View Full Version : Heroes of the storm
Jak niektórzy może słyszeli Blizzard na BlizConie ogłosił nową gierkę MOBA. Moim zdaniem przyciągnie wielu graczy ze względu na championy, które zostaną wprowadzone z WoW'a, SC2 oraz Diablo 3. Jak ktoś ma battle neta to niech się zapisuje na beta testy i dzieli się wrażeniami.
http://www.heroesofthestorm.com/pl-pl/
Moriarty
08-11-2013, 22:55
Do bety już zapisany jestem i będę klikał w giereczkę.
zapisany do testów, co do czempów to nigdy nie gralem ani w d3 ani sc ani wowa (no moze tydzien) wiec to bedzie dla mnie nauka od 0, wierze ze fajna gierka bendzie
Vernereq
09-11-2013, 21:31
nie moge se zarejestrowac na tym battle necie nei wiem czego pobieram jakis plik co mi sprawdza kompa i wyskakuej error o co kaman
edit juz naprawilem zapisalem sie do bety pozdro!!
Arcano Druid
10-11-2013, 18:54
Czekamy Panowie, czekamy :D
.Animal.
01-11-2014, 23:18
Ma ktoś dostęp do tej zajebistej gry żeby pograć jakieś duo?
HotS > LoL
Armianin
02-11-2014, 16:15
Ma ktoś dostęp do tej zajebistej gry żeby pograć jakieś duo?
HotS > LoL
Jasne, ja mam! Podaj nick na battle, pozdro!
.Animal.
03-11-2014, 00:39
PMogiel#2544
zzzzzzzzzzzzzzzzz
Arcano Druid
03-11-2014, 01:07
Nawet nie wiedziałem, a może i zapomniałem xD
15 października ;d
Gratulacje, Damian!
Wybraliśmy cię do wzięcia udziału w testach technicznych wersji alfa gry Heroes of the Storm™! Jest to nasza pierwsza darmowa, sieciowa drużynowa bijatyka ze słynnymi bohaterami Blizzarda, wyróżniająca się dynamicznymi walkami i niepowtarzalnymi polami bitew, które przeobrażają rozgrywkę na wiele ciekawych, nieoczekiwanych sposobów. Nie planujemy już dokonywać resetu kont, więc postępy w rozgrywce i złoto, jakie zdobędziesz w Nexusie, już nigdy nie zostaną wyzerowane.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
o 2 w nocy w pracy już grałem :D
Świetna gierka ^^
Illidan OP <3 Best champ <3
3 gry na ludzi i staty 7/1 9/0 12/0 2x triple bylo xD
.Animal.
03-11-2014, 13:36
To zapodaj battle taga coś się pogra duo żeby więcej expa bylo. Możliwe że odrzuciłem twoje zaproszenie ale nie wiedziałem że to Ty :(
Arcano Druid
03-11-2014, 16:36
Wyslałem CI ponownie zapro ;d
Vernereq
04-11-2014, 00:34
tez dostalem kluczyk ale smieszna jakas ta gierka
.Animal.
04-11-2014, 02:36
Dlaczego uważasz że jest śmieszna?
Arcano Druid
04-11-2014, 12:34
Dlaczego uważasz że jest śmieszna?
Bo jej nie ogarnia xd
Ten klucz to na emaila przychodzi?
Vernereq
05-11-2014, 10:46
Ten klucz to na emaila przychodzi?
ta
no bo tam od razu sie napierdala xD i w ogole jakies papieze na kiju ale to moze dlatego ze do lola przyzwyczajony ;] ;p
Armianin
08-11-2014, 15:50
ma ktoś może na zbyciu jakieś konto do hotsa? : C
ByOuTrietyloamina
20-11-2014, 21:40
http://i.imgur.com/viNBLrQ.jpg
Jedno z wielu dzisiejszych zwycięstw, top3 PL czeka. Pozdro Vernerek, nagramy coś wieże.
Vernereq
20-11-2014, 21:43
Pozdro duzo razy dedlem ale to First time innymi czempami lepszy jestem jak co..
Arcano Druid
21-11-2014, 02:27
Polecam postać Nova -.-
Nakurwia klony, jest wiecznie niewidzialna i dmg z dupy.
