PDA

View Full Version : Update - Tropicano [1/2]

Squid
09-11-2013, 00:49
Witajcie ponownie!

Dzisiaj mam zaszczyt poinformować o długo oczekiwanej przez Was aktualizacji jaką jest wyspa Tropicano!
Będzie to jednak pierwsza część aktualizacji w której znajdziecie między innymi:

nowe domki
nowe potwory
nowe wyzwania
nowe respy
nowe zagadki
tajemnicze skrzynie
oraz wiele, wiele innych...
Dłuższe zadania questowe zostaną dodane niebawem. Poprawione też zostały drobne błędy, między innymi z używaniem czaru utevo res ina.

Zapraszamy do zwiedzania!
Ekipa APO.

Kacper!
09-11-2013, 22:12
fajnie, robcie cos dalej

Sasha Rookslayer
09-11-2013, 22:14
Wreszcie!

W końcu doczekaliśmy się wiekopomnej chwili, czekaliśmy na ten moment, aż 368 dni!
Świetne posunięcie, tak myślałem, że rozłożycie to na dwie części. Szacunek! :)

Już lecę zobaczyć nowo powstałe Tropicano!

[Rinson] Chyba tak szybko nie polecisz, bo jeszcze serwer offline ;(

Sorc Aka Siochacz
09-11-2013, 22:17
Fajnie, Sasza już widzę jest podniecony News'em ;D
Good Job boy's

rumun
09-11-2013, 22:18
Mimo, że nie gram na rooku duży plus dla administracji za uszczęśliwienie Sashy, który odliczał oraz innych graczy. Licze na dobry najazd na main dzis!

Grzelo
09-11-2013, 22:34
No swietnie, tak jak rumun powiedizal wyzej tez na rooku nie gram, ale widze dalej organizacja jest duza z administracji Brawo :)

Squid
10-11-2013, 01:26
Taki update i raptem dowiaduję się tego co tak naprawdę było oczywiste w tym update?
TREŚĆ TEGO NEWS'A JEST BARDZO, ALE TO BARDZO ŻENUJĄCA!!!
Natomiast co do samej aktualizacji to brawo, brawo i jeszcze raz brawo - czas najwyższy!

PS. Rozumiem, że nie możecie opisywać szczegółowo misji, questów czy czegokolwiek, ale brak jakiegokolwiek wprowadzenia, historii? No masakra jakaś!

Dobrze, następnym razem będzie opowiadanie na 3 posty i 75% osób będzie mi spamowało bo nie rozumie co jest dodane... Ale widzę, że znalazł się esteta któremu brak poezji przeszkadza w logicznym myśleniu...
News miał być "krótko, zwięźle i na temat" i taki jest. A wprowadzenie jest bardzo banalne - szukasz na własną rękę lub piszesz na game-chacie jak to robili inni. Czy na prawdę musicie mieć wszystko podane na tacy?

Idź 10 sqm w lewo, pisz "hi", następnie "tropicano" po czym napisz "tak". Respy małp są 100sqm w lewo i 10 sqm do góry, nowe respy moba XXX są tu i tu i leci z niego warlord sword...Takie informacje Ci są potrzebne? Jeśli tak to wyjdź z depo, poszukaj i dowiedz się sam.

Kumpel Armii
10-11-2013, 01:28
Mój wcześniejszy post był zbyt mocny, dlatego skasowałem go i powiem tylko tyle... no za bardzo to się nie rozpisaliście w tym news'ie na temat update'u, który ponoć ma być największym czy też jednym z największych jakie kiedykolwiek wprowadzaliście... Brak jakiejkolwiek historii, wprowadzenia czy czegokolwiek innego jest nie do pomyślenia.
- Natomiast co do samego update'u, to brawo! Czas najwyższy :)

[Rinson] Największy update, ale podzielony na dwie części...

Pikej v69
10-11-2013, 01:30
Gitara, przynajmniej będzie co zwiedzać :D

dziq76PLx2
10-11-2013, 02:55
Gratulacje, teraz tylko dać chatę jakiemuś tam typowi za wygranie konkursu jeśli administracja dalej o tym pamięta i będzie spoko :)

@t

Kolejna aktualizacja co do tego upa za kolejny rok?

[Rinson] Pamiętamy o wygranych domkach...

Dinnedhel
10-11-2013, 06:06
Gz :) Update świetnie zrobiony Tropicano duże :) Czekamy na dalsze nowości :)

Goatee
10-11-2013, 08:09
Mój wcześniejszy post był zbyt mocny, dlatego skasowałem go i powiem tylko tyle... no za bardzo to się nie rozpisaliście w tym news'ie na temat update'u, który ponoć ma być największym czy też jednym z największych jakie kiedykolwiek wprowadzaliście... Brak jakiejkolwiek historii, wprowadzenia czy czegokolwiek innego jest nie do pomyślenia.
- Natomiast co do samego update'u, to brawo! Czas najwyższy :)

Jak zwykle płacz XDD

#
Fajnie, że coś dodajecie. Może kiedyś skorzystam z tej wyspy jak zachce mi się grać na noob mainie ;]

Xelix
10-11-2013, 09:40
Nareszcie ukochana wyspa na rookgardzie! Może w końcu sprzedam mojego rookera :D Fajne, że tak szybko wprowadzacie update, oby tak dalej!

