View Full Version : Dodanie Critial Hitu do Hammer of Wrath
..:Too Get:..
14-11-2013, 15:48
Witam.
Od jakiegoś czasu hammer of wrath jest najlepszą jednoręczną bronią obuchową na rooku.
Proponuję więc o dodanie do broni criticala w zakresie 2-5%.
Każda najlepsza broń z danego typu ma criticala(sca też), dlatego do hammera też można by było dodać.
Nie każda najlepsza bron ma crita : D Magic longsword jest najlepszym mieczem a nie dość, że dwuręcznym to bez criticala ; P Jeżeli do hammera, to również do mlsa.
jeśli to jest aż tak potrzebne to jestem na tak, ale osobiście nie przykładałem nigdy większej wagi do takich dodatków
Turoczeek
14-11-2013, 16:03
Jestem za, ale dodać max 1% jak to jest w przypadku d war axe.
Ero Senin
14-11-2013, 16:26
NIE
D waraxe - 39 atk - 1 % crit
Crystal mace - 38 atk - 3%(?) crit
Djinn sword - 38 atk - 3%(?) crit
Hammer of wrath ma aż 48 atk! to powinno Ci wystarczyć
Kumpel Armii
14-11-2013, 16:34
Tak jak kolega wyżej napisał. Ta broń ma znaczną przewagę ataku nad innymi broniami i w dodatku jest jednoręczną, więc żadnego CH do niej nie potrzeba! Załóż Rabbit Present i będziesz zadowolony...
Dokładnie, ta broń ma znaczną przewagę ataku nad innymi broniami, ponadto jest jej tylko 3-5 sztuk na Rookgardzie, więc większość poczuje się pokrzywdzona zapewne :)
Ale jeżeli ma to pomóc i zadowolić niektórych graczy, to jestem jak najbardziej na tak.
@Marcel
No taka ilość, to tak jakby do sca dodać jeszcze większy cricital, a ma go 1 osoba :<
Nie płacze, a pisze i każdy się ze mną zgodzi, że z każdej broni się wali tak samo, po drugie skille również gówno dają..
Więc to już dawno powinno być poprawione :x
Doktor Watson
15-11-2013, 12:46
Nie każda najlepsza bron ma crita : D Magic longsword jest najlepszym mieczem a nie dość, że dwuręcznym to bez criticala ; P Jeżeli do hammera, to również do mlsa.
Najlepszy jest pharao sword z tego co wiem? :<
Dokładnie, ta broń ma znaczną przewagę ataku nad innymi broniami, ponadto jest jej tylko 3-5 sztuk na Rookgardzie, więc większość poczuje się pokrzywdzona zapewne :)
Ale jeżeli ma to pomóc i zadowolić niektórych graczy, to jestem jak najbardziej na tak.
Sam płaczesz, że nic nie zmienia ilość punktów ataku ;) A critical to realne polepszenie :D
Być może przy balansie się coś z tym zmieni :)
Zaznaczyłem "jest mi obojętne" bo jakoś szczególnie to za mną nie przemawia ;P
PS. Sasza - 5? Ja słyszałem o większej ilości :D Sam mam jeden. Do tego to chyba będzie do czasu ^^
Najlepszy jest pharao sword z tego co wiem? :<
Pharao 55 atk na jedną kratkę, mls 55 atk na 2 kratki - porównaj co wygrywa przy pvp ; P
Jeśli inne mają critical hita to czemu to ma nie mieć :)
Jestem na tak
Dinnedhel
15-11-2013, 14:05
Jestem na Tak ale 2 - 5% przesad :) 1% mogą dać :)
Hmm, ta broń ma dużo więcej ataku bez pozostałych, ale w sumie Crit 1-3% nie zaszkodziłby....
Nie mam zdania.
Gracz Czarodziej Rook
15-11-2013, 18:45
Jestem na tak dodanie do Hammer of Wrath 1% crit .
Zii Baba
15-11-2013, 19:11
Jestem na nie, wystarczy juz tych critow przy broniach.
Szallony
15-11-2013, 20:40
Jestem na tak, ponieważ nie jest aż tak łatwo zdobyć tej broni ;)
Ludzie to jest rook, wyspa dla początkujących... Jak czytam wasze posty robi mi się słabo, najlepiej to w sworda lub inne gówno dodajcie crita bo jesteście "ułomni" i zawsze jest was źle.
#
NIE
Pharao 55 atk na jedną kratkę, mls 55 atk na 2 kratki -
Dodaj do tego że MLS jest bronią oburęczną a z pharao masz dodatkowo obronę tarczą.
#t
Jest mi to obojętne, jednakże ten 1-2% można by dodać, niech mają uciechy ;)
Dementor
16-11-2013, 11:24
Szczerze mówiąc jest mi to obojętne, no ale jeśli kogoś to zadowoli to niech będzie. :) Jestem na tak.
#Lordzik#
16-11-2013, 13:22
Jest mi to obojętne, ale tak jak napisał Kazeg te 2 % by nikomu nie zaszkodziły.
Sorc Aka Siochacz
16-11-2013, 23:08
1% criticala ew. 2% za to że ma największy atk/def powinno starczyć ;]
2-5% to przesada :/
Jestem jak najbardziej za dodaniem criticala, każda najlepsza broń zarówno na main jak i na rook'u ma criticala, więc Hammer of Warth tez powinien go posiadać.
Wrath powinien posiadać 2% lub 3% criticala dodatkowo wg mnie po 1% powinny także posiadać skull staff, fire axe oraz bright sword.
Ogólnie jestem za dodaniem tych ~3% criticala żeby był sens używania rabbit presenta (gdy broń nie ma crita bonus nic nie daje).
Nie jest imo to jednak niezbędne, acz mile widziane ;)
Jeżeli dodać do tej broni critical to 1,2 % bo 5% jest przesadnie za dużo, ale są chyba inne bronie nieco słabsze ale mają jakiś tam Critical większy prawda ?
Jestem na tak, ale tak jak napisałem na początku i pogrubiona czcionką
Pikej v69
10-12-2013, 16:11
Jestem za, max 2%, więcej nie jest potrzebne :]
fugitive
10-12-2013, 17:04
Jestem na tak ale max 3%.
Tak jak kolega wyżej napisał. Ta broń ma znaczną przewagę ataku nad innymi broniami i w dodatku jest jednoręczną, więc żadnego CH do niej nie potrzeba! Załóż Rabbit Present i będziesz zadowolony...
Kumpel Armii rabbit present dodaje tylko criticala gdy ma broń chociaż 1% jego a jak nie ma wgl to nie dodaje :D
Ogolnie nie gram na rooku ale niech juz bedzie :D jestem na tak
Legendoos
10-12-2013, 20:03
Jestem na tak skoro tej broni jest już więcej na rooku. Max 3%
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.