Zaloguj się

View Full Version : Dodanie jeszcze kilku outfitów.

#Lordzik#
12-11-2013, 18:05
Jak wiemy dodane zostały "questy" na kilka outfitów czyt. : Necromancer, Priestess, Demon Skeleton, Vampire oraz Witch.

Wychodzę z propozycją o wprowadzenie jeszcze kilku dodatkowych outfitów. Chodzi dokładnie o outfity "ludzkie" a nie, że ktoś lata sobie dworcem czy czym innym, bo to głupio wygląda.

Tak więc proponuję:

1.http://www.armia.toproste.pl/images_site/monsters/76/Monk.gif - wygląd Monka

2.http://www.armia.toproste.pl/images_site/monsters/76/Hero.gif - wygląd Hero

3.http://www.armia.toproste.pl/images_site/monsters/76/Creator.gif - wygląd Game Mastera (i tak nikt z administracji z niego nie korzysta).

Misje na nie oczywiście zostawiam do wymyślenia administracji.
Z tym, że questy na outfity 2 i 3 muszą być bardzo trudne i kosztowne.
Na trzeci w szczególności.
Tak aby tylko nieliczni mogli z nich korzystać.

rumun
12-11-2013, 18:08
Jestem na tak, akurat podałeś w takiej kolejności żeby to oznaczało poziom trudności(wiadome na wygląd gm'a w chooy trdune misje). Dodałbym jeszcze taki wygląd jak Banshee/Lich

:* MaGiC :*
12-11-2013, 18:08
Fajny pomysł myślę że dużo bd chętnych aby to robić. tylko znowu nie przesadzajmy w chu... z misjami xD :PP

KaZeK
12-11-2013, 18:11
Myślę że z czasem doczekamy się takich outfitów, może jeszcze jakieś znajdą się w tym katalogu :rolleyes: Czas pokaże!:cool:

#Oczywiście jestem na tak!

Stoner.
12-11-2013, 18:15
na tak, poza game masterem, bo beda ludzie na najazdach przebierali sie za creatory.

BAŁT
12-11-2013, 18:16
Niech bedzie ze na tak !

Chętnie powydaje kcc na chwilową przyjemność ;p ale fajne sa tylko jak jest ich mało jak narobią tego ludziska to bekowo bedzie wyglądać "miasto mobów"

Citko7
12-11-2013, 18:23
Jestem na tak, akurat podałeś w takiej kolejności żeby to oznaczało poziom trudności(wiadome na wygląd gm'a w chooy trdune misje). Dodałbym jeszcze taki wygląd jak Banshee/Lich

Lich to moja propozycja! ;ddd

Do tych dwóch co wymienił rumun dodam jeszcze Marid'a. Aż sam bym się skusił na zrobienie go.

TAAAAAAAAAK.

Szallony
12-11-2013, 18:26
Fajna propozycja a szczególnie z tym outfitem Game Mastera ;)

..:Too Get:..
12-11-2013, 18:45
Całkiem ciekawy pomysł, ale powinny być trudniejsze do zrobienia niż te co zostały dodane.
Na tak.

First Legend
12-11-2013, 18:51
to takie załosne zróbcie pierw wszyscy questa na wygląd a dopiero potem dodawajcie kolejne propozycje. Na nie i tak jest ich dużo.

Splaxor
12-11-2013, 19:02
Outfit Hero i GMa odpada. Nowi gracze mogą mieć problem z odróżnieniem członków serwera. Monk ok. Ogólnie propozycja na nie.

Demon
12-11-2013, 19:11
ogólnie stojąc teraz pod dp czuje się jak wśród graczy mazurskiego co jest bardzo przykre. mi się takie zmiany nie podobają, ale co kto woli

jestę na nie :mad:

Sasza
12-11-2013, 19:15
Nie zostaly dodane questy, a event halloweenowy. Maja byc mroczne stroje podchdzace do strasznego wygladu. Nie robmy orsh otsa z Apo, ze kazdy bedzie biegal w outficie moba.... Stanowczo nie.