Demon
10-11-2013, 10:45
wszelkie zmiany idą w dobrą strone, czekam na poradniki Sashy (dopiero za tydzień, hehe), to sobie pozwiedzam tropikano na forum

Rekrut
10-11-2013, 10:59
W końcu gracze z rook nie będą płakać, że nic nie mają :)

Bardzo duży + dla adminów za wszystkie starania

Zii Baba
10-11-2013, 11:08
Sam na wyspie nie bylem, ale slyszalem, ze jest wyjebana w chuj(w sensie, ze wielka XD). Bardzo dobrze, ze cos ciagle dzieje sie na serwerze, poki co wywiazujecie sie z tego co bylo mowione, duzy +! Oczywiscie nie wszystko jest idealne, ale nie chce tutaj psioczyc :) Oby tak dalej!

'Boonek'
10-11-2013, 11:11
Nie wiem po co robicie w ogole update na rookgardzie, przeciez calym sensem gry na rooku jest nauka i przygotowanie sie do gry na main ...

#t fajnie tylko jak juz wyzej napisalem, bez sensu

Ktoś II
10-11-2013, 11:15
Witajcie ponownie!

Dzisiaj mam zaszczyt poinformować o długo oczekiwanej przez Was aktualizacji jaką jest wyspa Tropicano!
Będzie to jednak pierwsza część aktualizacji w której znajdziecie między innymi:

nowe domki
nowe potwory
nowe wyzwania
nowe respy
nowe zagadki
tajemnicze skrzynie
oraz wiele, wiele innych...
Dłuższe zadania questowe zostaną dodane niebawem. Poprawione też zostały drobne błędy, między innymi z używaniem czaru utevo res ina.

Zapraszamy do zwiedzania!
Ekipa APO.

Nie podaliście najważniejszej informacji - update jest na rooku czy na mainie? Osoba, która nie jest na bieżąco, nie ma pojęcia, że ten update był długo oczekiwany... Piszecie tak, jakby każdy znał APO od podszewki ;D

Ogólnie gratuluję wprowadzenia czegoś nowego i mam nadzieję, że liczba graczy na serwerze będzie stopniowo wzrastała :)

Pozdrawiam

Faworyt
10-11-2013, 11:43
część 2/2 za 2 albo 3 lata..

Cieszę się, że dodaliście coś konkretnego dla rooka. Również czekam na poradniki od Sashy :d

Hollow
10-11-2013, 11:47
Będąc na waszym miejscu nigdy nie zabierał bym się za dodawanie cokolwiek na rook' u bo jest to zbędne ,wbijasz 15 lvl i na tym się kończy ale to wasza sprawa. Oby następna część dotyczyła mainlandu bo jak nie to dla mnie ten update jest nie warty zachodu.

Domcio Old
10-11-2013, 13:49
Będąc na waszym miejscu nigdy nie zabierał bym się za dodawanie cokolwiek na rook' u bo jest to zbędne ,wbijasz 15 lvl i na tym się kończy ale to wasza sprawa. Oby następna część dotyczyła mainlandu bo jak nie to dla mnie ten update jest nie warty zachodu.

2 cześć też będzie dotyczyla rooka. Chłopie ten uptade miał już wejść dawno temu.

@topic
Bardzo dobrze, że wkońcu dodaliście tego upa. Duży plus dla ekipy :)

Szallony
10-11-2013, 13:55
Dobre posuniecie z waszej strony !
Teraz gracze rookgardu maja swojego upragnionego up'a ;)

Turoczeek
10-11-2013, 14:57
Zaje8iście! :D

Michał Ty to jednak info masz XDDD

Mopsu_Lechista
10-11-2013, 15:48
Jestem pod ogromnym wrażeniem! :O wyspa jest w chu* wielka, tyle elementów i detali się na niej znajduje ze to szok! na prawdę wielki plus dla adminów, widać że włożyliście w to dużo pracy :D dzięki!

