View Full Version : Event i drobne poprawki!
Witajcie!
W dniu dzisiejszym do gry zostanie wprowadzony event Halloweenopodobny.
Event polega na zadaniach dzięki którym możecie uzyskać stroje mrocznych postaci. Każdy strój będzie wymagał poświęcenia czasu na zdobycie przedmiotów potrzebnych do jego wykonania lub (jak kto woli) pieniędzy na ich zakup od innych graczy :)
Do gry zostało również dodanych kilka nowych potworów które można spotkać w opuszczonych miejscach. W tym tygodniu możecie również spodziewać się częstych najazdów eventowych potworów.
Oprócz tego zostały wprowadzone drobne poprawki do gry które zauważycie już niebawem.
Poprawione zostały również niektóre błędy, między innymi związane z otwieraniem niektórych kanałów po śmierci/wylogowaniu postaci, kupowaniem poduszek u NPC Obi oraz mute.
Pozdrawiamy i życzymy miłej mrocznej gry,
Ekipa APO.
życze powodzenia z misjami na nowe stroje (próbowałem sił na teście z może dwoma? misjami i odpadłbym po 20 minutach :D)
oby tak dalej, bo jest coraz lepiej ;)
Sorc Aka Siochacz
04-11-2013, 19:53
Fajnie
Good Job, chopaki ;)
Oby tak dalej :)
Misje są naprawdę fajne, sam robiłem jeden z mrocznych 'kostiumów'. Serio, warto.
#Squid - gratuluje pierwszego newsa ;)
#btw
nazwę npc wymyśliłem JA :P
Szallony
04-11-2013, 19:58
Bardzo fajne posuniecie z waszej strony oby tak dalej ! ;)
Turoczeek
04-11-2013, 20:10
W tym tygodniu kilka najazdów to następne będą za rok. Jeżeli nie macie czasu, aby był CHOCIAŻ jeden najazd w ciągu tygodnia to zwerbujcie odpowiednie osoby do tego.
+ dla Was za to co jest teraz.
Zapowiada się bardzo ciekawie:) Kolejny duży + dla administracji
No widze coraz wiecej sie dzieje duzo + za to co dzialacie oby tak dalej :)
no oczywiście pozytywnie :D
Domcio Old
04-11-2013, 23:03
Dawno coś nie było newsa, aż do dziś ;D wielki + dla ekipy, że jeszcze poświęcają czas na ten serv :) Ten event może być fajny, szkoda, że już nie gram.
Zii Baba
05-11-2013, 00:33
No nie wiem czy ten ''duzy plus'' nalezy sie administracji, ale okej jak tam sobie chceta
@top
Jedno podstawowe pytanie:
Czy dodatkowe outfity beda dostepne juz na stale czy tylko na okres trwania eventu?
Osobiscie polatalem po jednym respie, nie chce mi sie z tym bawic szczerze powiedziawszy, osobiscie pojde na latwizne i o ile outfit zdobede to za kcc albo sie wyzebra od Vegety :D
Dobrej zabawy :)
Chyba, że miałeś na myśli kupowanie przedmiotów potrzebnych do misji :P
Otoz to ^^
No nie wiem czy ten ''duzy plus'' nalezy sie administracji, ale okej jak tam sobie chceta
@top
Jedno podstawowe pytanie:
Czy dodatkowe outfity beda dostepne juz na stale czy tylko na okres trwania eventu?
Osobiscie polatalem po jednym respie, nie chce mi sie z tym bawic szczerze powiedziawszy, osobiscie pojde na latwizne i o ile outfit zdobede to za kcc albo sie wyzebra od Vegety :D
Dobrej zabawy :)Outfit będzie już na stałe.
Jednakże jak kupisz to Ci nic nie da bo by móc go używać trzeba go sobie zrobić :P Chyba, że miałeś na myśli kupowanie przedmiotów potrzebnych do misji :P
Dinnedhel
05-11-2013, 01:31
Dzięki Pany :) To teraz nic tylko trzeba zacząć robić:) heh
Sasha Rookslayer
05-11-2013, 01:34
Mi się bardzo podoba, w końcu coś dodane na wyspę Rookgard.
