View Full Version : Trzy ró?ne purple keye na Rookgardzie.
Turoczeek
11-11-2013, 14:00
Zakładam ten temat, aby inni się przed tym uchronili!
Na Rookgardzie są TRZY RÓŻNE PURPLE KEYE
You see a purple key. - "Prawdziwy na Dlr"
You see a purple key (Key:202). - Na questa na skrzynke, nic nie wart
You see a purple key (Key:203). - Na questa na skrzynke, nic nie wart
Proszę uważać i nie dać się nabrać!
Bo pewnie chciałeś kogoś tak ojebać, prawda? tylko jak głupi wygadałeś się
Ojebał... mnie XDD
Dzięki mnie o tym wiesz :D
Mała poprawka:
Dokładny klucz: You see a purple key (Key:150).It weighs 1.0 oz.
scimex pallll
11-11-2013, 16:05
Dzięki mnie o tym wiesz :D
Mała poprawka:
Dokładny klucz: You see a purple key (Key:150).It weighs 1.0 oz.
Bo pewnie chciałeś kogoś tak ojebać, prawda? tylko jak głupi wygadałeś się
Legendoos
11-11-2013, 17:06
Pasuje to zmienić bo teraz każdy nagle sprzedaje p keye ;P. Już widziałem, że kilka osób dało sie nabrać i sami próbowali odsprzedawać.
Sorc Aka Siochacz
11-11-2013, 23:31
Pasuje to zmienić bo teraz każdy nagle sprzedaje p keye ;P. Już widziałem, że kilka osób dało sie nabrać i sami próbowali odsprzedawać.
Powinni te klucze nazwać np: klucz do trainerów z questu ....
Jeżeli tyle tych kluczy jest na jednej wyspie, a większość osób może być wkręconych to nie dziwota jedna nazwa, a jakieś tam parametry inne.
Administracja powinna takie coś poprawić żeby większość osób nie wkręcała innych i zarabiała na ich nieszczęściu.
Szallony
12-11-2013, 16:55
Teraz przynajmniej nikt nie powinien sie na to nabrac ;)
Pikej v69
12-11-2013, 23:17
Teraz przynajmniej nikt nie powinien sie na to nabrac ;)
Na bank ktoś się znajdzie, kto nie przegląda forum. :D
@top
Dzięki za ostrzeżenie, to dlatego te klucze tak sprzedawali :P
Każdy klucz ma swój id nie bez powodu.
Sorc Aka Siochacz
13-11-2013, 20:39
Każdy klucz ma swój id nie bez powodu.
Nowa osoba grająca na Rookgardzie może o tym nie wiedzieć, że każdy klucz ma swoje ID i podczas kupienia może zostać oszukana. Gdy kupuje jest pewna, że to ten klucz nie znając ID :/
3 klucze o jednej nazwie i wyglądzie to troszkę jest spierdzielone różnią się tylko ID, proponuje zmianę nazwy kluczy z tych skrzynek, żeby nie było komplikacji.
A ja proponuję może dodać te klucze (podczas aktualizacji) do listy przedmiotów na stronie serwera i dodać ich opis?
Mało osób odwiedza te zakładki, najczęściej wchodzą na stronę serwera w zakładki 'Premium account'
Coś innego trzeba pomyśleć ;)
/Demon
to już ich problem, jak każdy je zdobędzie tak jak powinien (czyt. grając od 0) to nie będzie miał z tym większego problemu. prawda?
Prawda ;), ale teraz to mało kto wyexpi ten wymagany lvl do questu i zrobi, bo i tak kupi po drodze sobie klucz zanim zrobi quest :(
Wystarczy zmienić ich kolor na żółty.
Kolor można byłoby zmienić na pomarańczowy w tych kluczach ze skrzynek i będzie okej, chociaż nie wiem skąd żółty wziąłeś jak nie ma go, tylko złoty jest :D
A ja proponuję może dodać te klucze (podczas aktualizacji) do listy przedmiotów na stronie serwera i dodać ich opis?
Wystarczy zmienić ich kolor na żółty.
Kumpel Armii
14-11-2013, 13:16
Każdy klucz ma swój osobny numer, wystarczy się w tym orientować.
Popieram tutaj Mortiis'a.
Nowa osoba grająca na Rookgardzie może o tym nie wiedzieć
Po co nowej osobie klucz na Demon Lord Rookery? Natomiast jeśli to allegro kid, to jego sprawa... taki może sobie kupić nawet 10 kluczy.
Na Real Tibii jest tak samo... Klucze o podobnym wyglądzie, tylko o różnym ID, więc wyolbrzymiasz problem.
Nie są to jakieś nadzwyczajne przedmioty, więc nie widzę tutaj sensu dodawania ich na stronę główną.
PS. Takie informacje dot. kluczy już od kilku dni można uzyskać chociażby na moim fansite (link w opisie) :> Wystarczy troszkę zaangażowania i sięgnięcie do pomocnych linków, jakim niewątpliwie jest mój fansite.
Pozdrawiam!
Nie każdy gracz będzie wchodził na fansite itp żeby sprawdzać opisy kluczów bo na ogół ma to gdzieś, ja sam nawet nie wchodzę na fansite oprócz intergamingu :o
No więc jeśli ma to gdzieś, to też jego problem, jeśli kupi zły klucz - ponieważ to jego zaniedbanie.
Ten klucz też umożliwia wejście na trainery gdzie ich jest 7 [2 shootery i 5 zwykłych] o ile się nie mylę
Jeśli mówisz o głównym kluczu o ID 150, to tak, również umożliwia Trainery w ilości 2 shootery i 5 zwykłych.
Sorc Aka Siochacz
14-11-2013, 13:53
Po co nowej osobie klucz na Demon Lord Rookery?
Takie informacje dot. kluczy już od kilku dni można uzyskać chociażby na moim fansite (link w opisie) :> Wystarczy troszkę zaangażowania i sięgnięcie do pomocnych linków, jakim niewątpliwie jest mój fansite.[/B]
Ten klucz też umożliwia wejście na trainery gdzie ich jest 7 [2 shootery i 5 zwykłych] o ile się nie mylę :rolleyes::cool:
Nie każdy gracz będzie wchodził na fansite itp żeby sprawdzać opisy kluczów bo na ogół ma to gdzieś, ja sam nawet nie wchodzę na fansite oprócz intergamingu :o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.