraz wolny czas nadchodzi zima i chciałbym zaś pograć w tibie ale niewiem czy na apo w i mam pare pytań o apo
ile ludzi gra czy są jakieś ciekawe nowe questy i czy gmi i tutorzy dalej dawają bana za byle co i czy dalej ekipa apo jak zawsze broni sie nawzajem
a jak grają jeszcze gracze co mnie kojąrzą to niech napiszą na priv i opisze pozdrawiam Old Shakur Shooter
Są nowe questy, często robią uptade etc. Myślę, że z nudów można sobie trochę pograć
Opłaca się grać czysto rozrywkowo.
Sasha Rookslayer
30-10-2013, 00:51
ile ludzi gra
80-100 osób.
czy są jakieś ciekawe nowe questy
Owszem, są. Wszystko masz w tym dziale --> Nowości (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=2)
czy gmi i tutorzy dalej dawają bana za byle co
Nigdy nie dawali za byle co.
Opłaca się grać. Coraz częściej są Aktualizacje i teraz zbliża się sporo świąt, więc zapewne będzie się działo oraz będzie zabawa!
Opłaca się opłaca duzo ludzi powraca, i wrocil santano wiec sporo sie dzieje :)
W tibie nigdy się nie opłacało grać, lecz to bardzo czasochłonna gra dlatego jeżeli masz dużo czasu i ci się nudzi, to graj.
Zii Baba
30-10-2013, 11:04
Ogolnie to nie, nie oplaca sie grac, ale sam wrocilem wlasnie dlatego, ze mam troche wolnego czasu wiec polecam to i tobie.
Pikej v69
30-10-2013, 19:06
Jeżeli będziesz grać 4fun, to możesz pograć. Jeżeli chcesz maniaczyć to szkoda czasu.
Shakur Shooter !!!
30-10-2013, 21:34
postanowiłem że nie bd grać na apo pogram na rl tibi (celesta) pozdrawiam all graczy na apo
Ps jak gra ktoś na celescie i chce popisać albo pomocy w questach mam 49 pala nick Xenser Kiss
tak są nowe moby i Questy jak najbardziej warto grac!
Krul Nestor
01-11-2013, 11:29
Jak dla beki lub dla zabawy to można wejść. Zawsze znajdziesz jakiegoś 100lvl, z którym możesz popekować na daszku. :D Jeżeli maniaczyć to się nie opłaca, bo nic z tego raczej nie będziesz miał.
Chyba się opłaca ja po 2-3 letniej przerwie znowu zaczynam grać, mam nadzieje że będzie chociaż trochę przyjemności ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.