Robię pierwszy outfit, 3 misja i 6 godzinę mi to zajmuje, a co będzie dalej.. :D
Coś w końcu, czego nie zrobię w jeden dzień, a to się ceni :D
Outfit będzie już na stałe.:P
A oddacie 100sc za nimfę :D?
Duży plus dla Ekipy, a w szczególności dla jednej osoby, która zrobiła najwięcej (ta osoba zapewne wie o kim piszę :D)
@KaZek
No co Ty...? <lol2>
Nie musisz nabijać..
Fajna opcja, fajnie też, że nie da się tak szybko tego zrobić niemniej jednak irytuje mnie, że zabiłem kilka tysięcy wampirów a nadal nie mam "lewego rogu".
Jak najbardziej podoba mi się ten event! I propsuje, że od teraz po zgonie "loot channel" się nie zamyka!
A oddacie 100sc za nimfę :D?
Jeżeli oddasz wszystkie potrzebne rzeczy do outfitu, otrzymujesz przedmiot, dzięki któremu po użyciu zmienisz się np. w witcha. Po przelogowaniu nadal będziesz miał nimfe.
#Sasha
Zadałeś pytanie to na nie odpowiadam. Nie musisz robić z siebie...
Franek Pall
05-11-2013, 16:57
Fajnie, a gdzie znajdę NPC ?:D
Dobrze teraz z tymi chanelami bo ktoś jak dostanie debuga czy też kicka to już nie musi otwierać np: loot chanela bo odrazu po zalogowaniu jest otwarty ;)
Czekam na osiedle domków w podziemiach 'Baldrus Gate' ? Jakoś tak ;)
Dobrze teraz z tymi chanelami bo ktoś jak dostanie debuga czy też kicka to już nie musi otwierać np: loot chanela bo odrazu po zalogowaniu jest otwarty ;)
npc znajduje się na zachód od miasta, między zachodnią bramą, a tym dużym guildhousem, zaś na rooku na północ od miasta zapewne przy npc od tasków
@down
płacze<>
Domki na Baldurs Gate zostały usunięte bezpowrotnie z powodu debugów które były nimi spowodowane :)
Demon: Co do NPC na rooku nie do końca trafnie. ;)
Kimus The Master
05-11-2013, 18:53
Do tej pory mogę tylko pochwalić za to, że loot chaanel się nie zamyka po detnienciu xD!
Reszty nie sprawdzałem więc nie oceniam.. POZDRAWIAM was CHEF
Delorian17
06-11-2013, 10:16
Wszystko fajnie, coś się dzieje, ale nadal brakuje naprawy balansu, npc skupujacego motylki,dragon eggs,nutki.
Wszystko fajnie, coś się dzieje, ale nadal brakuje naprawy balansu, npc skupujacego motylki,dragon eggs,nutki.
W kwestii balansu coś się zaczyna dziać, mam nadzieję że coś z tego wyjdzie konkretnego:)
A ten npc to na cholere;p
#t dobrze, że coś się dzieje na tym apo, ciekawe kiedy zostanie dodane coś konkretnego dla rooka :D
#up
Chyba szybciej niż byś się tego spodziewał... ;)
Wnorekkk
07-11-2013, 21:31
ciekawe kiedy zostanie dodane coś konkretnego dla rooka :D
Pewnie po nowym roku.
[Tygrys] Oj, żebyś się nie zdziwił ;] ...
No fajnie ciekawe ile jest zadan dla jednego stroju
No fajnie ciekawe ile jest zadan dla jednego stroju
Po 10 zadań jest dla każdego stroju. W dziale poradniki (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=13) wszystko masz opisane. Wystarczy poszukać.
Wszystkie się robi bardzo łatwo lecz nie szkieletona bo kości prawie w ogóle nie lecą
kornikowy
22-12-2013, 15:53
Dodajcie żeby Natural fibre lecialy z Demon lord,Orszabali, bo tak to pól serwa nie ma pacc i nie może je zdobyć a mają malo kasy. Dodajcie żeby chodziasz bardzo rzadko lecialy.
Bo tak to sa same nudy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.