Sorc Aka Siochacz
12-11-2013, 19:16
ogólnie stojąc teraz pod dp czuje się jak wśród graczy mazurskiego co jest bardzo przykre. mi się takie zmiany nie podobają, ale co kto woli

jestę na nie :mad:

Orsz OTS nie ziomek? ;D Jestem na nie bo serwer spada na dno przez robienie kopii Mazurskiego OTS'a i innych :/

#Lordzik#
12-11-2013, 19:17
Takie gadanie. Te wszystkie shaman sety uw i inne śmiecie są również niepotrzebne, ale tego już jakoś nie chcą cofnąć.

Nowi gracze mogą mieć problem z odróżnieniem członków serwera.A to ktoś lata w outficie gm'a? Jeszcze nikogo od 7 lat takiego nie spotkałem.

Myślę, że chyba trochę lepiej wygląda taki monk, to postanowili sobie dodać vampira i skeletona, bez pomyślunku XD.

Nie zostaly dodane questy, a event halloweenowy.To wszystko twoja wina, ponieważ przypomniało Ci się o wielkim "święcie" jakim jest halloween, hah beka bezbożniku.

ogólnie stojąc teraz pod dp czuje się jak wśród graczy mazurskiego co jest bardzo przykre. mi się takie zmiany nie podobają, ale co kto woliNo na rl też mazurek jak sobie jeździsz na jakichś potworkach, to nie wiem o czym piszesz.

Alii Akcza
12-11-2013, 19:21
No i w pizdu wylądował następny zły pomysł pogarszania otsa,to nie zmieni liczby graczy a może tylko ją zmniejszyć pozdro :)

Grzelo
12-11-2013, 19:33
Mysle, ze propozycja nie jest zla, jestem na tak.

Domcio Old
12-11-2013, 19:47
Propozycja mi się podoba, jestem na tak. Wprowadzając te outfity na server powstaną nowe questy i przynajmniej bedzię gra troszkę bardziej urozmaicona :)

Mr Fsza
12-11-2013, 20:27
dla mnie może być tylko MONK <-

Tak swoją drogą gdyby był ten wygląd game-mastera prowadziło by to za jego podawanie się .

Z Hero mogło by być podobnie .

Hollow
12-11-2013, 20:32
Eventowe są lipne tak samo będzie z nimi , kompletnie niepotrzebne jak dla mnie

Dementor
12-11-2013, 22:22
W sumie propozycja nie jest zła. ;) Jestem na tak. :)

Vendeg
13-11-2013, 11:42
Niee? Klimat już się popsuł, teraz APO wygląda jak jakiś ORSH OTS.
Żałosne.

Czarodziej Xardax
14-11-2013, 16:47
mozna dodac ale jedynie do osob ktore wykonaja wszystkich outow halloween'owych : )

Pikej v69
14-11-2013, 17:48
Niby fajnie, ale co za dużo to nie zdrowo :P

Rekrut
14-11-2013, 21:50
A zrobiłeś przynajmniej jeden z tych które dodali? Może za jakiś czas w jakimś evencie dodadzą inne oudfity a nie wszystko na raz...

Ale zaznaczam TAK

'Boonek'
14-11-2013, 22:08
Generalnie sam pomysl wprowadzenia stroju GM w grze jest zenujacy a co dopiero nowe outy potworow [ktore bylyby tak slabe jak te co sa teraz] XD

ofc na nie

Zarexoholik?
15-11-2013, 00:33
Powinni dodać możliwośc przemiany w moba u Doktora + nowe questy na kolejne outfity. Kto będzie chciał to skorzysta, a kto nie będzie chciał to nie będzie się w to bawić.

btw. Outfit GM'a? Nie wiem, czy ktoś z administracji w nim 'chodzi'. Powinni go dodać, tak samo jak hero.

Old
19-11-2013, 08:20
Co za dużo to nie zdrowo. Administracja moim zdaniem zrobiła błąd że wgl dodała takie outfity jak dodała uprzednio, jak dla mnie przy dodaniu tych kolejnych zrobiłby się lada moment z APO Mazurek, a tego nie chcemy!

P.S jedynie monk mi się podoba =]