Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Namelocki na forum? - HOT

Zarexoholik?
10-11-2013, 19:19
Więc jednak jest możliwość zdobycia namelocka na forum, tak? Też 3x pacc runa, tak?

Użytkownik, który ukradł nick znanemu freestyle'owcowi z Warszawy - Jakubowi R., mianowicie Muflon dostał namelocka na nick Spaślak. Także proszę o podanie cenniku zmiany nicku, pewnie sporo osób się tym zainteresuje. :)

Nie wiem co mam o tym sądzić - czy to jest Twój ból dupy o to, że dostał namelocka czy mówisz serio?
Jeżeli serio to super sprawa : )

Jak to ból dupy? Przecież nie muszę zmieniać nicku i nigdy bym z tego nie skorzystał, ale są osoby, które możliwe, że by chciały sobie zmienić nick. Na przykładzie nicku znanego freestyle'owca z Warszawy, którego nick ukradł albatros haha

Turoczeek
10-11-2013, 19:33
Nie wiem co mam o tym sądzić - czy to jest Twój ból dupy o to, że dostał namelocka czy mówisz serio?
Jeżeli serio to super sprawa : )

Zdzisiu Motyka
10-11-2013, 19:48
W sumie to czemu nie, można by wprowadzić taką opcje. Sam chętnie bym skorzystał :)

KaZeK
10-11-2013, 19:57
Zawsze jedni beda nad drugimi.

#Lordzik#
10-11-2013, 20:06
Sam bym skorzystał z takiej opcji. Mogli by coś takiego wprowadzić. Elo breko.

Logest♥
10-11-2013, 20:13
Odtiutniać się od muflona, dziękuję

Namelock na forum jest możliwy wystarczy podejść Tygrysa w rozmowie.

Sam miałem namelock'a tylko dlatego, że nie mógł mi na pw odpisać, taki nick skonstruowany hua ho

Squid
10-11-2013, 21:22
Zmiana nazwy z reguły nie jest możliwa dla szarego usera. Muszą być ku temu poważne powody.

A Muflon to inna sprawa, dostał go nie dlatego, że chciał. Po prostu to wymiar kary wystawionej przez Tygrysa ;)

Rekrut
10-11-2013, 23:55
Ja bym z tego nie skorzystał ale jeśli jest możliwość zmiany nicku w GRZE za pacc runy to dlaczego nie można zmienić nicku na forum? W sumie to w ogóle nie powinno czegoś takiego być ale skoro już jest możliwość w grze to mogło by też być i na forum :)

Pagon
12-11-2013, 17:02
A ja bym z tego skorzystał. Skorzystałbym dlatego, że myślałem nad zmianą nicku w grze, jednak nie doszło do tego iż na forum nadal bym miał stary nick i by to nie pasowało. 2x PACC Runy w grze, 2-3 na forum, nieźle byście zarobili ^^ Przemyślcie to xD

@edit

Dużo ludzi udziela się tylko i wyłącznie na forum ogólnotematycznym i nie mogłaby mieć możliwości zmiany nicku za tibijskie pieniądze ponieważ zwyczajnie nie loguje się do gry. Dlatego jestem na nie.
Cóż za bezpodstawny argument, aż zedytuje i odpowiem...
To tak samo jakbyś chciał kupić samochód a nie pracujesz i nie masz pieniędzy... czyli wprowadzić zakaz sprzedawania samochodów bo bezrobotni nie mogą ich nabyć? Chcesz namelocka na forum, zaloguj nawet na 1lvl, nie masz "tibijskiej" kasy to kup za sms te PACC runy i zapłać, trudno...

Τettmeier
12-11-2013, 17:26
Dużo ludzi udziela się tylko i wyłącznie na forum ogólnotematycznym i nie mogłaby mieć możliwości zmiany nicku za tibijskie pieniądze ponieważ zwyczajnie nie loguje się do gry. Dlatego jestem na nie.

Demon
12-11-2013, 17:51
nie, nie, nie. namelocki na forum były tylko i wyłącznie w przypadku 'ułatwienia komunikacji z administracją' czyt. ja (`Demon <3 > Demon, ~VeTo~(czy jakoś tak) > Veto, ^Crayon > Crayon), a Muflon to już indywidualna sprawa Tygrysa albo Mortiisa

Refresh
12-11-2013, 19:21
namelocki forumowe za pkty reputacji oczywiscie

Grzelo
12-11-2013, 21:01
Jestem na nie, takiej potrzeby nie ma zeby zmieniac nicki na forum

Domcio Old
12-11-2013, 21:28
Wystarczy, że możecie zmieniać nicki w grze. Na forum wprowadziło by to za duży zamęt. Jestem na nie.

Vendeg
12-11-2013, 22:15
Niee, bo będzie zamieszanie ?
Niepotrzebne. :<

Sasza
12-11-2013, 22:15
Jestem na nie... Wszystko chcielibyście za PACC RUNY od razu..
Kiedyś nie było namelocków, to teraz chcecie ich jeszcze więcej, może od razu zmiana górnego numeru w koncie za pacc rune? Beka.

'Boonek'
12-11-2013, 22:21
Ja tam mam w dupie czy dostal czy nie dostal name locka... o co wy sie w ogole klocicie beka XD

ah ta zazdrosc :[

Crayon
13-11-2013, 10:29
'ułatwienia komunikacji z administracją'
No chyba kpisz. Po paru latach na forum uznałem, że może by tak poprosić Santano o zmianę nicku, znaczy, usunięcie "^", przecież jestem już moderatorem i to takie nieprofesjonalne, nie?

Jak lubisz dołożyć sobie do tego swoją własną ideologię, proszę :)