ByOuTrietyloamina
21-11-2014, 06:43
Polecam postać Nova -.-
Nakurwia klony, jest wiecznie niewidzialna i dmg z dupy.
Są lepsze postacie od Novy. Wystarczy stać w grupie, bądź z drugą osobą i Nova niewiele robi, bo musi się ujawnić aby zajebać, a gdy się ujawni to rip in pis.
Vernereq
21-11-2014, 16:31
Są lepsze postacie od Novy. Wystarczy stać w grupie, bądź z drugą osobą i Nova niewiele robi, bo musi się ujawnić aby zajebać, a gdy się ujawni to rip in pis.
Popieram tego pana niejedna nova została zruwnana z ziemom gdy pojawialismy sie na linii ;) Pozdrawiam Malfuriona wszystkim dobra postac Duzo damaga duzo haela jesli dobrze zrobiona... Pozdro :cool:
.Animal.
22-11-2014, 23:08
Abatur+Azmodan+Zagara+Tyrael+Tassadar+pushowanie w 4 jednej linii=wygrana w 15 minut.
28 gier tym systemem-100% wygranych
Vernereq
24-11-2014, 00:25
a co sondzicie o męciku??(murky)??
.Animal.
24-11-2014, 14:54
Kiedyś był strasznie mocny sam potrafił wygrać gre teraz jest strasznie słaby lepiej kupić czołg jak już chcesz coś podobnego do murloka.Jeszcze w gre wchodzi Abatur. to dosyć ciężka postać, ale jak ogarniesz to ez win.
Vernereq
24-11-2014, 17:52
no wlasnie kupilem w ciemno i ulti bije mocno reszta przecietna xD na abatura teraz zbieram ale dlugo sie zbiera pozdro.. poza tymi zadaniami to 30 golda za wina i 20 za lose totroche malo
.Animal.
24-11-2014, 20:34
No troche za mało dają, może jak wyjdzie zamknięta beta to coś się zmieni.Może też być tak że za gry rankingowe które będą w grudniu więcej golda będzie.
.Animal.
23-01-2015, 17:40
Ludziska gra ktoś w to? Szukam jakiegoś duo na gry rankingowe :(
Witaj Dementis,
Zostałeś wybrany jako jeden ze zwycięzców konkursów przeprowadzanych na naszej stronie, w których do wygrania były klucze do beta-testów gry Heroes of the Storm!
Poniżej możesz odnaleźć swój klucz, który wprowadzisz w Panelu zarządzania kontem na Battle.net:
XXXXXX-XXXX-XXXXXX-XXXX-XXXXX
Gratulacje!
Pozdrawiamy,
Redakcja HotSCenter.pl
Jest to bardzo podobne do LOLa? Ogólnie nie grałem w LOLa bo nie podoba mi się, ale może to odpalę. Co sądzicie o tej grze?
@down
No fajne nawet. Troszkę pograłem i idzie się wkręcić. Sporo postaci, skilli i dialogów z Diablo 3 to mi się podoba. Nie wpisywałem klucza i gram sobie. Nie wiem co daje ten kod do bety? Jakieś nowe postacie czy co?
.Animal.
31-01-2015, 18:05
Różnice między HotSem a Lolem:
-brak last hitów
-gra bardziej drużynowa
-więcej map (każda mapa ma jakiś cel http://eu.battle.net/heroes/pl/battlegrounds/)
-brak itemów
-drużynowy exp
-zdecydowanie krótsze gry max 30 minut
-na początku masz już trzy skille i co pare leveli możesz wybrać talent który chcesz ulepszyć
To chyba tyle jeśli chodzi o różnice
Ogólnie już w becie HotS wygląda lepszej niż LoL, po zakończeniu bety po roku czasu spokojnie zje LoLa
@edit
Możliwe że Blizzard był tak głupi że już wcześniej Ci dal dostęp a teraz jeszcze wysłali klucz za free ale mogę się mylic
Powoli się uczę. Patrząc na te tabelę to zabójstwo zalicza każdemu nie ważne kto zabije.
http://i57.tinypic.com/vs0381.jpg
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.