Shabus.
10-11-2013, 19:17
Wyspa jest ogromna, ale co z tego, jak nic nie wnosi? 1 czy 2 respy godne uwagi, reszta to nie wiem po co jest wgl o.O
Może nie odkryłem jeszcze wszystkiego, ale z tego co widziałem Update "najwiekszy" mało przydatny ;l Mam nadzieje, że w drugiej częsci będzie coś ciekawego (która pewnie zostanie dodana za następny rok albo nawet więcej ;/)

chciałbym podkreślić, że nie każdy ma 700lvl i nie dla każdego giant spider to 'noob potwór, który jest zbędny'

Niestety dla mniejszych lvl też dodane jest mało... Swamp Slimy można expić i serpenty pojedynczo to jest dla małych lvl.
Przykładowy Giant Spider raczej nie jest opłacalny do expa na żadnym lvl, w dodatku było ich już sporo przed dodaniem wyspy.
+ małe lvl czyli <100 i tak tam nie wejdą tylko pójdą na stare expowiska, bo mają bliżej oraz na wejście na wyspę trzeba płacic
Tak czy inaczej, gdybym grał od 1 lvl teraz to wybrał bym stary teren :)

a co do drugiej części updatu jestem prawie pewny, że wyjdzie w bardzo krótkim czasie, ponieważ Squid i Mortiis będą robić cuda ;)

Mam nadzieję, że wiesz co mówisz :D

Maniurkaa
10-11-2013, 21:21
Popieram Shabusia ;D
Mopsu zmien opis, bo widze, ze jednak grasz ;p

Kumpel Armii
11-11-2013, 02:30
Hie, hie, hie... Nie ma to jak zwiedzanie nowych terenów :D
245 10/11/2013 23:31:22 Ant Queen
244 11/11/2013 02:08:45 Serpent Spawn

Demon
11-11-2013, 03:20
Wyspa jest ogromna, ale co z tego, jak nic nie wnosi? 1 czy 2 respy godne uwagi, reszta to nie wiem po co jest wgl o.O
Może nie odkryłem jeszcze wszystkiego, ale z tego co widziałem Update "najwiekszy" mało przydatny ;l Mam nadzieje, że w drugiej częsci będzie coś ciekawego (która pewnie zostanie dodana za następny rok albo nawet więcej ;/)
chciałbym podkreślić, że nie każdy ma 700lvl i nie dla każdego giant spider to 'noob potwór, który jest zbędny'. oczekujesz updatów w strone hlvli? zacznij być bardziej obiektywną osobą, a co do drugiej części updatu jestem prawie pewny, że wyjdzie w bardzo krótkim czasie, ponieważ Squid i Mortiis będą robić cuda ;)

Xahi
11-11-2013, 09:57
Dobry up:) wkońcu się doczekaliśmy gzzz dla was

KaZeK
11-11-2013, 10:41
Gracze rooka w końcu doczekali się swojej wyspy, cudowanie. Płacz -50%, drugie 50 będzie przy [2/2].

Osobiście 'zwiedzę' Tropicano na screenach u Sashy (w poradniku) albo innych Rookslayerów (w life).

Vuck
11-11-2013, 11:33
chciałbym podkreślić, że nie każdy ma 700lvl i nie dla każdego giant spider to 'noob potwór, który jest zbędny'. oczekujesz updatów w strone hlvli? zacznij być bardziej obiektywną osobą, a co do drugiej części updatu jestem prawie pewny, że wyjdzie w bardzo krótkim czasie, ponieważ Squid i Mortiis będą robić cuda ;)

Podbijam do Twojej wypowiedzi. Na nowej wyspie każdy lvl musi coś dla siebie znaleźć a nie że tylko dla 600+ i huj.

#Lordzik#
11-11-2013, 11:38
Oni to by chcieli, żeby na tej wyspie były same potwory dla 500+ z mega lootem...

Dobrze, że zostało to już wprowadzone. Podobnie jak Kazeg zwiedzę te tereny w poradniku u Sashy, który zapewne niedługo powstanie ^^.

Mr Fsza
12-11-2013, 20:24
w końcu się coś dzieje a ja to po prostu KOCHAM <3

teraz widzę pełen potencjał tej całej pracy .

to jest chyba w porównaniu do starej mapy rooka 1000% nowych obszarów ;)

tylko oby znów nie było jakiejś przerwy 2 lat do upka ;d]

takie myślenie jak z oufitem na evencie i wgl jest piękne ;d

Vendeg
12-11-2013, 22:08
to jest chyba w porównaniu do starej mapy rooka 1000% nowych obszarów ;)

W tysiącach to są promile geniuszu. XD

# Topic
No, fajnie że coś się dzieje.

Artis
13-11-2013, 13:59
Fajnie, doczekałem się. Czas na robienie planu :)

Dementor
18-11-2013, 16:23
W końcu może ludzie z rooka nie będą płakać, że nic się dla nich nie robi. ;) Wielkie podziękowania dla ekipy, bo naprawdę ostatnio coś się dzieje. :)

Chemik
19-11-2013, 20:46
Eeee tam, ja nie dojdę nawet na resp mob'ów, to mi się nudzi, a co dopiero expić? Szacun dla was wszystkich.

Avi
24-11-2013, 11:17
Fajne pomysły, róbcie więcej

elo

Lagga czatbox
27-11-2013, 17:42
W końcu doczekaliśmy się update na tym świetnym otsie , czekam na więcej!

Tetti
28-11-2013, 18:21
Świetny update na którego czekałem od dawna. Coś się dzieje i to się chwali.