Zaloguj się

View Full Version : Halloween =]

Sasha Rookslayer
31-10-2013, 01:49
Witam,
jak wiemy, mamy dziś 31 października, czyli święto duchów..

Z tej okazji krótko i na temat chciałbym, aby szanowna Administracja dodała kilka rzeczy, które miały miejsce rok temu, a mianowicie:

exp x2.
najazd zmutowanych dyń na Main, jak i na Rookgard.
event system z mumiami, zombii, dyniami itd. (o ile Santano go skończył:confused:)
nowy system nagród z zmutowanej dyni.
npc, który zamieniałby nas w duchy, zombii, dynie, itd. (do końca dzisiejszego dnia)
halloween event, który trwałby przez kilka dni ( pomysł daje Ekipie APO, ale pewnie i tak go nie będzie..)

Jest to święto, więc chcemy urozmaiceń :)
Wiem, że dla pewnych osób będzie wydawało się to śmieszne, ale wpadłem na taki pomysł, więc go napisałem.

Zapewne połowy z wymienionych rzeczy Administracja nie wprowadzi, iż nie pomyślała o tym wcześniej, ale napisać propozycje można.

Tyle w temacie, pozdrawiam.

W noc Halloween strzeż się,
Amulet swój miej.
Gdy ducha zobaczysz,
to czym prędzej wiej.
I dynię pocałuj, bo dynia to znak,
Że Ty z duchami jesteś za pan brat.

`Rapi
31-10-2013, 08:23
Stary, lecz się, a z racji takiej, iz w piatek jest wszystkich świętych powinni zrobić nowy item ' znicz', którego bedziemy stawiac na groby i za to exp?:confused:

Pamietajcie ze jest !speed i dalej za mało macie expa...

Nullo
31-10-2013, 08:25
Z tym expem x2 to nie zły pomysł :)

Skiff
31-10-2013, 08:38
Exp może nie ale,ten pomysł z dyniami, mumiami, duchami itp bardzo fajny! :D

#Lordzik#
31-10-2013, 09:28
Jest to święto, więc chcemy urozmaiceńTo ładne święta masz. Jutro też będziesz chciał najazd ghostów? Ogarnij się. Jesteśmy w Polsce i każdy normalny człowiek nie obchodzi jakiegoś śmiesznego halloween a jutro przebywa się na cmentarzach.

Dorośnij. Takie rzeczy nie są potrzebne. No żeby dynią się podniecać, bo jakieś halloween XD. Jak już tak kochasz to "święto", polecam zbieranie cukierków od sąsiadów, beka.

Jestem na NIE.

Rekrut
31-10-2013, 09:53
Święto zmarłych to dla Ciebie takie super święto>?

Jestem na tak tylko z najazdem bo nudy...

'Boonek'
31-10-2013, 10:33
wez jak co roku idz do sasiadow po cukierki ...

#t Mi to sie w ogole nie podoba.. jak zwykle podstawowy pierwszy pkt "exp 2" zenada niech zrobia jakis najazd i tyle - w kazdym razie administracja i tak ma juz pewnie plany co do dzisiejszego dnia

btw. hallowen (chuj wie jak to sie pisze) to swieto poganskie ktorego nie obchodzi sie w naszym kraju

Zii Baba
31-10-2013, 10:55
Święto zmarłych to dla Ciebie takie super święto>?

Jestem na tak tylko z najazdem bo nudy...

Najazd bedzie jutro z tego co wiem Bleyn(?) bedzie go organizowal O ILE DA RADE. Moim zdaniem to w zupelnosci wystarczy na ''halloween'' w polszy, elo.

Faworyt
31-10-2013, 11:07
W Polsce nie obchodzimy halloween także pomysł bez sensu i dodany zbyt późno.

Jestem na nie, po co komu exp x2 czy jakiś event albo zabijanie zmutowanej dynii, rany :/

Squid
31-10-2013, 12:07
#t Mi to sie w ogole nie podoba.. jak zwykle podstawowy pierwszy pkt "exp 2" zenada niech zrobia jakis najazd i tyle - w kazdym razie administracja i tak ma juz pewnie plany co do dzisiejszego dnia

btw. hallowen (chuj wie jak to sie pisze) to swieto poganskie ktorego nie obchodzi sie w naszym kraju
Dlatego u nas będzie przeniesione na święto zmarłych :) (1.11)

Najazd bedzie jutro z tego co wiem Bleyn(?) bedzie go organizowal O ILE DA RADE. Moim zdaniem to w zupelnosci wystarczy na ''halloween'' w polszy, elo.
Najazdy najazdami, będzie coś więcej :)

W Polsce nie obchodzimy halloween także pomysł bez sensu i dodany zbyt późno.

Jestem na nie, po co komu exp x2 czy jakiś event albo zabijanie zmutowanej dynii, rany :/
Fakt, późno dodany ten temat jednakże coś będzie :)

Temat uważam za zamknięty. Do jutra! :)